КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Больш праблем нагрузкі

Snake
16-03-10, 11:54
ТАКІМ ЧЫНАМ, я зрабіў нагрузак тэсціравання.

На працягу 24 гадзін свой груз, будзе стабільна ўзрастаць у 30,00 'ы

Перазапуск сервера фіксуе гэта яшчэ 24 гадзін.

Калі я адключыць мод я не атрымліваю гэту праблему.

Не кажаце, што з модом інвалідаў ёсць менш трафіку, як гэта не так, Google па-ранейшаму пасылае той жа трафік з модом інвалідаў па маіх статыстыку.

Калі ласка, растлумачце, нагрузка зводзіць мяне з розуму.

tavenger5
16-03-10, 19:32
Падобна робатаў б'юць перакладзеных старонак, калі мода на. Вы павінны глядзець на аптымізацыі Apache або атрымаць сервер з вялікай колькасцю магутнасці працэсара. Выкарыстоўваеце vboptimise або любы тып механізм кэшавання, як Memcached?

Snake
16-03-10, 21:35
Справа ў тым, мой форум атрымлівае 30000 унікальных наведвальнікаў у дзень, калі я адключыць мод нагрузкі кроплі імгненна, і робаты і карыстальнікі па-ранейшаму паказваюць старонак, каб па-ранейшаму патрабуюць магутнасць сервера, гэта проста паказвае, што перакладзеныя старонкі выкарыстоўваць 10x рэсурсаў, чым стандартныя старонкі VB ад звычайных баз дадзеных. Гэта дрэнна напісаны код, і павінна быць выпраўлена! Іншых модов ніколі не рабіў гэтага, гэтак жа vbet, шкада, што я ніколі не мяняў скончылася, але вяртацца занадта позна. : З розуму:

moman
16-03-10, 22:21
Гэта сапраўды гучыць як вы працуеце на серверы недастатковая. Я знаходжуся на 8-ядзерны Nehalem машыне (так мы глядзім на яшчэ 8 віртуальных ядраў у сувязі з HT, у агульнай складанасці 16). Я таксама шырока аптымізаваныя гэтай машыне, выкарыстоўваючы свае метады, а таксама паказальнікі з людзей у vbulletin.com.

vBET падымае свой груз ад 2,5 да 3,0-3,5, у залежнасці ад колькасці карыстальнікаў, і гэта, натуральна, становіцца на аснове памер кэшу. Тым не менш, я не думаю, што гэта занадта дрэнна, як мой адначасовае дыяпазон карыстальнікаў ад даволі высокай 800 да 1200 яшчэ вышэй.

vBET
17-03-10, 00:38
Прывітанне:) Вядома, пераклад павінен прыняць пэўныя рэсурсы - няма магіі. Перавесці сродкі старонку прымаць выходныя вынік і змяніць яго. З-за гэтага перакладу будзе заўсёды займае больш часу, чым звычайныя старонкі.

Я разумею, што вы не занадта шчаслівыя мець больш нагрузка на сервер, але ўлічыце, што vBET прымае рэсурсаў ТОЛЬКІ ДЛЯ ПЕРАВОДУ. Для нармальнай старонкі ён дадае толькі сцягі. Так што ўсё гэта дадатковая нагрузка зыходзіць ад дадатковага трафіку на перакладзеных старонак. Як вы пісалі ваш трафік не пайшоў адразу ж пасля адключэння vBET (калі ў Вас ёсць гэты час, то яна будзе памяншацца пасля адключэння - паверце мне) і нагрузку на сервер ніжэй - гэта відавочна - робаты пакуль яшчэ толькі поўзаюць URL-адрасоў для перакладу старонак, карыстальнікі ўсё яшчэ знаходзяць у Google спасылкі на вашыя перакладзеныя старонкі. Такім чынам, вы да гэтага часу той жа рух, але зараз пад перакладзены спасылкі проста дубліруе кантэнт - звычайная старонка, якая не перакладаецца. Калі вы хочаце застацца з адключанымі vBET мы настойліва рэкамендуем, каб дадаць правіла ў вашым. Htaccess файл, які будзе перанакіроўваць ўсе перакладзеныя старонкі да нармальнай, інакш вы можаце страціць свае SEO з-за дублюецца змест.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы ўжо запланавалі падтрымкі іншых сістэм кэш і нашы алгарытмы перакладу імгненна аптымізаваць. Гэта значыць, мы проста выявілі, як рэзка памяншаецца PHP прадукцыйнасць пры працы з вялікімі радкамі і мы змянілі наш алгарытм. Гэта ўжо выпушчаны ў vBET 4.2.0 з дадатковымі опцыямі канфігурацыі. І мы будзем рухацца ўсё ўдасканалення таксама vBET 3.x якая ўсё яшчэ падтрымліваецца:)

Я разумею, што на вашу думку, наш код слабым. Я не ведаю, на што вы засноўвае вашыя чаканні. У нас ёсць хуткі пераклад мод для Б. - няма нічога, што працуе лепш. Пераклад зойме некаторы рэсурсаў і нашага мода бярэ яго менш, чым любы іншы. Вы можаце бачыць, як хутка vBET можа працаваць на шматлікіх форумах. Калі ў вас ёсць пытанні, на вашым серверы, то, калі ласка, разгледзець змены канфігурацыі або дадання рэсурсаў сервера. Вы не паставіць 20 літраў вады ў вядры 10 літраў.

Наш дэвіз такі: "У нас ёсць шмат змен". І менавіта таму мы эксперыментуем, змена алгарытмаў, прафілявання і марнаваць шмат часу на пошук рашэнні, якія патрабуюць менш рэсурсаў. Тым не менш мы не ведаем мод, якія могуць быць які-небудзь канкурэнцыі ў vBET і Ёсць некаторыя іншыя моды перакладу. Мы зрабілі шмат алгарытм змены, якія мы павінны былі верыць далёка, таму што яны не дапамаглі, у ходзе гэтага працэсу мы таксама выявілі мноства паляпшэнняў. Вы можаце мець вашы ўражанні на аснове вашых пытанняў сервер, але, калі ласка, разгледзець ці ёсць у вас лепшае рашэнне? Што вы маглі б даць намёк, што, можа быць, vBET не з'яўляецца няправільным рашэннем, так як працуе на тысячах форумах, можа быць, вы проста спрабуеце паставіць 20 літраў вады ў вядры 10 літраў. Тым не менш - у нас ёсць шмат пераменаў і вялікіх TODO спісе ў раздзеле аптымізацыі (каля 70% да эксперыменту гэта дапаможа або няма):) А вы на 100% мае рацыю - мы можам зрабіць гэта лепш, мы будзем і мы робім усё гэта час:) Проста чакаць, пакуль мы рухаемся усё паляпшэнні, якія мы зрабілі ў ходзе рэалізацыі vBET4.x:)

Калі я магу даць вам некалькі саветаў - калі ласка, праверце, як вы можаце аптымізаваць vBET: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Асабліва рэкамендуецца адключыць некаторыя мовы і блакаванне нерелевантных старонках ў файле robots.txt

Што такі час водгуку для перакладу старонак? Якая ваша загрузка працэсара? Якое ваша выкарыстанне памяці? Калі гэта прымальна, то вам няма чаго турбавацца. Людзі часта баяцца за кошт павелічэння нагрузкі на сервер і нават не ведаю, што гэта азначае. У 10 разоў больш нагрузка на сервер НЕ значыць, што 10 разоў больш рэсурсаў выкарыстоўваецца. Гэта толькі азначае, што большая колькасць патокаў чакаюць у чарзе, тое, што цалкам нармальна, так як цяпер вашыя патокі павінны чакаць адказ Google, калі некаторыя пераклад яшчэ не кэшуюцца. Так паток чакае адказ Google і яна займае НЯМА ЎВОГУЛЕ працэсара ў гэты час. З-за гэтага ваш сервер нагрузка будзе больш, нават калі vBET можа прыняць якога-рэсурсаў на ўсіх (што, вядома, не ўяўляецца магчымым).

Аб збой сервера - гэта, відавочна, ваш сервер пытанні. Гэта адбываецца перыядычна. Я была аналагічная праблема на маім серверы. Яна была выкліканая нейкая памылка Apache так што Apache нітка расце і расце з выкарыстаннем памяці, пакуль уся памяць была спажываецца анс сервера кэшуюцца. Толькі адзін паток паводзіць сябе як што - іншыя патокі Apache было нармальна. Я гуляў з Apache канфігурацыі і праблема вырашана. Я думаю, што Apache толькі што некаторыя ўцечкі памяці - як я памятаю, я паклаў меншае значэнне запыты, якія могуць праводзіцца адным струменем. Былі і іншыя змены. Я прапаную, каб праверыць выкарыстанне памяці і сачыць за ім на працягу некаторага часу. Таксама гэта можа быць карысна праверыць сярэдні аб'ём памяці, які выкарыстоўваецца адным патокам Apache, зрабіў некаторыя разлікі і ўсталяваць адпаведнае значэнне патокаў макс для Apache.

Калі ў вас ёсць яшчэ пытанні, калі ласка, проста спытаеце:)

vBET
18-03-10, 09:21
Гэй - я проста быў на вашым форуме ён перакладае Ultra Fast ... Так што Вы заяўляеце, што і чаму так попелаў стаўленне да vBET, калі ў вас ёсць супер паслугі перакладу? ...

Калі ласка, звярніце ўвагу, што нагрузка на сервер сродкамі. Разуменне яго значэнне можа быць вельмі карысна, каб зразумець, што адбываецца на серверы і як яна можа быць звязаная з ніткамі, якія чакаюць у чарзе не таму, што ў вас няма рэсурсаў, але чакаюць адказу ад іншых сервераў (Google у дадзеным выпадку).

На мой погляд, у вас ёсць супер хуткі пераклад і ў вас ёсць пра што турбавацца:)

Snake
18-03-10, 12:49
Я быў будоўлях 10 гадоў, я аддаю сабе справаздача 10x нагрузкі не азначае, 10x рэсурсаў, перастаць ставіцца са мной, як ідыёт, і лыжкі карміў мяне смецце. Халодныя факты з гэтага мода супраць іншых свабодных мода ваш нагрузка мега. А ў гадзіны пік мой сайт у цяперашні час павольна і адказваць на запыты. Так, перакладаць старонкі хутка-пік, але ў кошт павольны сервер у той жа дзень. У мяне чатырох'ядравы працэсар, рэйд 15k SAS сервер, аптымізаваны проста выдатна, гэта запусціць 0,50 на працягу ўсяго дня да гэтага з вялікім трафікам. Гэта VBET код, які дадае нагрузку і робіць сервер павольна ў гадзіны пік, гэта факт, гэта не павялічвае ў корку, я была такая ж трафік і боты да і сервер справіліся выдатна, гэта пераклад прадукту. Перыяд. Спяшайцеся і выправіць яе, я сапраўды не хачу, каб заплаціць яшчэ 300 фунтаў стэрлінгаў у месяц для абнаўлення сервера, каб проста запусціць MOD LOL.

tavenger5
18-03-10, 16:03
Колькі моў вы дазволілі? Колькі паведамленняў у вас ёсць? Ці ёсць у вас vbseo і карта сайта генератар усталяваны? Колькі робатаў б'юць сайт у дзень?

Snake
19-03-10, 00:11
Прывітанне!

32 моў ўключана.

100000 паведамленняў.

vbseo і карта сайта ўстаноўлены.

карта сайта убудова кажа 1000,000 старонак папоўз дзень.

Справа ў тым, калі я адключыць мод і перазагрузіць сервер, ботамі, і карыстальнікі па-ранейшаму ўдару майго сервера жа, як і раней, тое ж старонак ўсё яшчэ ў індэксе Googles і, такім чынам я атрымаць той жа трафік ці не.

Розніца толькі ў тым, што з модом інвалідаў робатаў і Google пошукавікі атрымаць ангельску старонкі, так што, трафік ідэнтычныя, розніца толькі яны не бачаць перакладзенай старонкі, што дазваляе пазбегнуць праблемы модов базе дадзеных.

Гэта ясна як дзень для мяне гэты мод быў выпушчаны без належнага тэсціравання, а таксама выразна ўласнік не зацікаўлены ў вырашэнні праблемы.

Fail.

Snake
19-03-10, 00:19
Міхаіл, вы не правы, гэтая нагрузка не выклікана павелічэннем аб'ёму трафіку, гэта абумоўлена тым, чытанні і лісты пераклады MySQL.

Калі VBulletin каманда можа чытаць і пісаць на MySQL з нізкай нагрузкай, чаму не можаце вы?

Бедныя код майго сябра.

vBET
19-03-10, 02:43
Я быў будоўлях 10 гадоў, я аддаю сабе справаздача 10x нагрузкі не азначае, 10x рэсурсаў, перастаць ставіцца са мной, як ідыёт, і лыжкі карміў мяне смецце. Халодныя факты з гэтага мода супраць іншых свабодных мода ваш нагрузка мега. А ў гадзіны пік мой сайт у цяперашні час павольна і адказваць на запыты. Так, перакладаць старонкі хутка-пік, але ў кошт павольны сервер у той жа дзень. У мяне чатырох'ядравы працэсар, рэйд 15k SAS сервер, аптымізаваны проста выдатна, гэта запусціць 0,50 на працягу ўсяго дня да гэтага з вялікім трафікам. Гэта VBET код, які дадае нагрузку і робіць сервер павольна ў гадзіны пік, гэта факт, гэта не павялічвае ў корку, я была такая ж трафік і боты да і сервер справіліся выдатна, гэта пераклад прадукту. Перыяд. Спяшайцеся і выправіць яе, я сапраўды не хачу, каб заплаціць яшчэ 300 фунтаў стэрлінгаў у месяц для абнаўлення сервера, каб проста запусціць MOD LOL.

Я разумею, што вы ўжо знаёмыя з інфармацыяй аб нагрузку на сервер, які я даў вам. Звярніце ўвагу, што ў мяне няма ведаў пра тое, як перадавыя кожная з тысяч нашых карыстальнікаў, і кожны раз я дам азадак поўную інфармацыю, як гэта можа быць карысным. Гэта не значыць, што я з вамі, як ідыёт - гэта значыць, што я клапачуся аб даючы вам інфармацыю, якая можа быць карыснай для вас і ацэнкі вашага сервера стане. Калі ласка, пакажыце мне іншае свабоднае мод якіх вы кажаце я з задавальненнем зрабіць некаторыя параўнання:) Таксама ў любы час вы можаце самастойна абраць лепшае рашэнне для вас.

Я праверыў Ваш форум зноў і зноў, здаецца, адказ вельмі хутка. Калі ласка, дайце мне лепшы час кадра да магчымасці назіральніка, што Вы пішаце аб Вашым павольныя адказы на пікавае час.

Калі вы хочаце праверыць, як змяніўся ваш трафік з-за vBET - калі ласка згенераваць справаздачу, які пакажа вам усё руху, каб перакладзеныя старонкі - гэта тое, што вы зарабілі дзякуючы vBET.

Вы абсалютна маеце рацыю, што пераклады мае патрэбу ў дадатковых рэсурсах - няма іншага шляху, і вы ніколі не знойдзеце прадукт, які будзе перакладаць ваш сайт без якіх-небудзь выдаткаў. Як я ўжо згадваў вялікую частку часу патрабуе чакання перакладу Google, калі яно не кэшуецца, і за гэты час вашы патокі павінны чакаць адказу, што маюць найбольшы ўплыў на нагрузку на сервер. Вы можаце ўсталяваць большы кэш часу, каб жыць, - то часта патрабуюцца пераклады будуць ужо ў кэшы. Але не кэшуюцца пераклады любы прадукт прыйдзецца чакаць перакладу. Існуе няма іншага шляху.

Звярніце ўвагу, што думае, павінны быць разбіты, каб мець магчымасць выправіць яе.

Як я ўжо пісаў вам, мы ўвесь час удасканальваем vBET прадукцыйнасці. І я ўжо пісаў Вам, што ў нас ёсць гатовыя паляпшэння прадукцыйнасці, якія цяпер на стадыі бэта-тэставанні ў vBET4.x. Сёння мы выпусцім новую версію vBET4.x дадатковыя паляпшэння прадукцыйнасці. І калі памылак для тых (калі такія маюцца) будуць выпраўленыя мы будзем рухацца гэтыя паляпшэнні ў vBET3.x Не трэба націскаць.

Таксама ніхто не прымушае вас заплацілі іншы £ 300 у месяц на серверы - вы робіце свае ўласныя рашэнні, і ў вас ёсць шмат варыянтаў тут. У тым ліку зніжэнне колькасці падтрымоўваных моў, або нават пераход на іншы прадукт, які вы згадалі, значна лепш. Мы цалкам разумеем, што рашэнні, якія вы выкарыстоўваеце павінны адпавядаць вашым запатрабаванням і магчымасцям. Мы рады падаць нашым кліентам ўсё лепш і лепш прадукт. І мы ведаем, што ў сітуацыі, калі запыт павінен чакаць адказу форме іншы сервер, сервер нагрузка будзе больш, незалежна ад таго, якія рашэнні мы будзем выкарыстоўваць. Мы будзем рады, калі вы застаецеся з нашым прадуктам і наладжваць яго пад йо Вашых магчымасцяў. І мы з радасцю дамо вам руку ў гэтай галіне:)

Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы проста далі новае рашэнне для інтэграцыі з Sitemap Generator. Калі вы інтэграваныя - калі ласка, глядзіце новыя інструкцыі інтэграцыі тут:
Гэта значна павялічвае хуткасць генерацыі карты сайта (на нашым форуме больш за 12 разоў).

vBET
19-03-10, 02:55
Гэта ясна як дзень для мяне гэты мод быў выпушчаны без належнага тэсціравання, а таксама выразна ўласнік не зацікаўлены ў вырашэнні праблемы.

Fail.

Калі ў вас ёсць сумненні адносна належнага тэставання я прапаную праверыць гісторыю vBET - гэта было праверана сотні рэальных форумах, перш чым ён падышоў да платнай версіі:)

Аб вырашэнні гэтага пытання. Мне вельмі шкада. Я памылкова мяркуюць, што дае вам у першы адказ гэтай інфармацыі, мне было ясна, што мы вырашаем пытанне:

Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы ўжо запланавалі падтрымкі іншых сістэм кэш і нашы алгарытмы перакладу імгненна аптымізаваць. Гэта значыць, мы проста выявілі, як рэзка памяншаецца PHP прадукцыйнасць пры працы з вялікімі радкамі і мы змянілі наш алгарытм. Гэта ўжо выпушчаны ў vBET 4.2.0 з дадатковымі опцыямі канфігурацыі. І мы будзем рухацца ўсё ўдасканалення таксама vBET 3.x якая ўсё яшчэ падтрымліваецца:)

...

Наш дэвіз такі: "У нас ёсць шмат змен". І менавіта таму мы эксперыментуем, змена алгарытмаў, прафілявання і марнаваць шмат часу на пошук рашэнні, якія патрабуюць менш рэсурсаў. Тым не менш мы не ведаем мод, якія могуць быць які-небудзь канкурэнцыі ў vBET і Ёсць некаторыя іншыя моды перакладу. Мы зрабілі шмат алгарытм змены, якія мы павінны былі верыць далёка, таму што яны не дапамаглі, у ходзе гэтага працэсу мы таксама выявілі мноства паляпшэнняў. Вы можаце мець вашы ўражанні на аснове вашых пытанняў сервер, але, калі ласка, разгледзець ці ёсць у вас лепшае рашэнне? Што вы маглі б даць намёк, што, можа быць, vBET не з'яўляецца няправільным рашэннем, так як працуе на тысячах форумах, можа быць, вы проста спрабуеце паставіць 20 літраў вады ў вядры 10 літраў. Тым не менш - у нас ёсць шмат пераменаў і вялікіх TODO спісе ў раздзеле аптымізацыі (каля 70% да эксперыменту гэта дапаможа або няма):) А вы на 100% мае рацыю - мы можам зрабіць гэта лепш, мы будзем і мы робім усё гэта час:) Проста чакаць, пакуль мы рухаемся усё паляпшэнні, якія мы зрабілі ў ходзе рэалізацыі vBET4.x:)

Калі я магу даць вам некалькі саветаў - калі ласка, праверце, як вы можаце аптымізаваць vBET: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Асабліва рэкамендуецца адключыць некаторыя мовы і блакаванне нерелевантных старонках ў файле robots.txt

Я адчуваю сябе поўную адказнасць за гэта непаразуменне. Яшчэ раз вельмі шкада. Скажыце, калі ласка, якім чынам мы павінны сказаць вам, што мы паляпшаем vBET ўвесь час, і як мы можам запэўніць вас, яшчэ раз, што vBET3.x з'явіцца яшчэ адзін паляпшэння прадукцыйнасці, каб вы ясна, што мы вырашаем пытанне? Мы заўсёды з радасцю палепшыць наш спосаб зносін з кліентам:)

vBET
19-03-10, 03:02
Міхаіл, вы не правы, гэтая нагрузка не выклікана павелічэннем аб'ёму трафіку, гэта абумоўлена тым, чытанні і лісты пераклады MySQL.

Калі VBulletin каманда можа чытаць і пісаць на MySQL з нізкай нагрузкай, чаму не можаце вы?

Бедныя код майго сябра.

Вы ўжо адзначалася, што мы запланавалі падтрымку кэш-сістэм (файл і існуючых рухавікоў). Калі ласка, звярніце ўвагу, што вашы намеры ў гэтай дыскусіі, і робіць гэта ідзе ў правільным кірунку, каб палепшыць стан тур сервер - калі ён яшчэ кропкі.

Ваша пытанне мяркуе, што нагрузка абумоўлена сувязь з MySQL. Не маглі б вы даць нам крыніца гэтай дыягностыкі? Мы з задавальненнем вывучаць яго:)

sarangan
22-04-10, 09:31
Я была такая ж праблема, разарваць перагрузкі. Нарэшце, я адключыў VBET ад майго форуму і ўсё нармальна зараз. :)

vBET
22-04-10, 14:52
Я была такая ж праблема, разарваць перагрузкі. Нарэшце, я адключыў VBET ад майго форуму і ўсё нармальна зараз. :)

Якую версію вы выкарыстоўвалі? Калі ласка, абновіце да апошняй версіі - мы зрабілі вялікі прырост прадукцыйнасці. Шматлікія карыстачы пісалі іх на тым дзякуй, бачачы вялікай розніцы - у асаблівасці ў галіне сервераў нагрузка:)

Мовы:
Я толькі што праверыў ваш форум і vBET працуе там - калі ласка, не пішыце ілжывыя заявы аб vBET стане.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1