PDA

View Full Version: Plāni mainīts 3.3.0 vBET presei

vBET
09-01-10, 21:31
Hello:)

Jo daudz mūsu klienti vienkārši nevar gaidīt, kad tas ir jauns, labāks un pat ātrāk versiju vBET tiks atbrīvota mēs nolēmām veiktas izmaiņas grafikā:) Patiesībā - mūsu klienti ir, kas dod virzienu, par mūsu produktu.

Tātad vBET 3.3.0 tiks atbrīvota nākamnedēļ (iespējams, gada beigās). Mēs veicām daudz jaunus veiktspējas optimizācija (labāka DB, mazāk CPU, mazāk atmiņas), pievieno jaunas funkcijas un izlaboja dažas bugs. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mums vēl ir garš saraksts ar lietām, kuras mēs plānots darīt 3.3.0 vBET - tie būs pāriet uz 3.4.0, un pēc 3.4.0 mēs veikti vBET 4.0.0 (par 4,0 vBulletin). Tātad beigās vBET 4,0 tiks atbrīvota pašā laikā, un jums būs ātrāk optimizēta versija - vBET 3.3.0

Tāpēc, ka ne visas lietas, kas tika atzīmētas kā ir jādara 3.3.0 tiešām būs. Tātad, ja dažas iezīme pieprasījums, vai kļūdu ziņojums netiks aizvērts tas nozīmē, ka mēs shifter id līdz vBET 3.4.0

Tā kā mūsu klienti jau ir pieraduši pie vienkāršas atjauninājumus mēs domājam, ka tas tiešām ir labs risinājums, lai dotu jums uzlabota versija ātrāks - pat, ja mums joprojām ir nelieli uzlabojumi, izklāstīti plāni:)

Michael
09-01-10, 22:26
Es priecājos dzirdēt to!

Man ir jautājums, būs vbet vēl jāatbalsta, lai vb3x kad VB4 versija ir atbrīvota?

Paldies.

vBET
09-01-10, 23:45
Jā stends līnijas tiks atbalstīta:)

Michael
10-01-10, 00:00
Awesome paldies.

tavenger5
10-01-10, 00:45
liels nevar gaidīt!

bhanuprasad1981
10-01-10, 16:12
cik daudz laika var paiet, lai VB4 saderīgu versiju, kas ir tiešsaistē?

yahoooh
11-01-10, 07:47
Skaists stāsts un pateikties viņam un veiksmi

Matt Olieman
11-01-10, 18:08
KAS ?????? Tas nav VB4 saderīgi?

Es devos uz pieņēmumu, pie vbulletin.org ka vBET bija VB4 savietojami. Tas viss ir beidzies "vBulletin 4,0 Add-ons", neliecina, ka 3 vBET nav saderīga ar VB4, un es tikko nosūtīju jums savu 90 $.

Tagad es zinu, kāpēc tas nav darbs pēc instalēšanas to VB4: (: (

Ka man kungs, ir nepatiesa reklāma ************

Es gribētu ātri reaģēt vai sūtiet savu naudu atpakaļ. : (

Matt Olieman
mycockpit.org

vBET
11-01-10, 20:43
cik daudz laika var paiet, lai VB4 saderīgu versiju, kas ir tiešsaistē?

Gada martā. Tiesības tagad bezmaksas versija jau ir savietojamas:)

vBET
11-01-10, 20:47
KAS ?????? Tas nav VB4 saderīgi?

Es devos uz pieņēmumu, pie vbulletin.org ka vBET bija VB4 savietojami. Tas viss ir beidzies "vBulletin 4,0 Add-ons", neliecina, ka 3 vBET nav saderīga ar VB4, un es tikko nosūtīju jums savu 90 $.

Tagad es zinu, kāpēc tas nav darbs pēc instalēšanas to VB4: (: (

Ka man kungs, ir nepatiesa reklāma ************

Es gribētu ātri reaģēt vai sūtiet savu naudu atpakaļ. : (

Matt Olieman
mycockpit.org

Nav informācijas par mūsu portālā vai forums, kas vBET 3.x ir saderīgs ar VB4 vieta un šeit ir daudz mežģīnes, kur ir rakstīts, ka tā nav. Pat vbulletin.org ir piezīmes, lai cilvēki rakstiski, ka nevar gaidīt, līdz samaksāto versija būs savietojami. Nebija jebkuru reklāmu, stāsta, ka vBET 3.x ir saderīgs ar VB4. Ja tu domā savādāk - lūdzu, parādīt mums, ko jūs rakstāt par mums to labot, lai izvairītos no turpmākiem confusions.

Izlaišana vBET 4,0, kas būs savietojams ar VB4 ir plānota martā.

Matt Olieman
11-01-10, 21:59
Nav informācijas par mūsu portālā vai forums, kas vBET 3.x ir saderīgs ar VB4 vieta un šeit ir daudz mežģīnes, kur ir rakstīts, ka tā nav. Pat vbulletin.org ir piezīmes, lai cilvēki rakstiski, ka nevar gaidīt, līdz samaksāto versija būs savietojami. Nebija jebkuru reklāmu, stāsta, ka vBET 3.x ir saderīgs ar VB4. Ja tu domā savādāk - lūdzu, parādīt mums, ko jūs rakstāt par mums to labot, lai izvairītos no turpmākiem confusions.

Izlaišana vBET 4,0, kas būs savietojams ar VB4 ir plānota martā.

Es esmu dusmīgs, jo es pavadīju naudu un savu laiku uz kaut ko es nevaru izmantot. Mans lēmums bija balstīts uz displeja par vB.org. Tas nav saprotams, kas jums ir ko piedāvāt 3,8 nav fantastisks, jo domāju, ka tā ir.

Parādiet man kur ir teikts, savā rakstīt (sākotnējā prezentācijā vB.org), ka tas nav saderīgs ******!! ar VB4. tad es atvainojos un shut-up.

Matt Olieman
Untitled Document (http://www.mycockpit.org)

tavenger5
11-01-10, 23:01
nomierināties dude - tur ir 3 dažādas versijas, programmatūra - tas skaidri norāda, kāda versija katrs viens ir uz vb.org. Premium versiju 3.x, kas ir pieejama tikai šeit un nevis vb.org, nav noteikti vēl uz VB4, kā autors bija paredzēts agrāk. Es esmu pārliecināts, ka viņš tev iedos kompensāciju, ja jūs vienkārši jautājiet.

Matt Olieman
11-01-10, 23:19
nomierināties dude - tur ir 3 dažādas versijas, programmatūra - tas skaidri norāda, kāda versija katrs viens ir uz vb.org. Premium versiju 3.x, kas ir pieejama tikai šeit un nevis vb.org, nav noteikti vēl uz VB4, kā autors bija paredzēts agrāk. Es esmu pārliecināts, ka viņš tev iedos kompensāciju, ja jūs vienkārši jautājiet.

Es domāju, man bija jālūdz, ka .... Es esmu mierīgs:)

Matt Olieman
mycockpit.org

vBET
12-01-10, 02:52
Es esmu dusmīgs, jo es pavadīju naudu un savu laiku uz kaut ko es nevaru izmantot. Mans lēmums bija balstīts uz displeja par vB.org. Tas nav saprotams, kas jums ir ko piedāvāt 3,8 nav fantastisks, jo domāju, ka tā ir.

Parādiet man kur ir teikts, savā rakstīt (sākotnējā prezentācijā vB.org), ka tas nav saderīgs ******!! ar VB4. tad es atvainojos un shut-up.

Matt Olieman
Untitled Document (http://www.mycockpit.org)

Es saprotu, jūs esat dusmīgs - tu maksā par kaut ko, ko jūs nevarat izmantot nekavējoties. Daudzi cilvēki būtu dusmīgs uz laiku šādā situācijā.

Mēs vienkārši pievienojiet šo informāciju par bezmaksas versija lapu, lai izvairītos no šādām confusions nākotnē. Tas nekad nav bijis mūsu nodoms, kas sajaukt ikvienam, un mēs esam ļoti žēl, ka tas notiek. Mēs tikai vēlamies sniegt bezmaksas dāvana ikvienam, kam patīk to izmantot.

Kā es rakstīja - maksas versija būs savietojams ar VB4, un tas jau ir mūsu sarakstā. Jūs varat mums atgādināt par šo jautājumu pēc vBET 4,0 atbrīvošanu (par VB4) un mēs mainīt datumu jūsu licences sākuma, lai jūs nezaudētu neko dienā jūsu gadu bezmaksas piekļuvi jauniem izlaidumiem.

Vai šis risinājums ir OK, lai jūs?

Matt Olieman
12-01-10, 02:59
Es saprotu, jūs esat dusmīgs - tu maksā par kaut ko, ko jūs nevarat izmantot nekavējoties. Daudzi cilvēki būtu dusmīgs uz laiku šādā situācijā.

Mēs vienkārši pievienojiet šo informāciju par bezmaksas versija lapu, lai izvairītos no šādām confusions nākotnē. Tas nekad nav bijis mūsu nodoms, kas sajaukt ikvienam, un mēs esam ļoti žēl, ka tas notiek. Mēs tikai vēlamies sniegt bezmaksas dāvana ikvienam, kam patīk to izmantot.

Kā es rakstīja - maksas versija būs savietojams ar VB4, un tas jau ir mūsu sarakstā. Jūs varat mums atgādināt par šo jautājumu pēc vBET 4,0 atbrīvošanu (par VB4) un mēs mainīt datumu jūsu licences sākuma, lai jūs nezaudētu neko dienā jūsu gadu bezmaksas piekļuvi jauniem izlaidumiem.

Vai šis risinājums ir OK, lai jūs?

Paldies, es novērtēju un pieņemt savu piedāvājumu.

Manu atvainošanos par to, ka pēkšņi. Es domāju, ka jums ir brīnišķīgs produkts, un es ceru nodot to darbību, kad VB4 saderīga versija ir pieejama.

Sirsnīgu pateicību un vislabākos novēlējumus,
Matt Olieman
mycockpit.org

vBET
12-01-10, 03:00
Es domāju, man bija jālūdz, ka .... Es esmu mierīgs:)

Matt Olieman
mycockpit.org

Sorry - man nav saprotams, ka. Es domāju, ka jūs vēlaties, ātru reakciju vai kompensācijas.

Es gribētu ātri reaģēt vai sūtiet savu naudu atpakaļ.

Lūdzu skatīt iepriekšējo post ar tēzi par risinājumu šim jautājumam, un skaidrs jūsu paziņojumu par situāciju.
Mēs esam priecīgi mūsu klientu darīt laimīgu un mūsu nolūks ir padarīt tās laimīgs:)

EDIT:
tikko redzēju, ka jums jau atbildēja:) Es esmu priecīgs, ka mēs satiekamies win-win situācija! Un es ceru, ka jūs jutīsieties kā uzvarētājs kam vBET uz jūsu forumu:)
Pirms vBET 4,0 tiks atbrīvota varat izmantot vBET 2,4 - Jūsu lapas WIL būt jau indeksēti, un pēc atbrīvošanas jūs veikts update ņemot labāku sniegumu un dodot lietotājiem iespēju rakstiski amatus dažādās valodās.

krisp
13-01-10, 17:54
Tikai, lai pārliecinātos, ka:

Tajā brīdī es esmu acumirklī invalīdiem cache klīringa jo mans serveris ir gandrīz iet uz leju, ja atjaunināšana kešatmiņu "Normal dzēšanu". Tātad, pēc atjaunināšanas mod pēc dažām dienām, es varu vienkārši iestatiet to uz "Normal dzēšanu" un viss darbosies nevainojami?

vBET
13-01-10, 22:51
Tikai, lai pārliecinātos, ka:

Tajā brīdī es esmu acumirklī invalīdiem cache klīringa jo mans serveris ir gandrīz iet uz leju, ja atjaunināšana kešatmiņu "Normal dzēšanu". Tātad, pēc atjaunināšanas mod pēc dažām dienām, es varu vienkārši iestatiet to uz "Normal dzēšanu" un viss darbosies nevainojami?

Jūs varat izmantot cache mijieskaita tagad - ir citas stratēģijas, kas speciāli šādiem gadījumiem.

Arī vBET 3.3.0 cache ir mainīts - ir atsevišķu tabulu katrai valodai, tāpēc indeksi būs 52 reižu mazāka un dzēšanu būs daudz ātrāk.

Mēs nevaram pateikt, vai tas būs pietiekami ātri jūsu forumā, lai izmantotu parasto dzēšana - tas atkarīgs no tā, cik daudz rindu, jums būs tabulās. MySQL atjauno indeksi, kad dati tiek izdzēsti. Un tas ir iemesls, ņemot laiku - vBET var tikai sniegt jums citi veidi, kā dzēst datus (un tas paredz stratēģijas šo). Pārējais ir MySQL rokās.

Lūdzu, vienkārši pārbaudīt un, ja vēl būs jautājums, tad tas nozīmē, ka MySQL nebūs iespējams apstrādāt noņemot 1 / 15 no jūsu kešatmiņā tulkošanas normālā veidā. Tādā gadījumā vienkārši pārbaudīt citu stratēģiju.

Mēs varam uzskatīt, lai pievienotu papildu stratēģiju, ja tas būs nepieciešams, - ātri dzēšanu bez atjaunot indeksus. Tieši tagad 2 stratēģijām, izmantojot ātru dzēšanu un pēc tam atjaunot indeksu - tas, protams, visvairāk laika patērē daļu. Mēs varam pievienot stratēģija, kur tiks veiktas ātri dzēšanu bez indekss atjaunot - tas, kas jūsu indeksi pieaugt, tāpēc pārbūvei būs nepieciešams laiku pa laikam, bet jums būs iespēja to izdarīt manuāli, labākais laiks, lai jūsu serveri (kādu saglabāšanas laiks ).

Nav citu veidu, kā mēs varam darīt (tas nozīmē, ka mēs neredzam citu risinājumu tiesības tagad;)) - kā es wrote tas ir MySQL, kas veikts klīringa.

krisp
13-01-10, 23:06
Jūs varat izmantot cache mijieskaita tagad - ir citas stratēģijas, kas speciāli šādiem gadījumiem.

Arī vBET 3.3.0 cache ir mainīts - ir atsevišķu tabulu katrai valodai, tāpēc indeksi būs 52 reižu mazāka un dzēšanu būs daudz ātrāk.

Mēs nevaram pateikt, vai tas būs pietiekami ātri jūsu forumā, lai izmantotu parasto dzēšana - tas atkarīgs no tā, cik daudz rindu, jums būs tabulās. MySQL atjauno indeksi, kad dati tiek izdzēsti. Un tas ir iemesls, ņemot laiku - vBET var tikai sniegt jums citi veidi, kā dzēst datus (un tas paredz stratēģijas šo). Pārējais ir MySQL rokās.

Lūdzu, vienkārši pārbaudīt un, ja vēl būs jautājums, tad tas nozīmē, ka MySQL nebūs iespējams apstrādāt noņemot 1 / 15 no jūsu kešatmiņā tulkošanas normālā veidā. Tādā gadījumā vienkārši pārbaudīt citu stratēģiju.

Mēs varam uzskatīt, lai pievienotu papildu stratēģiju, ja tas būs nepieciešams, - ātri dzēšanu bez atjaunot indeksus. Tieši tagad 2 stratēģijām, izmantojot ātru dzēšanu un pēc tam atjaunot indeksu - tas, protams, visvairāk laika patērē daļu. Mēs varam pievienot stratēģija, kur tiks veiktas ātri dzēšanu bez indekss atjaunot - tas, kas jūsu indeksi pieaugt, tāpēc pārbūvei būs nepieciešams laiku pa laikam, bet jums būs iespēja to izdarīt manuāli, labākais laiks, lai jūsu serveri (kādu saglabāšanas laiks ).

Nav citu veidu, kā mēs varam darīt (tas nozīmē, ka mēs neredzam citu risinājumu tiesības tagad;)) - kā es wrote tas ir MySQL, kas veikts klīringa.

Pašlaik īstermiņā un vidējā kešatmiņas ir aptuveni 3 miljonu rindas katrai 12 valodās. Es domāju, ka viss gāja labi līdz brīdim, kad es sasniedza aptuveni 600,000 katrā. Tātad jūs sakāt, tabulas, tagad būs 3m/12 = 300,000 katrai jaunajai tabulai katrai valodai? Vai šis aprēķins ir jēga? I guess pašu darba apjomu, tiks ir jādara jau tagad, bet pēc tam "seriāls" veidā, kas strādā uz katra galda laikā, nevis vienu lielu tabulu ... Varbūt, ja tur, kur dažu minūšu starplaiku starp katru tabulu atjaunināšana timelap tas būtu labāk?

Arī es pieņemu, ja installig jaunā mod tas būs jādzēš šīs lielās tabulas un atjaunot jaunām tabulām no nulles laikā uzstādīt, vai ne? (Mēģinot sabrukuma lielo tabulas mazākās laikā uzstādīt būtu pārāk serveris intensīva)

vBET
13-01-10, 23:21
Pašlaik īstermiņā un vidējā kešatmiņas ir aptuveni 3 miljonu rindas katrai 12 valodās. Es domāju, ka viss gāja labi līdz brīdim, kad es sasniedza aptuveni 600,000 katrā. Tātad jūs sakāt, tabulas, tagad būs 3m/12 = 300,000 katrai jaunajai tabulai katrai valodai? Vai šis aprēķins ir jēga? I guess pašu darba apjomu, tiks ir jādara, bet pēc tam "seriāls" veidā, kas strādā uz katra galda laikā, nevis vienu lielu tabulu ... Varbūt, ja tur, kur dažu minūšu starplaiku starp katru tabulu atjaunināšana timelap tas būtu labāk?

Arī es pieņemu, ja installig jaunā mod tas būs jādzēš šīs lielās tabulas un atjaunot jaunām tabulām no nulles laikā uzstādīt, vai ne?

Jūsu aprēķini ir pareizi šajā brīdī. Bet atcerieties, ka tieši tagad jums ir invalīdi ieskaita, tāpēc jums ir vairāk datu, kas tur, ka parasti jums būs ieskaita on.

Jums ir labs punkts, ap tiem timelaps - tā ir laba ideja - es pievieno to uzdevumu sarakstā, bet nevar garantēt, ka mēs to iekļautu 3.3.0 Ir plānots svētdiena. Ja ne mēs iekļausim to nākamo atbrīvošanu pēc tam:)

Arī es nedomāju, ka tas būs pašā laikā, lai atjaunotu viens liels indeksu un 12 mazākas paturot summu pašu summu rindas. Tas atkarīgs no sarežģītības algoritms (tas būtu tāpat, ja tas ir lineāra). Piemēram, ir daudz vieglāk kārtot 12 sarakstā, kam ir 2 rindas par 1 saraksts ar 24 rindas ... Protams, godīgi - man nav ne jausmas, kas ir precīza MySQL algoritms šajā gadījumā, bet kā jums jau ievērojuši, ņemot mazāko galdi dod mums iespēju, lai atdalītu mazākās uzdevumus ar timelaps kāda būs vesels labāk par serveri:)

Un jā - vBET automātiski noņemt veco cache tabulas atjaunināšanas laikā.

krisp
13-01-10, 23:56
Tas izklausās ļoti labi:) Es domāju, jebkurā forumā, kas ir serveris, kas ir pietiekami stipri, lai rīkotos netranslējamā forums patiešām būtu jāspēj rīkoties normālu atjaunināšanu, cache vismaz vēl vienu valodu bez problēmām. Tātad, ņemot vērā, dažas minūtes no katras valodas tabulas update iztukšot que uz lietotāju jautājumiem un indexbots, es domāju, ka šis risinājums varētu strādāt visus forumus reizi par visām reizēm, un pat ar lielu rezervi. Es ceru, jums izdodas izspiest to šajā atjauninājumā;)

Lai būtu godīgi es dont prātā gaida dažas dienas papildus, lai tas tiktu īstenots, un I dont domāju, ka pārējiem dalībniekiem būtu prāta ... tā varētu būt problēma ... bet tā labāk nogaidīt dažas papildu dienas, kas ir par drošu pusē:)

vBET
14-01-10, 00:23
Relax - mēs īstenosim šo for sure:) Ja nav 3.3.0 tad 3.4.0 - uzskata, ka tas darīts! : D

krisp
14-01-10, 00:36
Ok es mēģināšu atpūsties ... : P: D

vBET
14-01-10, 01:09
Nemēģiniet - vienkārši izdari to: p: D

brubros
15-01-10, 18:23
Tā kā es esmu apņēmies vB 4 platformu jau, es, protams, vēlējās, lai funkcijas un iespējas 3.3.0 un 3.4.0 jau ir iekļauti vB 4 saderību. Bet appreciate uzmanību, jūs norādot savu pašreizējo klientu bāzi. Tikai lūdzu, neļaujiet vBET 4.0.0 izlaišanas datumu slip pārāk daudz plašāki februāra beigās ...

vBET
17-01-10, 13:34
Mēs jau nolēmusi, ka mēs sāksim darbu pie vBET 4,0 tieši pēc 3.3.0 vBET.

Daudzi cilvēki jautāt par to, lai mēs sniegsim to, kā ātri, kā mēs varam:)

vBET
17-01-10, 14:17
Varbūt, ja tur, kur dažu minūšu starplaiku starp katru tabulu atjaunināšana timelap tas būtu labāk?

Timelap papildina 3.3.0 vBET kā BETA funkcionalitāti (nav testēts ar lielu datu apjomu).

Smiggy
24-02-10, 01:29
vBET, kad būs 3.4.0 atbrīvo?

vBET
24-02-10, 03:02
vBET, kad būs 3.4.0 atbrīvo?

Pēc nākamajiem 2 izmešiem 4.x vBET (mums ir nepieciešams pievienot tur atbalstu blog, cms, vBSEO un sitemap ģenerators), mēs īstenosim jaunas lietas kabīnē pozīcijas vBET 3.x un vBET 4.x
Mēs uzskatām, ka tas būs nepieciešams, 1 mēnesi tiem vBET 4.x lietām, bet kam ir faktiskās pieredzes ar 4 vB tas tiešām ir droši teikt 2 mēnešiem. Tas ir tāpēc, ka daudzas izmaiņas, kas notiek katrā 4 vB versiju, un var ietekmē mūsu mod (ti, izmaiņas starp 4.0.1 VB un 4.0.2 izmaksas, jo vairākas dienas).

Ieviešot jaunās lietas, par 3.4.0 notiks kaut kas starp 1-1,5 mēnesī. Tātad, ir optimistisks 3.4.0 var parādīties 2 mēnešiem, bet ir reālāk tā var būt 3-4 mēnešiem.

Ceru, ka tas ir pieņemams, lai jūs:) Tā kā mēs paziņoja - booth līniju vBET 3.x un 4.x tiks atbalstīts. Mēs saprotam, ka tas ir vairāk laiks no 3.x izlaidumi nekā agrāk, bet tas ir par šo vienu reizi, un, kad 4.x būs stabils stends līnijas būs threated vienādi un jauno funkcionalitāti parādīsies kabīnē pozīcijas (ja vien tās būs nav pamats, uz 4 vB īpatnībām).

Lai būtu mierīgs:) Jūsu vBET līnija dos jums jaunas rotaļlietas:)

Smiggy
24-02-10, 20:31
Kas par uzturēšanas relīzes 3.x sērijas noskaidrot ziņo bugs?

vBET
24-02-10, 22:16
Kas par uzturēšanas relīzes 3.x sērijas noskaidrot ziņo bugs?

Uz doto brīdi ir tikai nelielas problēmas. Ja kaut liela vai kritisku parādīsies mēs, protams, veic tehniskās apkopes ASAP:) Sorry es neminēja to pirms - es pieņemts, ka tas bija acīmredzami (kā arī mēs runāja par jaunas funkcionalitātes tur). Mana kļūda:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1