مشاهده نسخه کامل : کتابچه راهنمای ترجمه: ویرایش / ترجمه متن، که نه در داخل صفحه بدن؟
سلام
به ویرایش / ترجمه متن دستی، توسط انتخاب کنید و با کلیک کردن بر روی دکمه ویرایش، در داخل بدن
اما چگونه می توان به ویرایش متن است که نه در داخل بدن، مانند آدرس، عنوان، توضیحات، کلمات کلیدی، و غیره؟
در صورت نیاز، ما به طور مستقیم می توانید ویرایش در phpmyadmin بیش از حد، فقط ما می دانیم که میز و چگونه
در این لحظه، ترجمه کتابچه راهنمای پشتیبانی تنها متن بر روی صفحه قابل مشاهده می باشد. ما ویژگی های بیشتری برای آن در آینده :)
اگر شما می خواهید آن را در پایگاه داده را ویرایش، و سپس شما باید آن را در جدول که نام شروع می شود توسط vbenterprisetranslator_cache_
بعد از آن شما را در جدول کد نام زبان (که به آن ترجمه شده است). برای هر langiage شما 3 جداول مانند:
vbenterprisetranslator_cache_pl
vbenterprisetranslator_cache_medium_pl
vbenterprisetranslator_cache_short_pl
ترجمه ها وجود دارد با توجه به طول متن اصلی تقسیم می شود.
بچه ها خبر خوب، من در حال حاضر یک ترفند برای ویرایش / ترجمه عنوان صفحه، توضیحات متا، کلمات کلیدی متا
این ترفند بسیار ساده است، فقط اضافه کردن / تکراری عنوان صفحه، توضیحات متا، کلمات کلیدی متا، به هر نقطه در صفحه بدن بیش از حد، بنابراین ما دستی می توانید آن را ویرایش کنید
برای مثال کد زیر را در قالب showthread اضافه کنید، به پایان بدن قبل از کد </ body>
<if condition="$_REQUEST['language'] و is_member_of($bbuserinfo، 6)">
$ موضوع [عنوان] <if condition="$pagenumber> 1 "> - <phrase 1="$pagenumber"> دلار vbphrase [page_x] </ عبارت> </ اگر> - $ vboptions [bbtitle]
دانلود
condition="$pagenumber> <if 1 "> <phrase 1="$pagenumber"> دلار vbphrase [page_x] </ عبارت> - </ اگر> $ های threadinfo [عنوان] $ foruminfo [title_clean]
دانلود
دلار threadinfo [عنوان]، $ vboptions [کلمات کلیدی]
دانلود
</> اگر
و شما در حال حاضر قادر به ویرایش / دستی ترجمه عنوان موضوع، توضیحات متا، کلمات کلیدی متا، در پایین صفحه شما
سلام من آن را می خواهم برای به اشتراک گذاشتن
اما من هنوز هم نمی تونم ویرایش / تغییر URL، URL هنوز ترجمه نشده است، اگر شما در حال استفاده از انجمنهای تخصصی و.
و انجمنهای تخصصی و متغیر برای فراخوانی آدرس صفحه فعلی در قالب $ _SERVER [VBSEO_URI] (در حال حاضر در جستجوی این متغیر در vbseo.com قبل از (www.vbseo.com/f2/what-code-current-page-url-so-user-can کپی رب آدرس سهم 54،566 /))
من سعی کردم اضافه کردن این مانند بالا فوت و فن:
$ _SERVER [VBSEO_URI]
دانلود
یا
http://domain.com/ $ _SERVER [VBSEO_URI]
دانلود
یا
http://domain.com/es $ _SERVER [VBSEO_URI]
دانلود
متغیر نشان دادن آدرس صفحه فعلی انجمنهای تخصصی، و من می توانید کتابچه راهنمای کاربر ویرایش و ذخیره آن،
اما آدرس موضوع را در نوار آدرس هنوز تغییر نکرده است، در حال حاضر سعی بارگذاری مجدد صفحه و یا باز کردن URL ترجمه شده به بدن، اما هنوز هم به تغییر مسیر بازگشت به URL اصلی
اگر شما پیشنهاد چگونه به آدرس ترجمه / تغییر، لطفا به سرنخ را به این ایده آل
Marcin Kalak
04-10-12, 19:27
URL ترجمه شما کار نمی کند که راه، چرا که URL می رود تحولات اضافی که به حساب برای متن عادی و تغییر می آید که به عنوان یک متن عادی در حافظه پنهان را پیدا کند.
ما در حال کار بر روی بهبود پیشنهاد شده توسط شما. لطفا صبور باشید. ما قادر به آن را به عنوان راه حل سریع توصیف نیست - در میان چیزهای دیگر به دلیل آن است که هنوز هم در حال توسعه است.
با تشکر از شما من برای پیشنهادات شما، ما را بهره مند شوند.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):