КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Змена мовы код у паведамленне пытанні.

Taurus
10-05-11, 04:58
Гэтая праблема была турбуе мяне на працягу доўгага часу. Чаму, калі, скажам, член выбраў няправільны мову, і надрукаваў што-тое, і размясціў яго, я не магу рэдагаваць код мовы уручную ў паведамленне? Калі я адрэдагаваць яго ад скажам "BG" да "я", гэта не мае значэння. Мовы, проста застаецца такім жа, на гэтай пасадзе.

kamilkurczak
10-05-11, 18:33
прывітанне,

Цяля, як я разумею - гэта пасада не перакладаюцца. Вядома, вы можаце адрэдагаваць сваё паведамленне і паставіць іншы моўнай код ўнутры?
Памятаеце, што калі вы ўсё яшчэ спрабую паставіць няслушны код мова - яшчэ не перакладзеная.
Вы можаце праверыць з дапамогай Google паведамленні мова - проста выкарыстоўваць перакладчыка, Google (anslate.google.pl) і атрымаць "знайсці мова" варыянт. Пасля гэтага - паставіць добры код мовы ўнутры паста.

Калі ўсё яшчэ не вельмі добра - устаўце сюды URL з гэтага паста.

Дзякуй

Taurus
11-05-11, 03:57
Я не магу змяніць код мовы. Я вельмі ўпэўнены, што гэта правільны код мовы таксама. Але любы пост, які ўпершыню быў няправы, а затым адрэдагаваныя так, каб ўставіць правільны код мовы, таксама не будуць перакладаць.

Вось паведамленне:

Windows 7 Тэмы: Свет Warcraft ад TheBull - Старонка 8

Ён знаходзіцца ў тайскім мове, і нават адрэдагаваць яго, каб тайскія не мае значэння. Ён проста застаецца неперакладзеныя.

kamilkurczak
11-05-11, 19:03
Права - гэта тайскі.
Цялец калі ласка, для мяне рахунак у доступе да паведамлення выдання - Я праверу яго сам.
Дзякуй

Taurus
12-05-11, 00:42
Увайсці дэталі PM'd. Дзякуючы Каміль.

kamilkurczak
12-05-11, 15:22
ок, дзякуй - я буду правяраць яго для вас і рашэнні

Taurus
12-05-11, 16:12
Дзякуючы Каміль. Зараз, чаму мой пост вышэй ёсць некаторыя сцягі, а што няма. 'Малайзія'??

Мой мова па змаўчанні ўсталяваны англійская. Чаму мой пост вышэй паказвае па-іншаму?

kamilkurczak
12-05-11, 22:47
прывітанне,

Я быў на Вашым сайце - Гэта падобна праблема з базай дадзеных кэш-памяці. змена мовы не выклікаюць змены ў базе дадзеных кэш-памяці.
Верагодна, гэта было адно памылка, таму што я зрабіў тэставае паведамленне на вашым форуме і Everythings працуе добра (пасля рэдагавання і г.д.). - Не гэта паведамленне выдаляецца вядома.

Для гэтага адно паведамленне, калі кожнае выданне гэтай пасады, кэша базы дадзеных не былі перапішуцца
Цяпер - падобна, вырашана - даданне адной маркі (напрыклад, прабел) прымусіў паўторны ўезд у кэш базы дадзеных (вядома, паведамленне ўсё яшчэ ў арыгінальнай форме - вы можаце праверыць - проста адрэдагаваць пост). І пасля гэтага вяртання ваша паведамленне перакладзены добра.

У гэты момант я не магу растлумачыць, што здарылася з гэтай адзінай памылкай - магчыма часовае адсутнасць сувязі з Google.
Калі гэта адбываецца зноў і калі вы можаце прайграць гэтую памылку яшчэ раз - проста апісаць яго крок за крокам, і я паспрабую прайграць яго на маім тэставым форуме і вырашыць.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1