КПК

Прагляд поўнай версіі: Ручной Пераклад на беларускую: Як рэдагаваць / перавесці тэкст, які не ў целе старонкі?

basketmen
02-08-12, 06:35
Прывітанне, хлопцы

Каб адрэдагаваць / перавесці тэкст ўручную, абраць і націснуць кнопку Змяніць, у целе старонкі

Але, як рэдагаваць тэкст, які не ў целе старонкі, як URL-адрас, назва, апісанне, ключавыя словы і г.д.?
пры неабходнасці можна рэдагаваць непасрэдна ў PhpMyAdmin таксама, проста дайце нам ведаць, якія табліцы і як

vBET
02-08-12, 09:30
На дадзены момант кіраўніцтва пераклады падтрымлівае толькі тэкст адлюстроўваецца на старонцы. Мы дадамо больш магчымасцяў для гэтага ў будучыні :)
Калі вы хочаце змяніць яго ў базу дадзеных, то вы павінны яго ў табліцу, назва якой пачынаецца з vbenterprisetranslator_cache_
Пасля гэтага ў вас ёсць імя ў табліцы код мовы (да якой ён перакладаецца). Для кожнага langiage ў вас ёсць 3 табліцы, як:

vbenterprisetranslator_cache_pl
vbenterprisetranslator_cache_medium_pl
vbenterprisetranslator_cache_short_pl

Пераклады дзеляцца ёсць у залежнасці ад даўжыні зыходнага тэксту.

basketmen
03-10-12, 21:31
Добрыя хлопцы навіна, у мяне ўжо ёсць трук, каб адрэдагаваць / перавесці загаловак старонкі, мета апісанне, мета ключавыя словы

трук вельмі просты, проста дадайце / дубляваць загаловак старонкі, мета апісанне, мета ключавыя словы, па ўсім целе старонкі таксама, так што мы можам ўручную рэдагаваць яго

Напрыклад проста дадаць ніжэй код у showthread шаблон, перад кодам канцы цела </ body>

<if condition="$_REQUEST['language'] І is_member_of($bbuserinfo, 6)">
$ Нітка [назва] <if condition="$pagenumber> 1 "> - <phrase 1="$pagenumber"> $ vbphrase [page_x] </ фраза> </ калі> - $ vboptions [bbtitle]
<br>

<if condition="$pagenumber> 1 "> <phrase 1="$pagenumber"> $ vbphrase [page_x] </ фраза> - </ калі> $ ThreadInfo [назва] $ foruminfo [title_clean]
<br>

$ ThreadInfo [назва], $ vboptions [ключавыя словы]
<br>
</ Калі>

і вы ўжо зможаце рэдагаваць / ручной пераклад нітка назва, мета апісанне, мета ключавых слоў, у ніжняй частцы старонкі
Thats гэта я хачу падзяліцца

але я ўсё яшчэ не магу адрэдагаваць / змяніць URL-адрасы, URL да гэтага часу не перакладзеныя, калі вы выкарыстоўваеце vbseo.
Зменная vbseo выклікам бягучы URL старонкі ў шаблоне $ _SERVER [VBSEO_URI] (ужо шукаюць гэтую зменную ў vbseo.com да (www.vbseo.com/f2/what-code-current-page-url-so-user-can -капіяваць-ўставіць-URL-Share-54566 /))

Я паспрабаваў дадаць гэта, як і вышэй трук:

$ _SERVER [VBSEO_URI]
<br>

або

http://domain.com/ $ _SERVER [VBSEO_URI]
<br>

або

http://domain.com/es $ _SERVER [VBSEO_URI]
<br>

зменная працуе з бягучай старонкі vbseo URL-адрас, і я магу змяніць кіраўніцтва ёй і яе захавалі,
але нітку URL у адрасным радку па-ранейшаму не змянілася, ужо спрабаваў перазагрузіць старонку або адкрыць перакладзены URL у целе, але ўсё ж перанакіраванне на арыгінальны URL

калі ў Вас ёсць прапановы, як зрабіць URL пераклад / зменена, калі ласка, дайце ключ, каб зрабіць гэта ідэальна

Marcin Kalak
04-10-12, 19:27
Пераклады URL вы нічога не выйшла так, таму што ідзе URL дадатковых пераўтварэнняў, якія не ўлічваюцца для звычайнага тэксту і змены, які прыходзіць як звычайны тэкст не знайсці ў кэшы.
Мы працуем над паляпшэннем прапанаванага вамі. Калі ласка, будзьце цярплівыя. Мы не можам апісаць яго як хуткага рашэння - у прыватнасці, таму што ён усё яшчэ развіваецца.
Я дзякую вам за вашыя прапановы, мы павінны былі б у выйгрышы.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1