PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Kalbos kodą keitimas po klausimas.

Taurus
10-05-11, 04:58
Ši problema buvo trukdote mane ilgą laiką. Kodėl kai, leiskite, kad narys pasirinko neteisingą kalbą, ir įvedėte kažką, ir jis paskelbtas, aš negali redaguoti kalbos kodą rankiniu būdu, po? Kai aš jį redaguoti tegul sako, "th", "BG", tai nėra jokio skirtumo. Kalbos tik lieka po.

kamilkurczak
10-05-11, 18:33
Sveiki,

Jautis, kaip suprantu - tai pranešimas nėra išverstas. , Žinoma, galite redaguoti pranešimą ir į vidų įdėti kitą kalbą kodas?
Atminkite, kad jei jūs vis dar bando pateikti neteisingą kodą lang - vis dar nėra išverstas.
Galite patikrinti naudojant "Google" po kalbą - tiesiog naudokite "Google" vertėjas (anslate.google.pl) ir gauti "rasti kalbą". Po to įdėti gerą kalbos kodas viduje paštu.

Jei vis dar nėra gera - prašome įklijuokite čia URL šį pranešimą.

Ačiū

Taurus
11-05-11, 03:57
Aš negaliu pakeisti kalbos kodą. Man padarė labai įsitikinęs, kad teisingą kalbos kodą. Tačiau jokio posto, kad pirmą kartą buvo negerai, ir tada redaguoti, įterpti teisingą kalbos kodą, taip pat nevers.

Štai po:

"Windows 7 Temos: World of Warcraft TheBull - Page 8

Tai tajų kalbos, ir net jį redaguoti į Tailando jokio skirtumo. Jis tiesiog lieka Neišversta.

kamilkurczak
11-05-11, 19:03
teisė - tai Tailando.
Jautis prašome man gauti paštu leidimas sąskaita - Aš tai patikrinti pačiam.
Ačiū

Taurus
12-05-11, 00:42
Prisijungti Išsamiau PM'd. Dėka Kamil.

kamilkurczak
12-05-11, 15:22
Gerai, Ačiū - aš ją patikrinti jums ir spręsti

Taurus
12-05-11, 16:12
Dėka Kama. Dabar kodėl mano pranešimas aukščiau gavo kai kurių vėliavų ir kas ne. "Malaizija"??

Mano numatytoji kalba yra anglų. Kodėl mano pranešimas pirmiau, rodo skirtingai?

kamilkurczak
12-05-11, 22:47
Sveiki,

Aš buvau jūsų svetainėje - Tai atrodo kaip problema, susijusi su duomenų bazės talpyklą. kalbos pokyčių nesukėlė pokyčių duomenų bazės talpyklą.
Tikriausiai tai buvo viena klaida, nes aš padariau bandymo pranešimą dėl jūsų forumą ir everythings veikia gerai (po redaguoti ir tt). - Šis pranešimas yra ištrinamas žinoma.

Dėl šio vienintelio paštu, kai leidimas kiekvienai šio posto, duomenų bazės talpyklą nebuvo perrašyti
Dabar - atrodo, kad išspręsti - vieno antspaudo to (kaip erdvė), privertė iš naujo įrašo duomenų bazės talpyklą (žinoma, pranešimas vis dar originalios formos - Jūs galite patikrinti tiesiog redaguoti pranešimą). Ir po šio pakartotinio įvedimo jūsų pranešimas yra išverstas geras.

Šiuo metu aš negaliu paaiškinti, kas buvo negerai su šia klaida - gal laikinai trūksta ryšio su Google.
Tokiu atveju ir vėl Jei galite atkurti šią klaidą dar kartą - tiesiog aprašyti žingsnis po žingsnio, ir aš stengsiuosi atgaminti mano Test Forum ir išspręsti.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations