PDA

View Full Version: Lahendatud CMS-Translation erineb kui külaline ja kui sisseloginud

brubros
06-09-10, 05:00
Ma olen alati sisse loginud vBulletin administraatorina. Aga paar päeva tagasi olin millegi testimine ja logitud administraatorina ja ainult vaadata mu kodulehel kui registreerimata külaline. In CMS esiküljel on mul artikkel, mis algab BBCode [lang = pt] (portugali), kuid kui ma vaatan esilehel registreerimata kasutaja kokkuvõte ilmub Filipino. Siis, kui ma sisse logida administraatorina, kokkuvõte esiküljel ilmub inglise keeles ma eeldan, tõlgitud portugali keeles. Väga imelik on kaks erinevat käitumist põhineb sisseloginud staatust. Kui vajate täiendavat teavet, vastake vaatamiseks sivustoni ja kui teil on vaja, vastake sisse logida kasutades logini ma varem edastatud teile viimaseid upgrade installi. Kui sa ei leia logini ma ette varem, siis lihtsalt andke mulle teada ja ma PM selle informatsiooni teile. Sinu abi, nagu alati, on väga teretulnud!

vBET
06-09-10, 07:48
Tõenäoliselt olete sisse lülitanud Külaline Cache ja keegi oli toimetamine sõnum. Nii et ma arvan, et põhjus on:
1. Keegi kirjutas kirja, mille Google leidis vales keeles.
2. See oli juba Puhverdatud külalisena Cache
3. Keegi tegi korrektsiooni sõnum (hange keeles)
Sellisel stsenaariumi näete erinevat keelt külastaja (kes on hached tulemus) ja sisseloginud kasutaja. Pange tähele, et sel juhul kaob see ise pärast cache aegub (vaikimisi 1 tund vastavatele lehekülgedele).

Palun öelge ei küsimus kaob (nii et see oli ainult Puhverdatud tulemus) või me peaks uurima seda küsimust lähemalt.

brubros
07-09-10, 14:17
Aitäh. Sinu selgitus tundub, et täpselt kirjeldavad olukorda viga, kuna vale tõlge ei tundu kao probleem aja jooksul iga artikli. Et seda probleemi vältida, tuleks välja lülitada vahemälu? Kuna olen ainuke, luues CMS artikleid ja ainus, loomine / muutmine juurdepääsu, see viga on kehtestatud Google?

vBET
07-09-10, 19:20
Google ei ole alati leiab vastavat keelt. Tavaliselt see ka, ikka mõnikord mitte. Olen kindel, et Google on teadlik sellest.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1