PDA

View Full Version: Atrisinātas Mainot valodu kodu post jautājums.

Taurus
10-05-11, 04:58
Šis jautājums ir man traucējat uz ilgu laiku. Tāpēc, ja, teiksim loceklis izvēlējās nepareiza valoda, un drukāti kaut ko, un ievietojis to, es nevaru rediģēt valodas kodu manuāli pastu? Kad es to rediģētu no teiksim "bg" uz "th", nav nekādas starpības. Valodu tikai paliek tāds pats post.

kamilkurczak
10-05-11, 18:33
hello,

Vērsis, kā es saprotu - šis amats nav tulkota. Protams, jūs varat rediģēt pastu un nodot citā valodā, kodu iekšā?
Atcerieties, ka, ja jūs joprojām mēģināt likt nepareizu kodu lang - joprojām netiek tulkotas.
Jūs varat pārbaudīt, izmantojot Google post valodu - tikai izmantot tulkotājs ar google (anslate.google.pl) un saņemt "atrast valodu" variantu. Pēc tam - likt labas valodas kods iekšpusē post.

Ja joprojām nav laba - lūdzu ielīmējiet šeit url ar šo amatu.

Paldies

Taurus
11-05-11, 03:57
Es nevaru mainīt valodas kodu. Es ļoti pārliecināts, ka tas ir pareizs valodas kodu too. Bet nevienu vietu, kas pirmo reizi tika nepareizi, un pēc tam rediģēt, lai ievietotu pareizo valodas kodu, arī nav tulkot.

Šeit ir post:

Windows 7 Tēmas: World of Warcraft, TheBull - Page 8

Tas ir taju valodā, un pat rediģēt to, lai taju nekādas starpības. Tas tikai vēl netranslējamā.

kamilkurczak
11-05-11, 19:03
labi - tas ir taju.
Taurus lūdzu, man kontu ar piekļuvi pēc izdevums - es to pārbaudīt sevi.
Paldies

Taurus
12-05-11, 00:42
Ieiet PM'd detaļas. Paldies Kamil.

kamilkurczak
12-05-11, 15:22
ok, paldies - es to pārbaudīt, lai jūs un atrisināt

Taurus
12-05-11, 16:12
Paldies Kamil. Tagad kāpēc ir mana pēc iepriekš ieguvuši dažas karogiem un kas ne. "Malaizija"?

Mana noklusējuma valoda ir iestatīta angļu valoda. Kāpēc manu pastu iepriekš parādot citādāk?

kamilkurczak
12-05-11, 22:47
hello,

Es biju uz jūsu vietni - Šis izskatās problēma ar datubāzi cache. valodas maiņas neizraisīja izmaiņas datu bāzē cache.
Iespējams, tas bija viens bug, jo es sniedza pārbaudes ziņojumu jūsu forumā, un everythings darbojas labi (pēc rediģēt utt.) - Ne šis ziņojums ir izdzēsts, protams.

Šim vienu amatu, kad katrs no šo ziņu izdevums, datu bāzē cache nav pārrakstīts
Tagad - tas izskatās atrisināta - viena zīmogu papildus (piemēram, kosmoss) ir piespiedusi atkārtotu ievešanu datubāzē cache (protams ziņa joprojām ir sākotnējā formā - jūs varat pārbaudīt - vienkārši rediģēt post). Un pēc šīs atkārtotās ieceļošanas jūsu post ir iztulkots labi.

Šobrīd es nevaru izskaidrot, kas bija nepareizi ar šo vienu bug - varbūt īslaicīgi nav savienojuma ar google.
Ja tas notiek atkārtoti un ja jūs varat atveidot šo kļūdu atkal - vienkārši aprakstīt to soli pa solim, un es centīšos atveidot uz mana testa forums un atrisināt.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1