Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Nepřeložené titul v forumhome
Simon Lloyd
17-06-11, 07:50
Zdravím všechny, jsem si všiml, že v forumhome se název vláken nejsou přeloženy (Podíváte-li se nyní na Microsoft Office Nápověda - Microsoft Office Diskuse - Excel VBA Programování - Access programování (http://www.thecodecage.com/forumz) Přejděte dolů vysazování forum, uvidíte ten, který začíná "Hola ...." v forumdisplay to ukazuje, jak" Ahoj ....", který je v pořádku), je to bug nebo jsem něco mssed při upgradu nebo vbseo nebo. htaccess?
Jak vidím své tituly jsou přeloženy. O tohle se také změní URL mezi překlady. Vidím, že na hlavní stránce fóra a ve subforum zobrazuje trochu jiný název - myslím, že je to proto, že titul Domů se řežou. Má tento titul je zabalen v langtitle BBCode? (Můžete si to ověřit tím, že půjdete na Advanced Edition.
Simon Lloyd
17-06-11, 17:41
Jak vidím své tituly jsou přeloženy. O tohle se také změní URL mezi překlady. Vidím, že na hlavní stránce fóra a ve subforum zobrazuje trochu jiný název - myslím, že je to proto, že titul Domů se řežou. Má tento titul je zabalen v langtitle BBCode? (Můžete si to ověřit tím, že půjdete na pokročilé edition.Yes, kdybych Zobrazit místo v rozšířeném režimu editace je to HOLA todos, jak můžete vidět, že to není dlouhý název, takže nevím, proč by mělo být zkráceny a pak zobrazit nepřeložené?
kamilkurczak
18-06-11, 09:49
Pokusím se reprodukovat na své zkušební forum:)
Simon Lloyd
18-06-11, 10:08
Ok těšíme se na setkání s Vámi:)
Ano, pokud mohu zobrazit místo v rozšířeném režimu editace má tento Ahoj všem, jak můžete vidět, že to není dlouhý název, takže nevím, proč by mělo být zkráceny a pak zobrazí nepřeložené?
Ok - tak jak to vidím já teď, není žádný problém. Je to dlouhý název, včetně BBCode. Tak to máte zkrácen na vBulletinu (jak vidíte, máte tam tečky, tak to byla zkrácena). vBET obsahuje speciální kód, který zjistí tituly s výřezem langtitle - pokud našel pak konec langtitle BBCode je přidán a titul je přeložen. To je důvod, proč, když se na fóru stránce vidět, jak má být - poznamenat, byl snížen tak celý titul byl přeložen. A když jste na hlavní stránce fóra vidět to jako poslední příspěvek, pak je střih na vBulletinu, vBET zpracuje a převádí řez titul - to je důvod, proč máte další překlad výsledků (něco jiného, byla přeložena). Všechno je v pořádku.
A jak si vzpomínám, že je přeložena na forum. Byl jsem tam a viděl to - problém byl, že ostatní výsledky překlad byl na hlavní stránce fóra a sub-fórum stránku.
Pokud chcete, aby se zabránilo váš titul řezaný Erotika, pak jděte na správce CP a nastavit parametry vBulletin za to zodpovědný (Poslední Název tématu Maximální zobrazená písmena).
Prosím, řekni to, že pomůže, a budete potřebovat jakékoliv další pomoc zde:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):