View Full Version: Lahendatud indekseeritud ikka läheb maha sel nädalal
badawidollah
10-04-10, 02:33
Kaart stats
Kokku veebilehtedelt: 1026021
Indekseeritud veebilehtedelt: 25172
aeglaselt läheb alla
Enne seda on umbes 59, xxx (VBSEO ONLY)
nüüd oma läheb alla samm sammult
minu indeks on google alla liiga
Tulemused 1 - 10 umbes 92800 alates nusantaraku.org. (0,11 sekundit)
enne umbes 236000
badawidollah
10-04-10, 05:02
Kaart stats
Indekseeritud veebilehtedelt: 24608
badawidollah
10-04-10, 16:13
Kaart stats
Indekseeritud veebilehtedelt: 23215
Submit Sisukaart
jälle
badawidollah
10-04-10, 16:57
Kaart stats
Indekseeritud veebilehtedelt: 22552
ikka läheb maha
badawidollah
10-04-10, 17:36
Kaart stats
Kokku veebilehtedelt: 940000
Indekseeritud veebilehtedelt: 22434
badawidollah
10-04-10, 17:41
Mis juhtub minu foorum?
Meie arvates ei ole nii, et Google reageerida, et kiiresti oma sitemap muutusi. Ma saan aru, et panite toime sitemap täna mitu korda ja märkab, et indekseeritud leheküljed lähevad madal, kuid see on lihtsalt kokkusattumus. Kui nad lähevad alla nad teeksid sama, kui sa ei ole teinud ühtegi esitamise üldse. Google lihtsalt ei reageeri, et kiirelt uuesti indekseerimist.
Mis võiks olla põhjus siin - Kas te olete teinud muudatusi oma robots.txt hiljuti? See on kõigepealt mõelda, mis läheb minu meelest - sa blokeerida mõned asjakohatu sisu soovitame optimeerida? Kui jah, siis mis põhjusel - suletud lehekülgedele on just eemaldatud indeks just nagu sa tahtsid seda.
Muud põhjused - palun leida meie mida muudeti oma foorum hiljuti. Ja viimasel ajal ma ei mõtle praegu, kuid viimase 2 kuu jooksul.
badawidollah
11-04-10, 01:43
Kokku veebilehtedelt: 1031393
Indekseeritud veebilehtedelt: 21838
Submit Sisukaart
Ma ei teinud blokeerida asjakohatu sisu.
See on sitemap
Kaasa Show Post Pages
Kaasa Arhiiv Pages
Kaasa Show Thread Pages
Kaasa Forum Näita lehti
Kaasa Tag Pages
i `ll off tag lehti
badawidollah
11-04-10, 01:44
i muuta mõningaid alafoorumi liiga.
võibolla thats probleem liiga
badawidollah
11-04-10, 01:54
User-agent: *
Disallow: / admincp /
Disallow: / cgi-bin /
Disallow: / clientscript /
Disallow: / includes /
Disallow: / install /
Disallow: / modcp /
Disallow: / sitemap /
Disallow: / Tags /
User-agent: *
Disallow: / printthread.php
Disallow: / subscription.php
Disallow: / payments.php
Disallow: / profile.php
Disallow: / faq.php
Disallow: / calendar.php
Disallow: / private.php
Disallow: / sendmessage.php
Disallow: / sendmessage.php? Do =
Disallow: / showgroups.php
Disallow: / reputation.php
Disallow: / report.php
Disallow: / threadrate.php
Disallow: / postings.php
Disallow: / newthread.php
Disallow: / search.php
Disallow: / newreply.php
Disallow: / register.php
Disallow: / login.php
Disallow: / faq.php
Disallow: / image.php
Disallow: / cron.php
Disallow: / joinrequests.php
Disallow: / usercp.php
Disallow: / member.php
panin robots.txt minut tagasi
badawidollah
11-04-10, 08:59
Kaart stats
Kokku veebilehtedelt: 1030240
Indekseeritud veebilehtedelt: 21709
i muuta mõningaid alafoorumi liiga.
võibolla thats probleem liiga
See võib olla põhjus, sest vanad lingid ei eksisteeri enam. Pange tähele, et mida näete webmaster tööriistad ei ole mitu lehekülge teil on indekseeritud. See vaid näitab, mitu URL saidi kaart on indeks. Nagu te teate, teil on indekseeritud palju rohkem lehti (mõned ei ole sitemap). Nii et kui URL muutused sitemap (nagu pärast alafoorumi muuda), siis ei ole indekseeritud veel käesoleva URL (see on veel võimalik alla vana) ja webmaster vahend näitan sulle vähem indekseeritud URLe. Sest see ei näitab kõiki indekseeritud URLid, kuid kui palju URL sitemap indekseeritakse. Näete, kõik tehes arenenud päringu Google.
Kui teil on 301 ümber vanast lingid uued siis need ei tohiks eemaldada indeks - just uuesti indekseeritud. Muidugi, kuni see uuesti indekseeritud webmaster vahend näitan sulle vähem URL.
Pange tähele, et Google muudatusi saab ka ole seotud üldse oma tegevust - see võib olla põhjustatud Google server talud kordustega, algoritm muutusi ja Google teab mida veel. Loomulikult on alati hea hoida käsi pulss ja kontrollige see ei ole seotud meie tegevust, et sa võiksid reageerida selliste juhtumite kohta.
panin robots.txt minut tagasi
Pange tähele, et see eemaldada blokeeritud sisu indeks. Sest see ei ole oluline sisu see hea oma SEO (prügikasti välja index = väärtuslikum sisu indeks).
Kaart stats
Kokku veebilehtedelt: 1030240
Indekseeritud veebilehtedelt: 21709
Kas Google näitab vigu sitemap?
badawidollah
11-04-10, 15:38
Kas Google näitab vigu sitemap?
jah
nad ütlesid ümber lehed
Mul on see liiga
Tulemused 1 - 10 umbes 87100 alates Palun Vali keel Bel (http://www.nusantaraku.org). (0,34 sekundit)
enne kui ma sain 236000
ja ikka läheb alla ka
badawidollah
11-04-10, 15:40
Loodan, et see on ok 2-3 kuu jooksul.
Muutsin umbes 50% alafoorumi nime.
jah
nad ütlesid ümber lehed
Mul on see liiga
Tulemused 1 - 10 umbes 87100 alates Palun Vali keel Bel (http://www.nusantaraku.org). (0,34 sekundit)
enne kui ma sain 236000
ja ikka läheb alla ka
Võite olla rahulik ümbersuunamised sisse sitemap. Google nõuanded panna sinna ainult lõplik URLid, kuid siiski oska ümbersuunamised ja ikka indeksid lõplik URL (need pärast ümber). Praegu me ei pane tõlgitud URL-id sitemap lisada ainult keele kood, kuna jõudluse huvides. Tõlge iga URL igas keeles ühe hetkega ajal sitemap põlvkond oleks liiga kallis. Igatahes me mõtleme mingi lahenduse selles valdkonnas.
Loodan, et see on ok 2-3 kuu jooksul.
Muutsin umbes 50% alafoorumi nime.
Nii et see lõplikult võib põhjuseks olla. Ikka ei tohiks kui teil on tõesti 301 ümber vanast uus, kuid mis tegelikult juhtub Google pool on mõistatus.
Ikka meeles, et sa lisanud uue sisu robots.txt - nii need blokeeritud URLid jätkub ning peakski kaovad indeks.
badawidollah
12-04-10, 04:07
Aadressid ei järgitud
Kui me testitud proovi URL saidi kaart leidsime, et mõned URL viitab mujal. Soovitame sivustokarttaasi neid aadresse, mis viitavad sihtkohta (ümber suunata), mitte suunata teisele URL.
HTTP Error: 301
URL: Mine URLhttp: / / www.nusantaraku.org/forum/en/85735-post1.html
Probleem avastati: 11. aprill 2010
Ma näen, 2 küsimustega seal:
1. Sinu link tundub kummaline - kas olete kindel, et sa tegid integratsiooni Sitemap Generator asjakohaselt?
2. Ma näen, et teil on seal topelt ümber (301 uuesti kaks korda - üksteise järel). Palun integreerida vBSEO sobivalt - vaata siit Täpsemat infot vBSEO integratsiooni muudatused:
badawidollah
13-04-10, 13:16
RewriteEngine
RewriteBase / forum /
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Nusantaraku \\. Org
RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / forum / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! / (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
kas see on õige?
ja URL sitemap
millest üks peab valima,
/ En / või? Language = en
Ma kasutan vaikimisi nüüd, kuid lisades selle alla <? php
sest ei saa töötada ilma käesoleva koodeksi
require_once (re ˛ '/ includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
define ('REŽ "dirname (__FILE__ ).'/../');
Kaart stats
Kokku veebilehtedelt: 331647
Indekseeritud veebilehtedelt: 9047
tänan
kas see on õige?
ja URL sitemap
millest üks peab valima,
Ma kasutan vaikimisi nüüd, kuid lisades selle alla <? php
sest ei saa töötada ilma käesoleva koodeksi
tänan
Oma reegleid tundub OK. Palun kontrollige ReadMe.html sisse vBET pakett ja vaata, mis muutused vBSEO faile sa pead tegema. Ma näen, et link mis sa andsid veel topelt ümber (näete seda st Opera).
Teave muutus Sitemap Generator file - kasutada ühte / en /
Samuti require_once-kus sa oled lisada see - kus file? Ma näen, et see on vale, sest DIR on määratletud pärast selle kasutamist - teil on see vale faili. Palun vaata siia Sitemap Generator integratsioon:
Palun sööti just integratsiooni juhiseid vBSEO ja Sitemap Generator. Kui te ei ole kindel, milliseid samme olete teinud ja mis mitte - just alustada originaalfaili ja teha muudatusi uuesti, kuid täpselt.
Kui teil on tunne, nagu see on vaeva teile pakume seda integratsiooni Upgrade Service (http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php) ($ 30).
Ka siis, kui kõik sidemed, mis on teie sitemap on nagu see, mis sa andsid, see võib olla põhjuseks sinu küsimused - vale Sisukaart integratsiooni. Pange tähele, et link mis sa andsid on katki - ei ole pealkirja lisada. Kas originaal lingid (ilma keele kood) on ka katki? Palun PM mulle oma täielik sitemap sisu eest.
badawidollah
14-04-10, 18:14
vbseo_sitemap_functions.php muuta.
<? Php
require_once (re ˛ '/ includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [teema id] Postitusi kokku: $ totalposts, pages: $ totalpages, arvamusi: $ threadrow [views] $ enne");
/ / Lisakood
$ Alanguages = array ('ar', 'zh-CN "," en "," ms "," ru', 'th');
if (! $ arhiveeritud) {
$ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
$ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ arhiveeritud);
$ Currentthreadurl_before = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost);
$ Currentthreadurl_after = "/". Substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
$ Lastpost = & $ threadrow ['lastpost'];
$ Vbseo_stat ['t'] + = sizeof ($ alanguages);
foreach ($ alanguages kui $ keeles) {
vbseo_add_url ($ currentthreadurl_before. $ keeles. $ currentthreadurl_after, $ enne, $ lastpost, $ freq);
}
}
/ / End lisakood
for ($ p = 1, $ p <= $ totalpages; $ p + +)
minu vaikimisi on "id"
tänan
** Ma kasutan vbseo sitemap generaator 2,6 Beta 1
Ma kasutan proovi / en / aadress
minu kasutajad alla 15%
See paistab OK kohe. Samuti palun PM mulle oma tegelikku sitemap tulemus faile - nagu ma kirjutasin link mis sa andsid enne ootab katki (no title lisatud) Ma tahaks näha kas see ikka juhtub ja kui jah siis ei originaalne linke ka. Sellisel juhul ma seda kontrollida teie poolel ja seda parandada.
NB: sul on veel topelt suunamine - palun integreerida vBSEO sobivalt. Sa asjatult lahti jõudlust.
badawidollah
16-04-10, 13:41
Aadressid ei järgitud
Kui me testitud proovi URL saidi kaart leidsime, et mõned URL viitab mujal. Soovitame sivustokarttaasi neid aadresse, mis viitavad sihtkohta (ümber suunata), mitte suunata teisele URL.
HTTP Error: 301
URL: Mine URLhttp: / / www.nusantaraku.org/forum/ru/obat-obatan-dan-farmasi/116222-pintar-membaca-obat.html
Probleem avastati: 16. aprill 2010
** Nüüd ma eemaldada vbet alates sitemap.
minu google indeks ikka läheb maha
Tulemused 1 - 10 umbes 79200 alates nusantaraku.org. (0,10 sekundit)
Ma näen, et sa ei pea topelt Ümbersuunamisi enam - see säästab jõudlust. Näen ka, et teie lingid tõlgitud lehekülgi sitemap ei lagune enam.
Nagu ma kirjutasin alguses me ei usu, et teie sitemap sisu on midagi pistmist leheküljed kaovad indeks. 1. - Google lihtsalt ei reageeri nii kiiresti, nii et see ei ole reaktsioon oma sitemap; 2. - sitemap on midagi pistmist lehti eemaldada indeks, sitemap lihtsalt näitab, mida sa tahaksid saada indekseeritud ja ei midagi enamat.
Nii eemaldades tõlgitud URL sitemap ei lahenda probleemi. See teeb Google hoiatusi 301 ümber kaovad. Pange tähele, et Google ei tea ja indeks tõlkelehekülge niikuinii. Google leiad lingid otse oma foorum, kuid indekseerimist see võib võtta rohkem aega, et kui nad on sitemap.
Pea meeles, et Teil on lisatud uusi kirjeid robots.txt ja blokeeritud mõned leheküljed. Nii et need blokeeritud leheküljed ja tuleb eemaldada Google indeksist. Google Webmaster Tools saad isegi kontrollida, millist URL on blokeeritud robots.txt (pange tähele, et need andmed on mitte üles tegema kuupäev - neid uuendatakse perioodiliselt).
Samuti palun mõelda, mis muude muudatuste sa tegid oma foorum. Sa kirjutasid, et sa muutunud nimed üle 50% foorumites. See ei tohiks olla põhjus, kui sul on 301 ümber - ta on siiski ainult ei peaks. Palun mõelge sa muutunud ka mõned privileegid on foorumis? Kui teil on blokeeritud ligipääsu mõnele foorumid külalised, siis lõplikult saab seda põhjusel. Pidage meeles, et Google näha teie foorum on külaline. Kui teil on blokeeritud mõned sisu siis lehekülgi, mis oli varem indekseeritud Google näha sama edastama umbes ei ole piisavalt privileege. Ja sel juhul eemaldada need moodustavad indeks dubleerimist sisu (kõik blokeeritud lehed on sama). Pidage meeles, et ma olen kirjalikult siin umbes blokeerimise teel vB privileegid mitte robots.txt mis võib olla ka põhjus.
Üks kord veel - mõtle, mida teised muudatused tehti oma foorum viimase 2 kuu jooksul.
Samuti - on sul võimalik kindlaks määrata, millised leheküljed kaovad indeks? Ehk kaob ainult neid, mida te blokeeritud robots.txt ja meil ei ole küsimus üldse. Kui teil on võimalik kirjutada mõned robot, mis kogub oma tegelikke lingid kuvatakse Google ja võrrelge erinevusi ühe kogumise ja teise, siis võiks näha, mis on puudu (ma ei tea, Google annab mingi valmis lahendus).
Ja seal on veel üks asi - pidage meeles, et otsivad tulemusi Google näitab ainult ligikaudsed tulemuste arv. Ja Google on muutumas oma algoritme ja cache kogu aeg. Nii et palun pidage meeles, et numbrid on näidatud otsides tulemused ei ole päris ja neid saab muuta (koos parem või halvem ühtlustamine), isegi kui sul on ikka sama leheküljed indekseeritud. Muidugi sinu puhul leheküljed on tõesti kadumas, sest sa blokeeritud mõned robots.txt
badawidollah
18-05-10, 17:58
indeks läheb üles ja tagasi normaalseks.
enam ümbersuunamine
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):