PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno problém

Valdo
28-04-10, 12:52
vás asi otázka, kterou jsem učinil na fóru a já se stalo včera, psát v angličtině části řešení otázky o jazyce. Jsem napsal v italštině a já, a "dostali odpověď nevím, která země v angličtině. Tak jsem odpověděla v angličtině, pak jsem poslal odpověď ve fóru, ale stránka je automaticky přeložena do italštiny. Zajímalo by mě, tak toto: 1. Co jsem napsal v angličtině je zobrazena v angličtině, i když tato osoba vidím na straně přeložena do italštiny? 2. "Způsobí, že uživatel má v angličtině a vidím jeho reakce v angličtině? tak jeho odpověď není "byla přeložena do italštiny? Díky předem.

vBET
29-04-10, 01:03
Když dorazí nová zpráva, tak vBET určuje, co je jeho jazyk pomocí zvolené strategie (konfigurovatelné "Detekce jazyka Google"). Pokud je to považováno za psaný v jiném jazyce, který Výchozí nastavení, pak je zpráva automaticky označen lang BBCode. Jinými slovy - vBET značky zprávy přidat informace o jeho jazyk.

Nyní, když se zobrazí stránka každé zprávě je uveden v jazyce celou stránku. Takže když jsem sledoval anglický překlad italského fóra pak vidím vše v angličtině - je to i některé zprávy jsou napsány v italštině, některé v angličtině, některé v arabštině, a tak dále. Při pohledu na stránce vidět vše ve zvoleném překladu bez ohledu na to, v jakém jazyce jsou původní zprávy na této stránce.

Jediný způsob, když není práce, jako je tento, kdy je jeho nějakou zprávu jazyk nejsou řádně označena (příčina se liší v závislosti na zvolené strategii jazyka určení). V tomto případě se taková zpráva musí být upraveny a lang BBCode je třeba doplnit / opravit ručně.

Je to je odpověď na svou otázku? :)

Valdo
29-04-10, 06:55
Myslím, že ano díky

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations