PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Zmena jazyka kód po probléme.

Taurus
10-05-11, 04:58
Tento problém je trápi ma na dlhú dobu. Prečo, keď, povedzme členskom si vybral nesprávny jazyk, a napísal niečo, a zaslali ju nemôžem upravovať kód jazyka ručne v príspevku? Keď som sa ju upraviť z povedzme "BG" pre 'th' na tom nezáleží. Jazyk len zostáva rovnaká v pošte.

kamilkurczak
10-05-11, 18:33
Dobrý deň,

Taurus, ako som pochopil - tento príspevok nie je preložené. Samozrejme môžete upraviť správu a dať iný kód jazyka vnútri?
Pamätajte, že ak ešte pokúsiť dať chybný kód Lang - stále nie je preložená.
Si môžete vyskúšať pomocou Google po jazyka - stačí použiť Google prekladateľ (anslate.google.pl) a dostanete "Nájsť jazyk". Po tom - dať dobrý jazykový kód v post.

Ak sa stále ešte dobré - vložte tu url s touto funkciou.

Vďaka

Taurus
11-05-11, 03:57
Nemôžem zmeniť kód jazyka. Som si istý, že to je správny kód jazyka tiež. Ale každý príspevok, ktorý bol najprv zle, a potom upravovať vložiť správny kód jazyka, tiež nebude prekladať.

Tu je miesto:

Windows 7 Témy: World of Warcraft od TheBull - Strana 8

To je v thajskej jazyk, a dokonca aj editáciu, aby thajskej nie je žiadny rozdiel. Je to proste stále nepreložené.

kamilkurczak
11-05-11, 19:03
právo - to je thai.
Taurus, prosím, aby mi s prístupom k účtu po vydaní - budem kontrolovať sám.
Vďaka

Taurus
12-05-11, 00:42
Prihlásiť sa PM'd detaily. Vďaka Kamil.

kamilkurczak
12-05-11, 15:22
Ok, vďaka - budem kontrolovať to pre vás a riešiť

Taurus
12-05-11, 16:12
Vďaka Kamil. Prečo je teraz môj príspevok nad dostal nejaké príznaky a čo nie. "Malajzia"??

Ako predvolený jazyk nastavená angličtina. Prečo je môj príspevok vyššie ukazuje inak?

kamilkurczak
12-05-11, 22:47
Dobrý deň,

Bol som na vašich stránkach - to vyzerá ako problém s databázou cache. zmena jazyka nespôsobil zmeny v databáze cache.
Pravdepodobne to bol jediný problém, pretože som testovaciu správu na fóre a všetko je dobré práce (post editovať, atď). - Nie je to správa je odstránená z kurzu.

Pre tento jediný príspevok, ak Každé vydanie tohto príspevku, cache v databáze nebola prepísaná
Teraz - vyzerá to, vyriešiť - okrem jedného pečiatky (ako priestor) je nútená opätovného vstupu do databázy (samozrejme Správa bude stále v pôvodnej podobe - sa môžete pozrieť - stačí upraviť príspevok). A po tomto návrate, je dobré si Váš príspevok.

V tejto chvíli nemôžem vysvetliť, čo sa deje s týmto jeden bug - Možno dočasný nedostatok spojenie s Google.
Ak sa to stane znovu a pokiaľ je možné reprodukovať túto chybu znovu - len popísať to krok za krokom, a pokúsim sa reprodukovať na svoje skúšobné forum a vyriešiť.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1