Teljes verzió megtekintése: Megoldott CMS-fordítás különbözik, ha vendég, és amikor bejelentkezett
Én mindig bejelentkezve vBulletin rendszergazdaként. De néhány nappal ezelőtt tesztelés valamit, és kilépteti adminisztrátorként, és csak nézett a weboldalt, mint egy nem regisztrált vendégek. A CMS az első oldalon van egy cikk, hogy kezdődik a BBCode [lang = pt] (portugál), de ha megnézem a címlapon, mint egy regisztrált felhasználó az összefoglaló jelenik meg filippínó. Aztán, ha tudok belépni rendszergazdaként, összefoglaló az első oldalon jelenik meg angolul, mint én azt várná, fordított portugál. Nagyon furcsa, hogy a két viselkedés alapján jelentkezett be állapotáról. Ha további információra van szüksége, kérjük, hogy megtekinthesse oldalamon, és ha kell, nyugodtan jelentkezzen be a bejelentkezési információt, amit előzőleg Az Ön számára a legújabb frissítés telepítése. Ha nem találja a bejelentkezési információt, amit korábban megadott, kérem tudassa velem, és én PM, hogy az információ az Ön számára. A segítségedre, mint mindig, nagyon nagy népszerűségnek örvend!
Valószínűleg van kapcsolva Vendég gyorsítótár, és valaki szerkesztése az üzenetet. Tehát úgy gondolom, hogy az ok:
1. Valaki írta az üzenetet, amelyre a Google találtak megfelelő nyelvet.
2. Ez már gyorsítótárazva Vendég gyorsítótár
3. Valaki tett korrekció üzenet (hange nyelv)
Ebben az esetben láthatja a különböző nyelvet vendég (akik hached eredmény) és a bejelentkezett felhasználó. Felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben el fog tűnni maga után cache lejár (alapértelmezés szerint 1 óra a vonatkozó oldal).
Kérem, mondja meg kérdését eltűnik (így csak cache miatt), illetve meg kell vizsgálni ezt a kérdést kicsit.
Köszönöm. A magyarázat úgy tűnik, hogy pontosan írja le a körülményeit a hiba, mivel a hibás fordítás úgy tűnik, hogy eltűnnek a problémát idővel minden cikket. A probléma elkerülése érdekében, érdemes kikapcsolni cache? Mivel én vagyok az egyetlen, aki megteremti a CMS cikkek és az egyetlen létrehozása / módosítása hozzáférést, ez a hiba vezetnek be a Google?
A Google nem mindig találja a megfelelő nyelvet. Általában nem jól, még néha nem. Biztos vagyok benne, hogy a Google tisztában van azzal kapcsolatban, hogy a.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):