Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Bu hafta için hala aşağı gidiyor endeksli
badawidollah
10-04-10, 02:33
Site haritası istatistikleri
Toplam URL'ler: 1.026.021
Endeksli URL'ler: 25.172
yavaş yavaş
Bundan önce 59 hakkında, xxx (SADECE vBSEO)
Şimdi adım adım aşağı gidiyor
google indeksi çok aşağı
Sonuçlar 1 - 10 yaklaşık 92.800 nusantaraku.org gelen. (0.11 saniye)
236.000 hakkında önce
badawidollah
10-04-10, 05:02
Endeksli URL'ler: 24.608
badawidollah
10-04-10, 16:13
Endeksli URL'ler: 23.215
Bir Site Haritası gönderin
aşağı yeniden
badawidollah
10-04-10, 16:57
Endeksli URL'ler: 22.552
hala aşağı
badawidollah
10-04-10, 17:36
Toplam URL'ler: 940.000
Endeksli URL'ler: 22.434
badawidollah
10-04-10, 17:41
ne benim forum?
Bizim görüşümüze göre, Google haritası değişiklikleri bu kadar hızlı tepki bu yolu yoktur. Ben bugün birkaç kez dizine sayfaları düşük gidiyor olduğunu ve bildirimleri site haritası taahhüt anlıyorum, ama bu sadece bir tesadüf değildir. Onlar aşağı gidiyor iseniz, herhangi bir gönderme yapılmış vermemesi halinde aynı şeyi söyledi. Google, sadece yeniden endeksleme ile bu kadar hızlı tepki vermiyor.
Burada bir sebep olabilir - Son zamanlarda robots.txt herhangi bir değişiklik yaptı yaptı? Bu ilk aklıma gider düşünüyorum optimizasyonu için önerdiği gibi bazı alakasız bir içerik engellemek mi? Evet sonra bir nedeni ise, onu istediği gibi bloke sayfaları sadece dizinden kaldırılır.
Diğer nedenler bulabilirsiniz bizim forumda son zamanlarda değiştirildi. Ve son zamanlarda ama son 2 ay içinde, bugün demek yok.
badawidollah
11-04-10, 01:43
Toplam URL'ler: 1.031.393
Endeksli URL'ler: 21.838
Bir Site Haritası gönderin
i blok alakasız bir içerik yapmadım.
Bu site haritası
Yazı Sayfalarını Göster dahil
Arşiv sayfaları dahil
Sayfalar göster dahil
Forum Görüntüleme Sayfalar dahil
Tag Sayfa ekleyin
i `kapalı sayfaları etiketi ll
badawidollah
11-04-10, 01:44
ben de bazı Subforum değişir.
belki de sorun &
badawidollah
11-04-10, 01:54
User-agent: *
Disallow: / / admincp
Disallow: / cgi-bin /
Disallow: / / clientscript
Disallow: / /
Disallow: / / install
Disallow: / / modcp
Disallow: / sitemap /
Disallow: / tags /
User-agent: *
Disallow: / printthread.php
Disallow: / subscription.php
Disallow: / payments.php
Disallow: / profile.php
Disallow: / faq.php
Disallow: / calendar.php
Disallow: / private.php
Disallow: / sendmessage.php
Disallow: / sendmessage.php = do
Disallow: / showgroups.php
Disallow: / reputation.php
Disallow: / report.php
Disallow: / threadrate.php
Disallow: / postings.php
Disallow: / newthread.php
Disallow: / search.php
Disallow: / newreply.php
Disallow: / register.php
Disallow: / login.php
Disallow: / faq.php
Disallow: / image.php
Disallow: / cron.php
Disallow: / joinrequests.php
Disallow: / usercp.php
Disallow: / member.php
i bir dakika önce robots.txt koymak
badawidollah
11-04-10, 08:59
Toplam URL'ler: 1.030.240
Endeksli URL'ler: 21.709
ben de bazı Subforum değişir.
belki de sorun &
Eski bağlantıları artık yok, çünkü bu bir neden olabilir. Webmaster araçları görmek DEĞİLDİR endeksli kaç sayfa olduğunu unutmayınız. Sadece site haritası kaç URL'ler endeksi söyler. Size çok daha fazla sayfa (bazı site haritası değildir) endeksli olduğunu biliyoruz. Site haritası URL değişiklikleri (Subforum değişiklikten sonra gibi) o zaman bu URL (hala eski altında olabilir) ve webmaster aracı altında henüz endeksli değildir eğer Böylece daha az endeksli URL'ler gösterecektir. Tüm endeksli URL'ler gösterir DEĞIL, ancak site haritası gelen birçok URL'lere nasıl endeksli olması nedeniyle. Google gelişmiş sorgu yaparak görebilirsiniz.
301 yenilerini sonra eski bağlantılar yönlendirme varsa bu dizininden çıkarılmış değildir - sadece yeniden endeksli. Tabii ki yeniden endeksli olacak kadar webmaster aracı daha az URL'ler gösterecektir.
Google gibi değişiklikler de tüm eylemleri ile ilgili değil ki Lütfen dikkat - Google sunucu çiftlikleri tekrarlamalı, algoritma değişiklikleri ve Google sadece başka ne bilir neden olabilir. Tabii ki darbe elini tutmak ve bu tür durumlarda tepki olabilir, bu yüzden bizim eylemler ile ilgili değildir. Onay için her zaman iyidir.
i bir dakika önce robots.txt koymak
Bu indeks engellenen içerikleri kaldırmak olacağını lütfen unutmayınız. Ilgili içerik olmadığı için, SEO (indeksi çöp = endekste daha değerli içerik) için iyi olacaktır.
Toplam URL'ler: 1.030.240
Endeksli URL'ler: 21.709
Google, site haritası hataları gösterir mi?
badawidollah
11-04-10, 15:38
Google, site haritası hataları gösterir mi?
evet
Yönlendirme sayfalarında söyledi
i de bu var
Sonuçlar 1 - 10 den 87.100 Diller Bel (http://www.nusantaraku.org) seçin. (0.34 saniye)
i 236.000 gelmeden önce
ve hala çok aşağı gidiyor
badawidollah
11-04-10, 15:40
ben bu 2-3 ay içinde tamam olacak umuyoruz.
i% 50 Subforum adı değişti.
evet
Yönlendirme sayfalarında söyledi
i de bu var
Sonuçlar 1 - 10 den 87.100 Diller Bel (http://www.nusantaraku.org) seçin. (0.34 saniye)
i 236.000 gelmeden önce
ve hala çok aşağı gidiyor
Sitemap yönlendirmeleri hakkında sakin olabilir. Google, yalnızca son URL'ler koymak tavsiyeleri, ama hala yönlendirmeleri ve hala endeksleri son URL (yönlendirme sonra olanlar) nasıl işleneceğini biliyor. Bu noktada performans nedenlerinden dolayı, site haritası, yalnızca dil kodu ekleyin tercüme URL'ler koymak yok. Site haritası oluşturma sırasında bir an her dilde her URL Çevirisi çok pahalı olacaktır. Yine de bu alanda bazı çözüm düşünmek.
ben bu 2-3 ay içinde tamam olacak umuyoruz.
i% 50 Subforum adı değişti.
Yani bu kesin bir neden olabilir. Eğer gerçekten 301 değilse hala eski yeni bir yönlendirme, ama gerçekten Google tarafında olur gizem.
Yine de bazı yeni içerik robots.txt eklediğiniz unutmayın - bu engellenmiş URL'lere ve dizin kaybolur GEREKEN böylece.
badawidollah
12-04-10, 04:07
URL'ler takip
Site Haritanızdaki URL'lerin bir örneğini test ettiğimizde, bazı URL'lerin başka konumlara yönlendirme olduğu bulundu. Biz Sitemap yerine başka bir URL yönlendirme nihai hedef (hedef yönlendirmek) bu noktadan URL'ler içeren önerilir.
HTTP Hatası: 301
URL: / / www.nusantaraku.org/forum/en/85735-post1.html: URLhttp git
Tespit Sorun: 11 Nisan 2010
Orada 2 konuları bakın:
1. Bağlantı garip görünüyor - uygun Site Haritası Oluşturucu ile entegrasyonu yapılmış emin misin?
2. (- Birbiri ardına iki kez 301 yönlendirme) orada çift yönlendirmek olduğunu görüyoruz. VBSEO uygun entegre Lütfen vBSEO entegrasyon değişiklikler hakkında ayrıntılı bilgi için buraya bakınız:
badawidollah
13-04-10, 13:16
RewriteEngine On
RewriteBase / forum /
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Nusantaraku \\. Org
RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |.. Txt) (\\ gz))? Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php site haritası = $ 1 [L]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / forum / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arşiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | Resimler) /
RewriteRule doları vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arşiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
/ (Görüntüler admincp | modcp | clientscript | | cpstyles) RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /!
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
doğru mu?
site haritası için url
Hangisinin seçmelisiniz
/ Tr / veya dil = tr
i aşağıda <varsayılan şimdi bir tane kullanarak, ama bu ekleme? php
cant bu kodu olmadan çalıştırmak için
require_once (yön. '/ / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php içerir');
define ('DIR', dirname (__FILE__ ).'/../');
Toplam URL'ler: 331.647
Endeksli URL'ler: 9047
teşekkürler
doğru mu?
site haritası için url
Hangisinin seçmelisiniz
i aşağıda <varsayılan şimdi bir tane kullanarak, ama bu ekleme? php
cant bu kodu olmadan çalıştırmak için
teşekkürler
Kurallar Tamam görünüyor. BB paketi içinde ReadMe.html Lütfen kontrol edin ve yapmanız gereken ne vBSEO dosyaları değişiklikleri görmek. (Opera yani görebilirsiniz) hala çift yönlendirme var verdi bu bağlantıyı bakın.
Hakkında - Site Haritası Oluşturucu dosyasında değişiklik / tr / birini kullanın
Ayrıca require_once nereye ekliyoruz hangi dosya? Kullanıldıktan sonra DIR tanımlanmış olması nedeniyle, bunun yanlış olduğunu görebilirsiniz yanlış dosya var. Sitemap Generator entegrasyonu için buraya bakınız:
VBSEO Sitemap Generator nadas tam entegrasyon talimatları olun. Tekrar ama tam olarak sadece orijinal dosyaları değişiklikleri başlatmak ve yapmak emin değilseniz bitirdiniz ve hangi adımları.
Eğer bu sizin için sorun gibi düşünüyorsanız size Yükseltme Hizmeti (http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php) (30 $) olarak bu entegrasyonu sunabilir.
Yanlış Site Haritası entegrasyonu - sitemap tüm bağlantılar Ayrıca eğer size verdiğimiz gibi, bu konuların neden olabilir. No title - Verdiğiniz link kırık olduğuna dikkat ediniz. Orijinal bağlantılar (dil kodu olmadan) da kırık mı? Lütfen PM bana tam Site haritası içerik.
badawidollah
14-04-10, 18:14
vbseo_sitemap_functions.php değiştirilmiş.
<? Php
require_once (yön. '/ / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php içerir');
vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid], toplam ileti: $ totalposts, sayfa: $ TotalPages, görünümler: $ threadrow önce [views] $");
/ / Ek kod
ABD doları alanguages = array ('ar', 'zh-CN', 'tr', 'msn', 'tr', 'inci');
if (! doları arşivlenen) {
ABD doları strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
$ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, arşivlenen ABD doları);
$ Currentthreadurl_before = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost);
$ Currentthreadurl_after = "/" substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
$ Lastpost = & $ threadrow ['lastpost'];
$ Vbseo_stat ['t'] = sizeof ($ alanguages);
foreach (dil $ dolar olarak alanguages) {
vbseo_add_url ($ currentthreadurl_before $ dil doları currentthreadurl_after $ önce lastpost $ frekans.);
}
}
/ / End ek kod
($ p <= $ TotalPages; $ p = 1 $ p + +)
benim varsayılan "id"
teşekkürler
** I vbseo sitemap generator 2.6 beta 1 kullanıyorum
i örnek / tr / adresi kullanarak
benim kullanıcıların% 15
Bu hak, şimdi Tamam görünüyor. Ayrıca PM bana gerçek site haritası sonucu dosyaları lütfen ... (başlık dahil) kırılmış görünüyor önce görmek istiyorum verdi bağlantısını yazdı olarak hala olur ve eğer evet sonra orijinal bağlantılar için de yapar. Böyle bir durumda senin tarafında kontrol ve bunu düzeltmek olacak.
NOT: Eğer hala çift yönlendirme entegre vBSEO uygun lütfen. Sen gereksiz yere gevşek performans.
badawidollah
16-04-10, 13:41
URL'ler takip
Site Haritanızdaki URL'lerin bir örneğini test ettiğimizde, bazı URL'lerin başka konumlara yönlendirme olduğu bulundu. Biz Sitemap yerine başka bir URL yönlendirme nihai hedef (hedef yönlendirmek) bu noktadan URL'ler içeren önerilir.
HTTP Hatası: 301
URL: / / www.nusantaraku.org/forum/ru/obat-obatan-dan-farmasi/116222-pintar-membaca-obat.html: URLhttp git
Tespit Sorun: 16 Nisan 2010
** Şimdi ben site haritası BB kaldırmak.
Benim google indeksi hala aşağı gidiyor
Sonuçlar 1 - 10 yaklaşık 79.200 nusantaraku.org gelen. (0.10 saniye)
Ben artık çift yönlendirmeleri sahip olmadığını görüyoruz size performans kazandıracak. Ben de sitemap tercüme sayfaları için bağlantılar artık kırık olmadığını görüyoruz.
Ben başında yazdığı gibi site haritası içerik dizinden kaybolan sayfaları ile ilgisi olduğuna inanmıyorum. - 1. Google, site haritası üzerinde bir reaksiyon değildir, böylece sadece çok hızlı tepki gelmez; 2. - Site Haritası dizininden çıkarılmış sayfaları ile ilgisi vardır, site haritası sadece endeksli olması için ne istiyorsunuz gösterir ve daha hiçbir şey yapmaz.
Yani site haritası çevrilmiştir URL'leri kaldırma sorunu çözmez. 301 hakkında kaybolur yönlendirme Google uyarıları yapacaktır. Google tercüme sayfaları zaten bilmek ve dizin olacağını lütfen unutmayınız. Google doğrudan forum bağlantılar bulacaksınız, ama indeksleme sitemap iseniz bu daha fazla zaman alabilir.
Robots.txt yeni girişler eklenir ve bazı sayfaları bloke akılda tutmak. Yani bu bloke sayfaları ve Google dizininden çıkarılmıştır olmalıdır olacaktır. Google web yöneticisi araçları bile tam olarak hangi URL'ler robots.txt tarafından engellenir (periyodik olarak güncellenen bu verileri güncel olmadığını lütfen unutmayın) kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca lütfen forumda ne başka değişiklikler düşünüyor. Forumları% 50'nin üzerinde isimleri değişmiş olduğunu yazdı. 301 yönlendirme varsa nedeni olmamalıdır hala sadece olmamalıdır. Ayrıca forumda bazı ayrıcalıklar değişti yaptı düşünüyor? Misafirler için bazı forumlarda erişimi engelledi, sonra kesin bu nedenle olabilir. Google forumumuzu misafir olarak gördüğünüz unutmayın. Önceden Google yeterli ayrıcalıkları hakkında aynı iletişim endeksli idi sayfalarda sonra bazı içerik almasına karşı çıkarsa. Ve böyle bir durumda, içerik çoğaltılması (tüm bloke sayfaları aynıdır) olarak bu form indeksi kaldırmak. Robots.txt tarafından da neden olabilir olmayan vB ayrıcalıkları engelleme hakkında buraya yazıyorum unutmayın.
Bir kez daha başka değişiklikler son 2 ay içinde forumu yapıldı düşünüyorum.
Ayrıca dizinden kaybolur hangi sayfaların belirlemek mümkün? Belki sadece robots.txt tarafından engellenen kaybolur ve biz hiç bir sorunu var. Google tarafından görüntülenen gerçek bağlantılar toplamak ve bir hasat ve arasındaki farkları karşılaştırmak bazı robot yazmak mümkün ise, o zaman eksik ne olduğunu görebiliyordu (Bilmiyorum Google bazı hazır bir çözüm sunuyor yok).
Ve bir şey daha var unutmayın ki Google arama sonuçları, sonuçların sadece yaklaştırılır sayısını gösterir. Ve Google algoritmalar ve önbellek her zaman değişiyor. Bu nedenle lütfen arama sonuçları içinde gösterilen sayılar gerçek olmadığını akılda tutmak ve endeksli hala aynı sayfaları olsa bile (iyi ya da kötü yaklaşım vererek) değiştirebilirsiniz. Tabii ki sizin durumunuzda sayfalarında, gerçekten yok robots.txt bazı bloke nedeniyle
badawidollah
18-05-10, 17:58
ana sayfa normale döndü kadar gidiyor.
artık daha fazla yönlendirme
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):