КПК

Перегляд повної версії: Вирішений CMS-переклад відрізняється, коли гостем і, коли увійшли в систему

brubros
06-09-10, 05:00
Я завжди увійшли в VBulletin як адміністратор. Але кілька днів тому я відчував щось і не увійшли в якості адміністратора, і тільки дивився сайт як незареєстрований гостя. У CMS на першій сторінці у мене є стаття, яка починається з BBCODE [мова = PT] (португальська), але коли я дивлюся на першій сторінці, як незареєстрований користувач резюме виглядає як філіппінців. Тоді, якщо я увійти в систему як адміністратор, резюме на головній сторінці з'являється англійською мовою, як я очікував би, в перекладі з португальської. Дуже дивно мати два різні поведінки, заснований на системі в статусі. Якщо вам потрібна додаткова інформація, будь ласка, щоб подивитися мій сайт і, якщо потрібно, будь ласка увійдіть в систему Увійти інформації, яку я раніше надані вам для останньої установки оновлення. Якщо ви не можете знайти Увійти інформацію я надав раніше, будь ласка, просто дайте мені знати, і я буду PM цю інформацію для вас. Ваша допомога, як завжди, дуже високо цінується!

vBET
06-09-10, 07:48
Швидше за все у вас включений гість кешу і хтось редагувати повідомлення. Так що я думаю, що причина:
1. Хтось написав повідомлення для яких Google знайдений невірну мову.
2. Це була вже кешуються в кеші Гість
3. Хтось зробив поправку в повідомленні (Hänge мовою)
У такому сценарії ви можете побачити іншу мову для гостей (які hached результат) і для авторизованих користувачів. Будь ласка, зверніть увагу, що в такому випадку вона зникне сама собою після кеші (за замовчуванням 1 годину для відповідних сторінок).

Будь ласка, скажіть же проблема зникне (так що це було тільки кешовані результат), або ми повинні досліджувати це питання більше.

brubros
07-09-10, 14:17
Дякуємо. Ваше пояснення здається точно описати обставини помилку, так як неправильний переклад, схоже, зникнуть проблеми з плином часу по кожній статті. Щоб уникнути цієї проблеми, чи повинен я відключити кеш? Так як я тільки один створенні CMS статей і лише один з створення / зміни доступу, ця помилка впроваджуються Google?

vBET
07-09-10, 19:20
Google не завжди знаходить відповідну мову. Звичайно це добре, як і раніше іноді ні. Я впевнений, що Google знає про це.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1