СДА

Виев Фулл Версион: Решити индексирани даље спушта за ову недељу

badawidollah
10-04-10, 02:33
Мапа сајта Статистика
Укупно УРЛ: 1.026.021
Индексирани УРЛ: 25.172

полако иде доле
пре тога је око 59, КСКСКС (вБуллетин САМО)
сада је спушта корак по корак

мој индек на Гоогле доле превише
Резултати 1 - 10 од око 92.800 од нусантараку.орг. (0.11 секунде)

пред око 236.000

badawidollah
10-04-10, 05:02
Мапа сајта Статистика
Индексирани УРЛ: 24.608

badawidollah
10-04-10, 16:13
Мапа сајта Статистика
Индексирани УРЛ: 23.215
Пошаљите Ситемап

доле опет

badawidollah
10-04-10, 16:57
Мапа сајта Статистика
Индексирани УРЛ: 22.552

и даље иде доле

badawidollah
10-04-10, 17:36
Мапа сајта Статистика
Укупно УРЛ: 940.000
Индексирани УРЛ: 22.434

badawidollah
10-04-10, 17:41
шта се деси са мојим форума?

vBET
10-04-10, 20:29
По нашем мишљењу не постоји начин да Гоогле реагује тако брзо на ваш Ситемап промене. Схватам да сте починили Ситемап данас неколико пута и примећује да су индексиране странице ће низак, али то је само случајност. Ако они иду они ће учинити исто ако нисте направили никакав поднесак уопште. Гоогле једноставно не реагује тако брзо са поновним индексирање.

Шта би могло да буде разлог овде - да ли сте поселењих било какве промене у вашем роботс.ткт? Ово је први мисли која иде у мом уму - да ли блокирате неке неважне садржај предлажемо оптимизацију? Ако јесте онда је то разлог - блокирана страницама су само уклоњена из индекса баш као што сте Ви то желели.

Остали разлози - Прочитајте наше шта се променило на вашем форуму у последње време. И недавно, не мислим данас, али у последњих 2 месеца.

badawidollah
11-04-10, 01:43
Укупно УРЛ: 1.031.393
Индексирани УРЛ: 21.838
Пошаљите Ситемап

Ја нисам радио блок ирелевантно садржаја.
ово је мапа на

Укључи Прикажи Странице порука
Укључи Странице Архива
Укључи Прикажи Стране теме
Укључи Странице форум приказа
Укључи Странице Ознака

И `лл ван таг странице

badawidollah
11-04-10, 01:44
И такође променити неке ОнЛине.
Можда Тхатс превише проблема

badawidollah
11-04-10, 01:54
Усер-агент: *
Дисаллов: / админцп /
Дисаллов: / цги-бин /
Дисаллов: / цлиентсцрипт /
Дисаллов: / инцлудес /
Дисаллов: / инсталл /
Дисаллов: / модцп /
Дисаллов: / Мапа сајта /
Дисаллов: / Тагс /

Усер-агент: *
Дисаллов: / принттхреад.пхп
Дисаллов: / субсцриптион.пхп
Дисаллов: / паиментс.пхп
Дисаллов: / профиле.пхп
Дисаллов: / фак.пхп
Дисаллов: / цалендар.пхп
Дисаллов: / привате.пхп
Дисаллов: / сендмессаге.пхп
Дисаллов: / сендмессаге.пхп до =
Дисаллов: / сховгроупс.пхп
Дисаллов: / репутатион.пхп
Дисаллов: / репорт.пхп
Дисаллов: / тхреадрате.пхп
Дисаллов: / постингс.пхп
Дисаллов: / невтхреад.пхп
Дисаллов: / сеарцх.пхп
Дисаллов: / неврепли.пхп
Дисаллов: / регистер.пхп
Дисаллов: / логин.пхп
Дисаллов: / фак.пхп
Дисаллов: / имаге.пхп
Дисаллов: / црон.пхп
Дисаллов: / јоинрекуестс.пхп
Дисаллов: / усерцп.пхп
Дисаллов: / мембер

Ставио сам у роботс.ткт минут пре

badawidollah
11-04-10, 08:59
Мапа сајта Статистика
Укупно УРЛ: 1.030.240
Индексирани УРЛ: 21.709

vBET
11-04-10, 14:55
И такође променити неке ОнЛине.
Можда Тхатс превише проблема

То може бити разлог, јер стари линк више не постоје. Имајте на уму да оно што видиш у алаткама за вебмастере НИЈЕ колико страница које сте индексиране. То је само говори колико је УРЛ адресе са вашег Ситемап-а је у индекс. Као што знате имате индексиране много више страница (неке нису у мапа). Дакле, ако УРЛ адреса промена у мапа (као после ОнЛине промене), онда није индексиран још из овог УРЛ-а (још увек можете бити под стари) и вебмастера алат ће вам показати мање индексиране УРЛ адреса. Јер не приказује све УРЛ-ове индексиране, али колико УРЛ-ова из мапа је индексиран. Можете видети све тако што напредно претраживање у Гоогле.

Ако имате 301 преусмеравање са старог линкове за нове онда те не треба да буду уклоњени из индекса - само поново индексиран. Наравно, док то ће бити поново индексиран вебмастера алат ће вам показати мање УРЛ адреса.

Имајте на уму да су Гоогле измене се такође не односи на све са својим акцијама - то може бити изазвана од стране Гоогле-сервера фармама понављања, алгоритам промене и Гоогле само зна шта још. Наравно, увек је добро да руку на пулс и проверити да ли то није у вези са нашим поступцима тако да би могла реаговати на такве случајеве.

vBET
11-04-10, 15:07
Ставио сам у роботс.ткт минут пре

Имајте на уму да ће ово уклонити блокирани садржај из индекса. Зато што није релевантан садржај ће бити добро за СЕО (ђубре ван индекс = вредније садржаја у индекс).

vBET
11-04-10, 15:08
Мапа сајта Статистика
Укупно УРЛ: 1.030.240
Индексирани УРЛ: 21.709

Да ли Гоогле приказује грешке у мапа?

badawidollah
11-04-10, 15:38
Да ли Гоогле приказује грешке у мапа?

да
рекли су преусмеравање странице

Добио сам то такође

Резултати 1 - 10 од око 87.100 од Изаберите Ваш језик Бел (хттп://ввв.нусантараку.орг). (0.34 секунде)

пре него што сам добио 236.000
и још увек иде доле превише

badawidollah
11-04-10, 15:40
Надам се да то неће реду за 2-3 месеца.
Променио сам око 50% ОнЛине име.

vBET
11-04-10, 22:42
да
рекли су преусмеравање странице

Добио сам то такође

Резултати 1 - 10 од око 87.100 од Изаберите Ваш језик Бел (хттп://ввв.нусантараку.орг). (0.34 секунде)

пре него што сам добио 236.000
и још увек иде доле превише

Можете бити мирни око преусмерења у Ситемап. Гоогле савете да се тамо стави само коначна УРЛ, али још увек зна како да рукује преусмерења и још увек индекса коначни УРЛ-а (оне после преусмеравање). У овом тренутку ми не стављамо преведен УРЛ у мапа да додате само код језика, због учинка разлога. Превод сваки УРЛ у сваком језику у једном тренутку током мапа генерације ће бити превише скупо. У сваком случају ми ћемо мислити о неким решење у овој области.

vBET
11-04-10, 22:43
Надам се да то неће реду за 2-3 месеца.
Променио сам око 50% ОнЛине име.

Дакле, ово дефинитивно може бити разлог. Још увек не би требало да ако заиста имате 301 преусмеравање са старог на нови, али оно што се стварно дешава на Гоогле страни је мистерија.

Још увек се сећам да сте додали неке нове садржаје фајлу роботс.ткт - па они блокирани УРЛ адресе и требало би да нестане из индекса.

badawidollah
12-04-10, 04:07
УРЛ не прате
Када смо тестирали узорак УРЛ адреса из вашег Ситемап, открили смо да неке УРЛ адресе преусмеравају на друге локације. Препоручујемо да ваш Ситемап садржи УРЛ адресе које указују на крајње одредиште (циљ преусмеравање) уместо преусмерава на другу УРЛ адресу.
ХТТП Грешка: 301
УРЛ: Иди на УРЛхттп: / / ввв.нусантараку.орг/форум/ен/85735-пост1.хтмл
Проблем откривен на: Апр 11, 2010

vBET
12-04-10, 12:49
Видим 2 питања постоји:
1. Ваш линк изгледа чудно - Да ли сте сигурни да сте направили интеграцију са Ситемап Генератор на одговарајући начин?
2. Видим да сте тамо имате двоструко преусмеравање (301 преусмеравање два пута - један за другим). Молим вас интегрисати вБуллетин на одговарајући начин - види овде за више детаља о вБуллетин интеграција промене:

badawidollah
13-04-10, 13:16
РевритеЕнгине Он

РевритеБасе / форум /

РевритеЦонд% {ХТТП_ХОСТ} ^ ввв \\. Нусантараку \\. Цом
РевритеРуле (.*) хттп://ввв.нусантараку.орг/форум/ $ 1 [Л, Р = 301]

РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]

РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / индек.пхп [Л, КСА]
РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / $ 2 [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | вбсео_ситемап / | црон)!
РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} ^! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
РевритеРуле $ вбентерприсетранслатор_сео.пхп [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | црон | вбсео_ситемап)!
РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбсео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} /! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
РевритеРуле ^(.+)$ вбсео.пхп [Л, КСА]

Да ли је то тачно?

и за УРЛ адресу у Ситемап
које треба изабрати,
/ Ср / или језика = ср?

Ја сам помоћу подразумевани сада, али и додао ово испод <пхп?
јер цант ради без овог кода

рекуире_онце (Дир. '/ инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_вбсео.пхп');
дефине ('ИМГ', дирнаме (__ФИЛЕ__ ).'/../');

Мапа сајта Статистика
Укупно УРЛ: 331.647
Индексирани УРЛ: 9.047

хвала

vBET
14-04-10, 01:01
Да ли је то тачно?

и за УРЛ адресу у Ситемап
које треба изабрати,

Ја сам помоћу подразумевани сада, али и додао ово испод <пхп?
јер цант ради без овог кода

хвала

Правила изгледа ОК. Проверите РЕАДМЕ.хтмл у вБЕТ пакета и види шта промене у вБуллетин фајлове које треба да урадите. Видим да линк који ви и даље имате дао двоструко преусмеравање (можете видети га, односно у Опери).

О вашем промене Ситемап Генератор Филе - користи један за / ср /
Такође рекуире_онце-где си га додао - у којој датотеку? Видим да је погрешно, јер ДИР дефинише се након што се користи - имате га у погрешном фајл. Молимо Вас да посетите овде за Ситемап Генератор интеграције:

Молим вас угар прецизно упутства интеграције за вБуллетин и Ситемап Генератор. Ако нисте сигурни које кораке да уради и који не - само почети од оригиналних датотека и да промене поново, али прецизно.
Ако осећате као што је проблем за вас можемо вам понудити ове интеграције као надоградњу сервис (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/упграде-сервице.пхп) ($ 30).

Такође, ако све везе које имате у Ситемап-у као што је овај који ти је дао, то може бити разлог вашег питања - Мапа сајта погрешан интеграције. Имајте на уму да линк који сте дали је сломљен - нема наслов укључена. Да ли оригиналне линкове (без језичког кода) су такође сломљена? Молим вас АМ ми свој пуни Ситемап садржај.

badawidollah
14-04-10, 18:14
вбсео_ситемап_фунцтионс.пхп мењати.

<Пхп?
рекуире_онце (Дир. '/ инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_вбсео.пхп');

вбсео_лог_ентри ("[сховтхреад] форум_ид: $ форумид, тхреад_ид: $ тхреадров [теме], Укупно порука: $ тоталпостс, страна: $ тоталпагес, Виевс: $ тхреадров [виевс] $ пре");
/ / Додатним кодом
$ Алангуагес = арраи ('ср', 'зх-ЦН "," ср "," МС "," ру', 'ти');
иф ($! архивирани) {
$ Стрленхост = стрлен ($ вбсео_варс ['ббурл']."/");
$ Цурренттхреадурл = вбсео_урл_тхреад ($ тхреадров, 1, $ архивира);
$ Цурренттхреадурл_бефоре = субстр ($ цурренттхреадурл, 0, $ стрленхост);
$ Цурренттхреадурл_афтер = "/" субстр ($ цурренттхреадурл, $ стрленхост).;
$ Ластпост = & $ тхреадров ['ластпост'];
$ Вбсео_стат ['т'] + = сизеоф ($ алангуагес);
фореацх ($ $ алангуагес као језик) {
вбсео_адд_урл ($ $ цурренттхреадурл_бефоре језик $ цурренттхреадурл_афтер, $ пре, $ ластпост, $ фрекв..);
}
}
/ / Крај додатним кодом

фор ($ п = 1; $ п <= $ тоталпагес; $ п + +)

подразумевани је "ИД"
хвала

** Ја сам помоћу вБСЕО Ситемап Генератор 2.6 Бета 1
Ја сам помоћу узорка / ср / адреса
моји корисници доле 15%

vBET
14-04-10, 22:57
Ово изгледа ОК сада. Такође, молимо Вас АМ ми ваше стварне Ситемап резултат датотеке - као што сам написао линк који сте дали пре изгледа сломљена (нема наслов у пакету) Волео бих да видим да ли то и даље дешава и ако јесте онда не за оригиналне линкове такође. У том случају ћу га проверити на вашој страни и поправити га.

НАПОМЕНА: још увек имате дупло преусмери - молимо Вас да се интегришу вБуллетин на одговарајући начин. Ви непотребно изгубити перформансе.

badawidollah
16-04-10, 13:41
УРЛ не прате
Када смо тестирали узорак УРЛ адреса из вашег Ситемап, открили смо да неке УРЛ адресе преусмеравају на друге локације. Препоручујемо да ваш Ситемап садржи УРЛ адресе које указују на крајње одредиште (циљ преусмеравање) уместо преусмерава на другу УРЛ адресу.
ХТТП Грешка: 301
УРЛ: Иди на УРЛхттп: / / ввв.нусантараку.орг/форум/ру/обат-обатан-дан-фармаси/116222-пинтар-мембаца-обат.хтмл
Проблем откривен на: Апр 16, 2010

** Сада да уклоним вбет од мапа.
мој Гоогле-овом индексу и даље иде доле

Резултати 1 - 10 од око 79,200 из нусантараку.орг. (0.10 секунде)

vBET
16-04-10, 15:52
Видим да си више немам дупло Редирекција - то ће вам уштедети перформансе. Такође сам видети да су ваше везе за преведене странице мапа није сломљен више.

Као што сам написао на почетку не верујемо да је ваш садржај Ситемап има икакве везе са вашим страницама нестају из индекса. 1. - Гоогле једноставно не реагује тако брзо, тако да није реакција на вашем Ситемап; 2. - Ситемап нема никакве везе са странице уклоњена из индекса, мапа једноставно показује шта бисте желели да имате индексиране и нема ништа више.
Дакле, уклањање преведена УРЛ адресе са мапа неће решити проблем. То ће учинити Гоогле-упозорења о 301 преусмеравање нестати. Имајте на уму да ће Гоогле знати и индекс ионако ваше преведена страница. Гоогле ће наћи линкове за директно на вашем форуму, али индексирање може бити потребно више времена да ако су у Ситемап.

Имајте на уму да сте додали нови уноси фајлу роботс.ткт и блокирали неке странице. Тако су блокирани странице ће и треба да буде уклоњен из Гоогле индекса. У Гоогле Вебмастер Тоолс можете чак и да проверите тачно које адресе су блокирани роботс.ткт (имајте на уму да су ти подаци нису до не датум - она се периодично ажурирају).

Такође, молимо Вас мислити шта други промене које су на вашем форуму. Сте написали да сте променили имена преко 50% форума. То не би требало да буде разлог ако имате 301 преусмеравање - још увек је само не би требало. Молим вас да размислите да ли сте такође променила неке привилегије на форуму? Ако сте блокирали приступ неким форумима за госте, онда дефинитивно то може бити разлог. Имајте на уму да Гоогле-виде форум као гост. Ако сте блокирани неки садржај онда на страницама које су претходно индексирани Гоогле-види исто комуницира око није довољно привилегија. И у том случају уклонити оне Индекс облику као дуплирање садржаја (све блокиране странице су иста). Имајте на уму да сам овде писао о блокирању би вБ привилегије не роботс.ткт који може да се разлог.

Још једном - мислим да оно што је било других промена на форуму у последња 2 месеца.

Такође, - сте у стању да одреди који од ваших страница нестати из индекса? Можда нестаје само оне које сте блокирали роботс.ткт и немамо проблем уопште. Ако сте у стању да напише неки робот који ће прикупљати ваше стварне везе приказује Гоогле и упоредите разлике између једног и другог бербу, онда можете да видите шта недостаје (не знам да ли Гоогле даје неке спремно решење).

И постоји још једна ствар - имајте у виду да је у потрази резултатима Гоогле приказује само апроксимирати број резултата. И Гоогле се мења његова алгоритме и кеш свих времена. Дакле, имајте на уму да бројеви приказани у потрази резултати нису прави и они могу да промене (давање бољи или најгори апроксимације), чак и ако сте и даље истим страницама индексиране. Наравно, у вашем случају страницама су заиста нестаје, јер сте блокирали неке у роботс.ткт

badawidollah
18-05-10, 17:58
Индекс иде горе и врати у нормалу.
више преусмеравање

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1