PDA

View Full Version: Riješen Promjena jezika kod u post problem.

Taurus
10-05-11, 04:58
Ovo pitanje je meni gnjavi za dugo vremena. Zašto, kada, recimo član odabrao pogrešan jezik, i upisali nešto, i to objavio, ne mogu uređivati kod jezika ručno u post? Kada sam ga urediti recimo 'BG' na 'ti' čini nikakvu razliku. Jezik samo ostaje ista u post.

kamilkurczak
10-05-11, 18:33
halo,

Bik, kao što sam shvatiti - ovaj post nije preveden. Naravno, možete urediti post i staviti drugi jezik kod unutra?
Zapamtite da ako se i dalje pokušati staviti pogrešan kôd lang - još uvijek nije preveden.
Možete testirati pomoću Google post jezik - samo koristiti Google prevodilac (anslate.google.pl) i dobiti "naći jezik" opciju. Nakon toga - stavi dobar jezik kod u post.

Ako još uvijek nije dobro - molim vas zalijepiti ovdje URL sa ovaj post.

Hvala

Taurus
11-05-11, 03:57
Ne mogu promijeniti kod jezika. Sam napravio vrlo sigurni da je ispravan jezik kod previše. No, bilo koji post koji je bio prvi u krivu, a potom uredio za umetanje ispravan jezik kod, također neće prevesti.

Ovdje je mjesto:

Windows 7 Teme: World of Warcraft je TheBull - Stranica 8

To je u tajlandskom jeziku, pa čak i uređivanje na tajlandskom čini nikakvu razliku. To samo ostaje neprevedena.

kamilkurczak
11-05-11, 19:03
desno - to je tajlandski.
Bik molimo Vas da za mene računa s pristupom na post izdanje - Ja ću provjeriti to ja.
Hvala

Taurus
12-05-11, 00:42
Prijavite se u detalje PM'd. Hvala Kamil.

kamilkurczak
12-05-11, 15:22
ok, hvala - ja ću to provjeriti za vas i rješavanje

Taurus
12-05-11, 16:12
Hvala Kamil. Sad zašto je moj post gore je dobio neki zastave, a što ne. "Malezija"?

Moj zadani jezik je postavljen na engleskom jeziku. Zašto je moj post iznad prikazuje drugačije?

kamilkurczak
12-05-11, 22:47
halo,

Bio sam na svoje stranice - to izgleda kao problem s bazom podataka priručne memorije. promjene jezika nije uzrokovati promjene u bazi podataka priručne memorije.
Vjerojatno je to bio jedan bug jer sam napravio test poruke na forum i everythings radi dobro (nakon izmjena i sl.). - Nije li ovo biti izbrisana naravno.

Za ovaj Single Post kada Svako izdanje ovaj post, cache u bazi podataka nije prepisati
Sada - izgleda kao riješen - dodatak jednog pečata (kao prostor) je prisiljen za ponovni ulazak u bazu podataka priručne memorije (naravno poruka je još uvijek u izvornom obliku - možete provjeriti - samo urediti post). A nakon toga ponovni ulazak svoj post je preveden dobro.

U ovom trenutku ja ne mogu objasniti što nije u redu s ovom jednom bug - možda privremeno nedostatak veze na google.
Ako se to dogodi opet i ako se može reproducirati ovaj bug opet - samo opisati to korak po korak i pokušat ću ga reproducirati na mojoj testnoj forumu i riješiti.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1