PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: BB 3.3.0 sürümü için değişti Planları

vBET
09-01-10, 21:31
Merhaba:)

Aslında) - müşterilerimize ürün için yön veren kim: müşterilerimize çok BB yeni, daha iyi ve daha hızlı bir sürüm ne zaman çıkacak sabırsızlanıyorum çünkü biz programında yapılan değişiklikleri karar verdi.

Yani BB 3.3.0 (muhtemelen sonunda) önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek. Biz birçok performans iyileştirmeleri (DB, daha az işlemci, daha az bellek), yeni işlevler eklendi ve bazı hatalar düzeltilmiş. Bu 3.4.0 için açık olacak ve 3.4.0 sonra BB (vBulletin 4.0 için) 4.0.0 yapılmış olacak biz hala BB 3.3.0 için planlanan şeylerin uzun bir liste olduğunu unutmayın. Yani sonunda BB 4.0, aynı zamanda serbest olacak ve hızlı bir şekilde optimize edilmiş versiyonuna sahip olacak - BB 3.3.0

Çünkü her şey gibi 3.3.0 yapılacak kutlandı gerçekten olacak. Bu yüzden bazı özellik isteği, ya da hata raporu kapalı olmayacak değiştireni id 3.4.0 BB olduğu anlamına gelir

Müşterilerimizin zaten basit güncelleştirmeleri alışmak bu yana hızlı sürümü geliştirdi vermek, gerçekten iyi bir çözüm olduğunu düşünüyorum biz hala bazı iyileştirmeler planlıyor olsa bile:)

Michael
09-01-10, 22:26
Bunu duymak çok memnunum!

Bir sorum var, vB4 sürümü yayınlandı vb3x için desteklenen hala BB?

Teşekkür ederiz.

vBET
09-01-10, 23:45
Evet standında hatları desteklenen olacak:)

Michael
10-01-10, 00:00
Başar teşekkür ederiz.

tavenger5
10-01-10, 00:45
büyük beklemeyin!

bhanuprasad1981
10-01-10, 16:12
vB4 uyumlu sürümü çevrimiçi gelmek için ne kadar zaman alabilir?

yahoooh
11-01-10, 07:47
Güzel hikaye ve onu ve başarı teşekkür

Matt Olieman
11-01-10, 18:08
NE ?????? Bu vB4 uyumlu değildir?

BB vB4 uyumlu olduğunu vbulletin.org karinesi gitti. "VBulletin 4.0 Add-ons" vB4 BB 3 ile uyumlu değildir ve ben sadece benim $ 90 gönderdi belirtisi yok.

Şimdi vB4 onu kurduktan sonra neden vermedi: (: (

Bu yanlış reklam bana efendim. ************

Ben hızlı bir yanıt gibi ya da paramı geri göndermek istiyorum. : (

Matt Olieman
mycockpit.org

vBET
11-01-10, 20:43
vB4 uyumlu sürümü çevrimiçi gelmek için ne kadar zaman alabilir?

Mart. Şu anda ücretsiz sürümü zaten uyumludur:)

vBET
11-01-10, 20:47
NE ?????? Bu vB4 uyumlu değildir?

BB vB4 uyumlu olduğunu vbulletin.org karinesi gitti. "VBulletin 4.0 Add-ons" vB4 BB 3 ile uyumlu değildir ve ben sadece benim $ 90 gönderdi belirtisi yok.

Şimdi vB4 onu kurduktan sonra neden vermedi: (: (

Bu yanlış reklam bana efendim. ************

Ben hızlı bir yanıt gibi ya da paramı geri göndermek istiyorum. : (

Matt Olieman
mycockpit.org

Sitemizi ya da forumu BB 3.x vB4 ile uyumlu olduğunu hiçbir yerde yoktur ve bunun olmadığını yazılı Dantel yeri vardır. Hatta vbulletin.org ücretli sürümü uyumlu olacak kadar bekleyemem yazılı insanlar için bir yorum. BB 3.x vB4 ile uyumlu olduğunu belirten herhangi bir reklam vardı. Eğer farklı düşünüyorsanız gelecek karışıklıkları önlemek için doğru size ne yazıyorsanız lütfen bize göstermek.

Release vB4 ile uyumlu olacak BB 4.0, Mart ayı için planlanıyor.

Matt Olieman
11-01-10, 21:59
Sitemizi ya da forumu BB 3.x vB4 ile uyumlu olduğunu hiçbir yerde yoktur ve bunun olmadığını yazılı Dantel yeri vardır. Hatta vbulletin.org ücretli sürümü uyumlu olacak kadar bekleyemem yazılı insanlar için bir yorum. BB 3.x vB4 ile uyumlu olduğunu belirten herhangi bir reklam vardı. Eğer farklı düşünüyorsanız gelecek karışıklıkları önlemek için doğru size ne yazıyorsanız lütfen bize göstermek.

Release vB4 ile uyumlu olacak BB 4.0, Mart ayı için planlanıyor.

Kullanamazsınız şey para ve zaman harcadı çünkü kızgınım. Benim karar vB.org görüntü dayanıyordu. Ben öyle düşünüyorum çünkü bu, ne 3.8 sunmak zorunda fantastik değildir demiyorum.

Uyumlu olmadığını yukarı yazma (vB.org az ilk sunum) diyor bana göster ******!! vB4 ile. sonra özür diler ve shut-up olacak.

Matt Olieman
Untitled Document (http://www.mycockpit.org)

tavenger5
11-01-10, 23:01
dostum aşağı sakin yazılımı 3 farklı versiyonu var - her biri vb.org için hangi sürümü açıkça devletler. Yazar daha önce de belirtildiği gibi sadece burada değil, vb.org üzerinde kullanılabilir prim sürüm 3.x, vB4 için henüz mevcut değildir. Ben sadece sorarsanız o size geri vereceğiz eminim.

Matt Olieman
11-01-10, 23:19
dostum aşağı sakin yazılımı 3 farklı versiyonu var - her biri vb.org için hangi sürümü açıkça devletler. Yazar daha önce de belirtildiği gibi sadece burada değil, vb.org üzerinde kullanılabilir prim sürüm 3.x, vB4 için henüz mevcut değildir. Ben sadece sorarsanız o size geri vereceğiz eminim.

Bunun için talep etti .... Ben sakinim:)

Matt Olieman
mycockpit.org

vBET
12-01-10, 02:52
Kullanamazsınız şey para ve zaman harcadı çünkü kızgınım. Benim karar vB.org görüntü dayanıyordu. Ben öyle düşünüyorum çünkü bu, ne 3.8 sunmak zorunda fantastik değildir demiyorum.

Uyumlu olmadığını yukarı yazma (vB.org az ilk sunum) diyor bana göster ******!! vB4 ile. sonra özür diler ve shut-up olacak.

Matt Olieman
Untitled Document (http://www.mycockpit.org)

Sana kızgın anlıyoruz hemen kullanmak mümkün değil hangi bir şey için ödenen. Birçok kişi, böyle bir durumda bir süre için kızgın olurdu.

Biz sadece gelecekte bu tür karışıklıkları önlemek için ücretsiz sürümü sayfasında bu bilgiyi ekleyin. Bu karışık yapılan herkes amacımız değildi ve biz çok üzgünüz olur. Biz sadece onu kullanmak istiyorum herkes için ücretsiz bir hediye vermek istiyorum.

Yazdığı gibi ücretli sürümü vB4 ile uyumlu olacak ve bizim programımız zaten. BB 4.0 sürüm (vB4) sonra bu sorun hakkında hatırlatıyor ve lisans başlangıç tarihini değiştirmek, böylece yeni sürümleri ücretsiz erişim yılın herhangi bir gününde kaybetmezsiniz.

Bu çözüm için Tamam mı?

Matt Olieman
12-01-10, 02:59
Sana kızgın anlıyoruz hemen kullanmak mümkün değil hangi bir şey için ödenen. Birçok kişi, böyle bir durumda bir süre için kızgın olurdu.

Biz sadece gelecekte bu tür karışıklıkları önlemek için ücretsiz sürümü sayfasında bu bilgiyi ekleyin. Bu karışık yapılan herkes amacımız değildi ve biz çok üzgünüz olur. Biz sadece onu kullanmak istiyorum herkes için ücretsiz bir hediye vermek istiyorum.

Yazdığı gibi ücretli sürümü vB4 ile uyumlu olacak ve bizim programımız zaten. BB 4.0 sürüm (vB4) sonra bu sorun hakkında hatırlatıyor ve lisans başlangıç tarihini değiştirmek, böylece yeni sürümleri ücretsiz erişim yılın herhangi bir gününde kaybetmezsiniz.

Bu çözüm için Tamam mı?

Teşekkür ederim, takdir ve teklifi kabul.

Ani olduğu için özür dilemek istiyorum. Size harika bir ürün var ve vB4 uyumlu sürümü mevcut sonra eylem koymak için sabırsızlanıyoruz.

Içten teşekkürlerimi ve en iyi dileklerimle,
Matt Olieman
mycockpit.org

vBET
12-01-10, 03:00
Bunun için talep etti .... Ben sakinim:)

Matt Olieman
mycockpit.org

Üzgünüz - anladım vermedi. Ben hızlı bir yanıt ya da para iadesi istediğiniz düşündüm.

Ben hızlı bir yanıt gibi ya da paramı geri göndermek istiyorum.

Önceki mesaj bu soruna yönelik çözüm önerme ile görmek ve durumu hakkında bildirimde temizlemek Lütfen.
Biz müşterilerimize mutlu mutlu ve amacımız onları mutlu etmek:)

EDIT:
) kazan-kazan durumu karşılamak sevindim: zaten yanıtladı olduğunu gördüm! Ve ben size forumda BB kazanan gibi hissediyorum umuyoruz:)
BB 4.0 çıkacak önce BB 2.4 kullanabilirsiniz sayfalarınızı zaten endeksli wil, serbest bırakıldıktan sonra daha iyi bir performansa sahip ve farklı dillerde mesajlar yazma kullanıcılar olasılığı veren güncelleme yaptı.

krisp
13-01-10, 17:54
Sadece emin olmak için:

"Normal silinmesi" önbellek güncellerken benim sunucu neredeyse bir yere gitmek, çünkü şu anda ben bir an önbelleğini temizleyerek devre dışı bıraktınız. Yani bir kaç gün içinde mod güncelledikten sonra, sadece "Normal silinmesi" olarak ayarlayın ve her şeyin sorunsuz çalışacak?

vBET
13-01-10, 22:51
Sadece emin olmak için:

"Normal silinmesi" önbellek güncellerken benim sunucu neredeyse bir yere gitmek, çünkü şu anda ben bir an önbelleğini temizleyerek devre dışı bıraktınız. Yani bir kaç gün içinde mod güncelledikten sonra, sadece "Normal silinmesi" olarak ayarlayın ve her şeyin sorunsuz çalışacak?

Hemen şimdi önbelleğini temizleyerek kullanabilirsiniz - bu gibi durumlar için özel olarak yapılan diğer stratejiler vardır.

Ayrıca BB 3.3.0 önbellek değişti, her dil için indeksler 52 kat daha küçük olacak ve silinmesi çok daha hızlı olacaktır ayrı bir tablo var.

Biz, normal silme kullanmak için forum yeterince hızlı olacak söylemek mümkün değildir - bu tablolarda kaç satır olacak bağlıdır. MySQL indeksler veriler silinir yeniden oluşturur. Ve bu nedenle zaman ayırdığınız - BB verileri silmek için başka yollar (ve bunun için stratejiler sunar) sağlayabilir. Geri kalanı MySQL elinde.

Lütfen sadece kontrol etmek ve hala sorun olacak, o zaman MySQL, normal bir şekilde önbelleğe alınmış çeviri 1 / 15 kaldırarak idare edebilmek anlamına gelir. Böyle bir durumda sadece diğer stratejiler kontrol edin.

Gerekli olduğu takdirde ek strateji eklemek için düşünebilirsiniz - hızlı silme dizinler yeniden olmadan. Şu anda 2 stratejileri hızlı silme işlemini kullanarak ve bu yeniden indeksler sonra bu dersin en zaman alıcı bir parçasıdır. Biz dizini yeniden olmadan hızlı silme yapılacaktır strateji ekleyebilirsiniz - Bu zaman zaman gerekli olacak şekilde yeniden indeksler büyür, ama (bazı koruma zaman sunucu için en iyi zaman elle bunu yapmak mümkün olacak .)

Yapabileceğimiz başka bir yolu yoktur (şu anda diğer çözümlere görmüyorum anlamına gelir;)) - takas yaptı MySQL yazdığı gibi.

krisp
13-01-10, 23:06
Hemen şimdi önbelleğini temizleyerek kullanabilirsiniz - bu gibi durumlar için özel olarak yapılan diğer stratejiler vardır.

Ayrıca BB 3.3.0 önbellek değişti, her dil için indeksler 52 kat daha küçük olacak ve silinmesi çok daha hızlı olacaktır ayrı bir tablo var.

Biz, normal silme kullanmak için forum yeterince hızlı olacak söylemek mümkün değildir - bu tablolarda kaç satır olacak bağlıdır. MySQL indeksler veriler silinir yeniden oluşturur. Ve bu nedenle zaman ayırdığınız - BB verileri silmek için başka yollar (ve bunun için stratejiler sunar) sağlayabilir. Geri kalanı MySQL elinde.

Lütfen sadece kontrol etmek ve hala sorun olacak, o zaman MySQL, normal bir şekilde önbelleğe alınmış çeviri 1 / 15 kaldırarak idare edebilmek anlamına gelir. Böyle bir durumda sadece diğer stratejiler kontrol edin.

Gerekli olduğu takdirde ek strateji eklemek için düşünebilirsiniz - hızlı silme dizinler yeniden olmadan. Şu anda 2 stratejileri hızlı silme işlemini kullanarak ve bu yeniden indeksler sonra bu dersin en zaman alıcı bir parçasıdır. Biz dizini yeniden olmadan hızlı silme yapılacaktır strateji ekleyebilirsiniz - Bu zaman zaman gerekli olacak şekilde yeniden indeksler büyür, ama (bazı koruma zaman sunucu için en iyi zaman elle bunu yapmak mümkün olacak .)

Yapabileceğimiz başka bir yolu yoktur (şu anda diğer çözümlere görmüyorum anlamına gelir;)) - takas yaptı MySQL yazdığı gibi.

Halen kısa ve orta önbelleklerini yaklaşık 3 milyon satır için her 12 dilde vardır. Ben her 600.000 ulaşana kadar her şey yolunda gitti düşünüyorum. Yani diyorsun tabloları şimdi her dil için yeni bir tablo başına 3m/12 = 300.000 olacak? Bu hesaplamada, mantıklı mı? Ben aynı miktarda iş andan itibaren yapılması gerekir olacak diye tahmin ediyorum, ancak daha sonra büyük bir tablo yerine bir seferde her tablo üzerinde çalışan bir "seri" biçimde ... Belki eğer orada burada her tablo güncellemeleri arasında birkaç dakikalık bir timelap daha iyi olurdu?

Ayrıca yeni mod installig zaman mevcut büyük tabloları silmek zorunda ve sağ, yükleme sırasında, sıfırdan yeni tablolar yeniden tahmin? (Yükleme sırasında küçük içine büyük tablolar dağılmasından çalışırken çok sunucu yoğun olurdu)

vBET
13-01-10, 23:21
Halen kısa ve orta önbelleklerini yaklaşık 3 milyon satır için her 12 dilde vardır. Ben her 600.000 ulaşana kadar her şey yolunda gitti düşünüyorum. Yani diyorsun tabloları şimdi her dil için yeni bir tablo başına 3m/12 = 300.000 olacak? Bu hesaplamada, mantıklı mı? Sonra büyük bir tablo yerine bir seferde her tablo üzerinde çalışan bir "seri" şekilde aynı miktarda iş yapılması gereken olacak diye tahmin ediyorum, ama ... Belki eğer orada burada her tablo güncellemeleri arasında birkaç dakikalık bir timelap daha iyi olurdu?

Ayrıca yeni mod installig zaman mevcut büyük tabloları silmek zorunda ve sağ, yükleme sırasında, sıfırdan yeni tablolar yeniden tahmin?

Hesaplamalar şu anda doğru. Ama genellikle takas ile olacağı şimdi temizleyerek devre dışı hatırlayın, böylece daha fazla veri var.

TODO listesine eklendi, ama biz Pazar planlanıyor 3.3.0 dahil olacağını garanti edemez - iyi bir fikir olabilir - bu timelaps hakkında iyi bir nokta var. Aksi takdirde bundan sonra bir sonraki sürümünde yer alacak:)

Ben de onu yeniden inşa etmek için aynı zamanda büyük bir dizin ve satır toplamı aynı miktarda olan 12 küçük olacağını sanmıyorum. Bu algoritma karmaşıklığına (lineer ise aynı olacaktır) bağlıdır. Örneğin az 2 satır, 24 satır 1 listesinde olan 12 sıralamak için çok kolaydır ... Tabii ki dürüst hiçbir fikrim böyle bir durumda tam MySQL algoritması ne var, ama zaten küçük tablolar fark bize fırsat verir, sunucu için daha iyi bir bütün haline ne timelaps küçük görevleri ayrı:)

Ve evet - BB otomatik güncelleme sırasında eski önbellek tablolarını kaldıracaktır.

krisp
13-01-10, 23:56
Bu çok iyi geliyor:) Ben çevrilmemiş forum işlemek için yeterince güçlü bir sunucu olan herhangi bir forum gerçekten normal herhangi bir sorun ile en az bir dil önbellek güncellenmesi idare edebilmek olmalıdır düşünüyorum. Bu yüzden her dil tablo arasında bir kaç dakika kullanıcıları ve indexbots sorgularının que boş güncelleme göz önüne alındığında, büyük bir marj ile bir kez ve herkes için ve hatta bütün forumlarda bu çözüm için çalışmaya devam eder düşünüyorum. Bu güncelleştirme sıkmak yönetmek umuyorum;)

I dont uygulanacak bu birkaç gün fazladan bekleme akla dürüst olmak gerekirse, ben de diğer üyelerin sakıncası var sanmıyorum ... bir sorun olmayabilir ... ama onun daha güvenli tarafta olmak için bazı ekstra gün bekleyin:)

vBET
14-01-10, 00:23
) Değilse 3.3.0 sonra 3.4.0 - yapıldığını göz önünde bulundurun: Emin olun bunu uygulamak - Rahatlayın! : D

krisp
14-01-10, 00:36
Tamam ben rahatlamak için çalışacağım ... : P: D: D: D

vBET
14-01-10, 01:09
Kalkmayın, sadece bunu: p: D: D: D

brubros
15-01-10, 18:23
Zaten vB 4 platformu taahhüt ediyorum, elbette 3.3.0 ve 3.4.0 özellikleri ve yetenekleri zaten vB 4 uyumluluğu dahil olmasını istedi. Ama mevcut müşteri tabanına verdikleri ilgi için teşekkür ederiz. BB 4.0.0 çıkış tarihi Şubat ayı sonuna ötesinde çok fazla kayma izin vermeyin lütfen ...

vBET
17-01-10, 13:34
Biz zaten, biz BB 4.0 BB 3.3.0 hemen sonra çalışmaya başlayacak karar verdik.

Birçok kişi bunu sorun, bu yüzden biz elimizden geldiği kadar hızlı verecektir:)

vBET
17-01-10, 14:17
Belki eğer orada burada her tablo güncellemeleri arasında birkaç dakikalık bir timelap daha iyi olurdu?

Timelap BETA işlevselliği (büyük miktarda veri ile test) olarak BB 3.3.0 ekledi.

Smiggy
24-02-10, 01:29
3.4.0 BB çıkacak?

vBET
24-02-10, 03:02
3.4.0 BB çıkacak?

BB 4.x sonraki 2 bültenleri sonra (blog için orada desteği eklemek gerekir, cms, vBSEO ve sitemap generator) standında hatları BB 3.x ve vBET 4.x yeni şeyler uygulayacak
Biz bu BB 4.x şeyler için 1 ay gerekli olacağını tahmin, ama gerçek deneyime sahip vB 4 ile 2 ay söylemek gerçekten güvenli olduğunu. Bu (yani vB 4.0.1 ve 4.0.2 maliyet arasındaki değişiklikler birkaç gün gibi) her vB 4 sürümü olur ve bizim mod etkiler. Değişiklik nedeniyle çok.

3.4.0 için yeni şeyler uygulanması 1-1,5 ay arasında bir şeyler alacaktır. Yani 3.4.0 iyimser 2 ay içinde ortaya çıkabilir, ama daha gerçekçi olması, özellikle 3-4 ay olabilir.

Bu sizin için kabul edilebilir:) umut ettiği gibi - BB 3.x ve 4.x standında hatları teşvik edilecektir. 3.x sürümleri arasında eskisinden daha fazla zaman olduğunu biliyoruz, ama bu bir süre için ve 4.x olacak istikrarlı standında hatları eşit tehdidinde bulundu olacak ve yeni işlevleri (sürece edenler standında çizgiler belirir vB 4 özgü özellikleri baz).

Bu yüzden sakin olun:) BB doğrultusunda yeni oyuncaklar getirecek:)

Smiggy
24-02-10, 20:31
3.x serisi için ilgili bakım sürümlerde bildirilen hataların ne kadar açık?

vBET
24-02-10, 22:16
3.x serisi için ilgili bakım sürümlerde bildirilen hataların ne kadar açık?

Şu anda sadece küçük sorunları vardır. - Ben açık olduğu varsayılır (orada yeni işlevler bahsediyordu)): Özür dilerim daha önce hiç bahsetmedi büyük ya da kritik bir şey tabii ki en kısa sürede bakım sürümü görünür durumunda. Benim hatam:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1