Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno problém
vás asi otázka, kterou jsem učinil na fóru a já se stalo včera, psát v angličtině části řešení otázky o jazyce. Jsem napsal v italštině a já, a "dostali odpověď nevím, která země v angličtině. Tak jsem odpověděla v angličtině, pak jsem poslal odpověď ve fóru, ale stránka je automaticky přeložena do italštiny. Zajímalo by mě, tak toto: 1. Co jsem napsal v angličtině je zobrazena v angličtině, i když tato osoba vidím na straně přeložena do italštiny? 2. "Způsobí, že uživatel má v angličtině a vidím jeho reakce v angličtině? tak jeho odpověď není "byla přeložena do italštiny? Díky předem.
Když dorazí nová zpráva, tak vBET určuje, co je jeho jazyk pomocí zvolené strategie (konfigurovatelné "Detekce jazyka Google"). Pokud je to považováno za psaný v jiném jazyce, který Výchozí nastavení, pak je zpráva automaticky označen lang BBCode. Jinými slovy - vBET značky zprávy přidat informace o jeho jazyk.
Nyní, když se zobrazí stránka každé zprávě je uveden v jazyce celou stránku. Takže když jsem sledoval anglický překlad italského fóra pak vidím vše v angličtině - je to i některé zprávy jsou napsány v italštině, některé v angličtině, některé v arabštině, a tak dále. Při pohledu na stránce vidět vše ve zvoleném překladu bez ohledu na to, v jakém jazyce jsou původní zprávy na této stránce.
Jediný způsob, když není práce, jako je tento, kdy je jeho nějakou zprávu jazyk nejsou řádně označena (příčina se liší v závislosti na zvolené strategii jazyka určení). V tomto případě se taková zpráva musí být upraveny a lang BBCode je třeba doplnit / opravit ručně.
Je to je odpověď na svou otázku? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):