Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta problema
Jūs apie klausimą, kad aš padariau forumuose ir aš nutiko vakar raštu skyrių spręsti apie anglų kalbos klausimą. Parašiau Italijos ir aš, ir "gavo atsakymą aš nežinau, kurios šalies anglų kalba. Taigi, aš atsakė į anglų, tada aš atsiuntė atsakymą forume, bet puslapis yra automatiškai verčiamas į italų. Taigi man įdomu, tai: 1. Kas aš parašiau anglų rodomas anglų kalba, net jei tas asmuo matau puslapyje išverstas į italų kalbą? 2. "Kelia tai, kad vartotojas turi anglų kalba ir matau savo atsakymą anglų kalba? kad jo atsakymas yra ne "buvo išverstas į italų kalbą? Ačiū iš anksto.
Gavus naują pranešimą, tada vBET nustato, kas yra jos kalba, naudojant pasirinkta strategija (konfigūruojami "Google" kalbos aptikimą "). Jei manoma, kaip parašyta kita kalba, kad forume nutylėjimą, tada pranešimas yra automatiškai pažymėti lang bbcode. Kitaip tariant - vBET ženklai žinutę pridedant apie savo kalbų.
Dabar, kai puslapis rodomas kiekvienos žinutės yra rodomas kalba visą puslapį. Taigi, jei aš žiūrėti vertimas į anglų kalbą Italijos forumo tada matau viską anglų kalba - net kai pranešimų yra parašyta italų, anglų, arabų, ir tt. Ieškote puslapyje pamatysite viską pasirinktą vertimo jokios kalbos yra originalus pranešimus šiame puslapyje dalykas.
Vienintelis būdas, kai ji neveikia kaip šis jo, kai kurie pranešimo kalba nėra tinkamai pažymėti (šios priežasties skiriasi pagal pasirinkta strategija kalbos nustatyti). Šiuo atveju, toks pranešimas turi būti redaguojamas ir lang bbcode turi būti pridėtos / ištaisyti rankiniu būdu.
Ar tai jūsų klausimą atsakyti? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):