PDA

View Full Version: Rešeno CMS-Translation razlikuje, ko gost in ko prijavljeni

brubros
06-09-10, 05:00
Jaz sem vedno prijavljeni v vBulletin kot skrbnik. Toda nekaj dni nazaj sem bil nekaj testiranja in odjavljeni kot administrator in le gledati moji spletni strani kot neregistriran gost. V CMS na prvi strani sem članek, ki se začne s BBCode [lang = pt] (Portugalska), ampak ko sem pogled na sprednji strani kot neregistriran uporabnik povzetek pojavi kot Filipino. Potem, če se prijavite kot administrator, povzetek na prvi strani je v angleščini, kot bi pričakovali, prevedena iz Portugalske. Zelo čudno, da imajo dva različna vedenja, ki temelji na prijavljeni status. Če potrebujete dodatne informacije, vas prosimo, da si ogledate mojo spletno stran in, če želite, vas prosimo, da se prijavite v uporabi podatke za prijavo sem prejšnjič, da vam za najnovejše namestitev nadgradnje. Če ne najdete podatke za prijavo, ki sem že, prosim, povej mi, in bom PM, da so informacije za vas. Vaša pomoč, kot vedno je, zelo cenjen!

vBET
06-09-10, 07:48
Najverjetneje ste vključili Cache gost in nekdo je bil urejanje sporočila. Zato mislim, da je razlog je:
1. Nekdo je napisal sporočilo, za katerega Google najti napačen jezik.
2. To je bilo že shranjene v Guest Cache
3. Nekdo je popravek v sporočilu (SPREMEMBE jezik)
V takem scenariju, si lahko ogledate drugem jeziku za goste (ki so hached rezultat) in prijavljeni uporabnik. Prosimo, upoštevajte, da se v takem primeru se bo sama izginila po tem, ko poteče predpomnilnika (privzeto 1 ura za ustrezne strani).

Obvestite ne izda izgine (tako da je bilo samo posledica cached), ali bi morali raziskati to vprašanje več.

brubros
07-09-10, 14:17
Hvala vam. Tvoja razlaga se zdi, da natančno opisati okoliščine napak, saj napačni prevod se zdi, da izgine kot problem v daljšem časovnem obdobju za vsak izdelek. Da bi se izognili tem problemom, bi moral izklopiti cache? Ker sem edini, ki ustvarja člankov CMS in edini, ki ima dostop ustvarjanje / sprememba, je to napaka, ki jo uvaja Google?

vBET
07-09-10, 19:20
Google vedno ne najde ustrezen jezik. Ponavadi pa je dobro, včasih še vedno ni. Prepričan sem, da je Google zaveda o tem.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1