Перегляд повної версії: Вирішений CMS-переклад відрізняється, коли гостем і, коли увійшли в систему
Я завжди увійшли в VBulletin як адміністратор. Але кілька днів тому я відчував щось і не увійшли в якості адміністратора, і тільки дивився сайт як незареєстрований гостя. У CMS на першій сторінці у мене є стаття, яка починається з BBCODE [мова = PT] (португальська), але коли я дивлюся на першій сторінці, як незареєстрований користувач резюме виглядає як філіппінців. Тоді, якщо я увійти в систему як адміністратор, резюме на головній сторінці з'являється англійською мовою, як я очікував би, в перекладі з португальської. Дуже дивно мати два різні поведінки, заснований на системі в статусі. Якщо вам потрібна додаткова інформація, будь ласка, щоб подивитися мій сайт і, якщо потрібно, будь ласка увійдіть в систему Увійти інформації, яку я раніше надані вам для останньої установки оновлення. Якщо ви не можете знайти Увійти інформацію я надав раніше, будь ласка, просто дайте мені знати, і я буду PM цю інформацію для вас. Ваша допомога, як завжди, дуже високо цінується!
Швидше за все у вас включений гість кешу і хтось редагувати повідомлення. Так що я думаю, що причина:
1. Хтось написав повідомлення для яких Google знайдений невірну мову.
2. Це була вже кешуються в кеші Гість
3. Хтось зробив поправку в повідомленні (Hänge мовою)
У такому сценарії ви можете побачити іншу мову для гостей (які hached результат) і для авторизованих користувачів. Будь ласка, зверніть увагу, що в такому випадку вона зникне сама собою після кеші (за замовчуванням 1 годину для відповідних сторінок).
Будь ласка, скажіть же проблема зникне (так що це було тільки кешовані результат), або ми повинні досліджувати це питання більше.
Дякуємо. Ваше пояснення здається точно описати обставини помилку, так як неправильний переклад, схоже, зникнуть проблеми з плином часу по кожній статті. Щоб уникнути цієї проблеми, чи повинен я відключити кеш? Так як я тільки один створенні CMS статей і лише один з створення / зміни доступу, ця помилка впроваджуються Google?
Google не завжди знаходить відповідну мову. Звичайно це добре, як і раніше іноді ні. Я впевнений, що Google знає про це.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):