Zobraziť plnú verziu: Vyriešené indexované ešte ísť dole pre tento týždeň
badawidollah
10-04-10, 02:33
Mapa stránok Štatistiky
Celkom URL: 1026021
Indexovaných URL: 25.172
pomaly klesá
skôr, než tomu je asi 59, XXX (len vBSEO)
Teraz jeho schádzaní krok za krokom
Môj index na Google sa tiež
Výsledky 1 - 10 z približne 92.800 z nusantaraku.org. (0,11 sekúnd)
Pred asi 236.000
badawidollah
10-04-10, 05:02
Mapa stránok Štatistiky
Indexovaných URL: 24.608
badawidollah
10-04-10, 16:13
Mapa stránok Štatistiky
Indexovaných URL: 23.215
Odoslať Sitemap
zase
badawidollah
10-04-10, 16:57
Mapa stránok Štatistiky
Indexovaných URL: 22.552
stále klesá
badawidollah
10-04-10, 17:36
Mapa stránok Štatistiky
Celkom URL: 940.000
Indexovaných URL: 22.434
badawidollah
10-04-10, 17:41
čo sa stalo s mojím forum?
Podľa nášho názoru nie je tak, že Google, ktorý rýchlo reaguje na zmeny Mapa stránok. Chápem, že ste spáchal Mapa stránok Dnes je niekoľkokrát a upozornenie, že indexované stránky budú nízke, ale je to len zhoda okolností. , Ak sa chystáte sa, že by to isté, ak ste nevykonali žiadne podania vôbec. Google jednoducho nereaguje tak rýchlo sa opäť indexovanie.
Čo by mohlo byť dôvodom tu - ste vykonali nejaké zmeny v robots.txt v poslednej dobe? Toto je prvý, ktorý si ide podľa môjho názoru - ste blokovať niektoré vedľajšie obsah odporúčame pre optimalizáciu? Ak áno, potom je to dôvod - blokované stránky sú len odstránené z indexu, rovnako ako vy chcela.
Iné dôvody - prosím naše, čo bolo zmenené na forum nedávno. A v poslednej dobe nemám na mysli dnes, ale v posledných 2 mesiacoch.
badawidollah
11-04-10, 01:43
Celkom URL: 1031393
Indexovaných URL: 21.838
Odoslať Sitemap
Neurobil som blokovať obsah irelevantné.
To je na Sitemap
Stránky obsahujú Zobraziť príspevok
Stránky obsahujú archív
Stránky obsahujú Zobrazit téma
Stránky obsahujú Forum displeja
Stránky obsahujú Tag
I `ll off tag stránky
badawidollah
11-04-10, 01:44
aj zmenu niektorých subforum taky.
Možno, že to je problém príliš
badawidollah
11-04-10, 01:54
User-agent: *
Disallow: / admincp /
Disallow: / cgi-bin /
Disallow: / clientscript /
Disallow: / includes /
Disallow: / install /
Disallow: / modcp /
Disallow: / Mapa stránok /
Disallow: / Tagy /
User-agent: *
Disallow: / printthread.php
Disallow: / subscription.php
Disallow: / payments.php
Disallow: / profile.php
Disallow: / faq.php
Disallow: / calendar.php
Disallow: / private.php
Disallow: / sendmessage.php
Disallow: / sendmessage.php do =
Disallow: / showgroups.php
Disallow: / reputation.php
Disallow: / report.php
Disallow: / threadrate.php
Disallow: / postings.php
Disallow: / newthread.php
Disallow: / search.php
Disallow: / newreply.php
Disallow: / register.php
Disallow: / login.php
Disallow: / faq.php
Disallow: / image.php
Disallow: / cron.php
Disallow: / joinrequests.php
Disallow: / usercp.php
Disallow: / member.php
Dal som do robots.txt pred minútou
badawidollah
11-04-10, 08:59
Mapa stránok Štatistiky
Celkom URL: 1030240
Indexovaných URL: 21.709
aj zmenu niektorých subforum taky.
Možno, že to je problém príliš
To môže byť dôvod, pretože staré odkazy už neexistujú. Vezmite prosím na vedomie, že to, čo vidíte v nástrojoch pre webmasterov nie je, ako mnoho stránok, ktoré ste indexované. To len vám povie, koľko adries URL zo súboru Sitemap je v indexe. Ako viete, že máte oveľa viac indexovaných stránok (niektoré nie sú mapa stránok). Takže ak URL zmeny Mapa webu (napr. po zmene subforum), potom je to ešte nie je indexované podľa tohto URL (to môže byť ešte pod starou) a webmaster nástroj vám ukáže, menej indexovaných URL. Pretože to nie je zobrazuje všetky indexované adresy URL, ale koľko adries URL zo Mapa je indexované. Môžete vidieť všetky tým, že rozšírený dotaz na Google.
Ak máte presmerovanie 301 zo starých odkazy na nové potom tie by nemali byť odstránené z indexu - len znovu indexované. Samozrejme, až bude znova indexované webmaster nástroj vám ukáže, menej URL.
Vezmite prosím na vedomie, že takéto zmeny môžu Google tiež nesúvisí vôbec s akciou - to môže byť spôsobené tým, serverom repliky fariem Google, algoritmus zmien a Google vie, čo ešte. Samozrejme, že je vždy dobré mať ruku na tepe a skontrolujte to nie je v spojení s našou činnosťou, aby ste mohli reagovať na tieto prípady.
Dal som do robots.txt pred minútou
Vezmite prosím na vedomie, že to bude zablokovaný odstrániť obsah z indexu. Pretože to nie je relevantný obsah, ktorý bude mať pozitívny vplyv na vaše SEO (odpadky z indexov = cennejšie obsah v indexe).
Mapa stránok Štatistiky
Celkom URL: 1030240
Indexovaných URL: 21.709
Má Google zobrazuje chyby v mape webu?
badawidollah
11-04-10, 15:38
Má Google zobrazuje chyby v mape webu?
áno
Povedali presmerovanie stránok
Mám to taky
Výsledky 1 - 10 z približne 87.100, vyberte si z jazykov Bel (http://www.nusantaraku.org). (0,34 sekúnd)
ako som sa dostal 236.000
a stále klesá príliš
badawidollah
11-04-10, 15:40
Dúfam, že to bude v poriadku za 2-3 mesiace.
Zmenil som asi 50% subforum meno.
áno
Povedali presmerovanie stránok
Mám to taky
Výsledky 1 - 10 z približne 87.100, vyberte si z jazykov Bel (http://www.nusantaraku.org). (0,34 sekúnd)
ako som sa dostal 236.000
a stále klesá príliš
Môžete byť pokojne o presmerovanie na Sitemap. Google rád, aby tam len posledný URL, ale aj tak viem, ako zaobchádzať presmerovanie a stále indexy posledný URL (tie po presmerovanie). V tejto chvíli nemáme dať si do URL Mapa pridávať iba kód jazyka, pretože výkonnostných dôvodov. Preklad všetkých URL v každom jazyku v jednom momente počas generovania Mapa by bola príliš drahá. Každopádne budeme uvažovať o nejaké riešenie v tejto oblasti.
Dúfam, že to bude v poriadku za 2-3 mesiace.
Zmenil som asi 50% subforum meno.
Tak to konečne môže byť dôvodom. Stále to by nemalo, ak je to naozaj presmerovanie 301 zo starých na nové, ale čo sa vlastne deje na strane Google je záhadou.
Stále si pamätám, že ste pridali nejaký nový obsah robots.txt - takže tieto blokované URL bude a mal by zmiznúť z indexu.
badawidollah
12-04-10, 04:07
URL nesledoval
Pri testovaní vzorky adries URL z vašich stránok, sme zistili, že niektoré adresy URL presmerovanie na iné miesto. Odporúčame, aby si Sitemap obsahujúci adresy URL, ktoré odkazujú na The Final Destination (cieľ presmerovania) namiesto presmerovanie na inú URL.
HTTP chyba: 301
URL: Prejsť na URLhttp: / / www.nusantaraku.org/forum/en/85735-post1.html
Problém zistený: 11 apríl 2010
Vidím tam dva problémy:
1. Váš odkaz vyzerá divne - Ste si istí, že sa integrácia s generátorom Sitemap správne?
2. Vidím, že ste tam dvojité presmerovanie (301 presmerovanie dvakrát - jeden po druhom). Prosím, integrovať vBSEO správne - pozri podrobnosti o integrácii zmeny vBSEO:
badawidollah
13-04-10, 13:16
RewriteEngine On
RewriteBase / forum /
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Nusantaraku \\. Org
RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml | ..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / forum / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
$ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Je to správne?
a URL v Sitemap
ktoré je potrebné si vybrať,
/ Cs / alebo? Language = en
Ja používam predvoleného teraz, ale dodáva to pod <? Php
preto, že nemôžete spustiť bez tohto kódu
require_once (rež. "/ includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php ');
define ('dir', dirname (__FILE__ ).'/../');
Mapa stránok Štatistiky
Celkom URL: 331.647
Indexovaných URL: 9047
vďaka
Je to správne?
a URL v Sitemap
ktoré je potrebné si vybrať,
Ja používam predvoleného teraz, ale dodáva to pod <? Php
preto, že nemôžete spustiť bez tohto kódu
vďaka
Vaše pravidlá vyzerá OK. Skontrolujte prosím readme.html v vBET balení a vidieť, aké zmeny v súboroch vBSEO, čo musíte urobiť. Vidím, že odkaz, na ktorý ste dal ešte dvojité presmerovanie (môžete ju vidieť napríklad v Opere).
O vašom zmeny v súbore Sitemap Generátor - Použite jeden pre / en /
Tiež require_once, kde ste ho pridať - v tom súboru? Vidím, že je to zle, pretože DIR je definované po použití - ste v nesprávny súbor. Nájdete tu pre integráciu Sitemap Generátor:
Prosím, ladom ležiaci presne pokyny pre integráciu a vBSEO Sitemap Generator. Ak si nie ste istí, aké kroky by ste urobil, a ktoré nie - začnite od pôvodnej súbory a urobiť zmeny, ale zase presne.
Ak máte pocit, že je problém pre Vás môžeme ponúknuť túto integráciu ako upgrade služby (http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php) ($ 30).
Iv prípade, že všetky odkazy, ktoré ste vo vašom súbore Sitemap sú napr ten, ktorý si dal, to môže byť dôvodom vášho problému - zlé Sitemap integrácie. Upozorňujeme, že odkaz, ktorý vám dal, je rozbité - nie je súčasťou názvu. Má originálne spojenie (bez kód jazyka) sú tiež rozbité? Prosím PM ma vaše celé Sitemap obsah.
badawidollah
14-04-10, 18:14
vbseo_sitemap_functions.php zmeniť.
<? Php
require_once (rež. "/ includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php ');
vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [ThreadId], Príspevkov: $ totalposts, stránky: $ totalpages, zobrazení: $ threadrow [Zobrazenie] $ pred");
/ / Ďalší kód
$ Alanguages = array ('ar', 'zh-CN "," en "," ms "," Ru', 'th');
if (! $ archivované) {
$ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
$ Currentthreadurl vbseo_url_thread = ($ threadrow, 1, $ archivovať);
$ Currentthreadurl_before = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost);
$ Currentthreadurl_after = "/", substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost).
$ $ = & Lastpost threadrow ['lastpost'];
$ Vbseo_stat ['t'] + = sizeof ($ alanguages);
foreach ($ alanguages za $ jazyk) {
vbseo_add_url ($ $ $ LANGUAGE currentthreadurl_before currentthreadurl_after, pred $, $ lastpost, $ frekv ..);
}
}
/ / Koniec ďalší kód
for ($ p = 1, $ p <= $ totalpages, $ p + +)
predvolený je "id"
vďaka
** Ja používam vBSEO Sitemap Generátor 2.6 Beta 1
Ja používam vzorky / en / adresa
Môj užívateľov o 15%
To sa zdá v poriadku práve teraz. Tiež prosím PM ma vaše skutočné Sitemap súbory výsledkov - ako som už písal odkaz, ktorý vám dal pred vyzerá zlomený (bez názvu súčasťou balenia) ja by som si prial, aby sa to ešte stane, a ak áno, potom sa pre originálne spojenie tiež. V takom prípade som sa pozrieť na vašej strane a opraviť ju.
Poznámka: máte stále dvojité presmerovanie - prosím integrovať vBSEO správne. Môžete zbytočne voľné výkon.
badawidollah
16-04-10, 13:41
URL nesledoval
Pri testovaní vzorky adries URL z vašich stránok, sme zistili, že niektoré adresy URL presmerovanie na iné miesto. Odporúčame, aby si Sitemap obsahujúci adresy URL, ktoré odkazujú na The Final Destination (cieľ presmerovania) namiesto presmerovanie na inú URL.
HTTP chyba: 301
URL: Prejsť na URLhttp: / / www.nusantaraku.org/forum/ru/obat-obatan-dan-farmasi/116222-pintar-membaca-obat.html
Problém zistený: 16 apríl 2010
** Teraz som odstrániť vbet z Sitemap.
Môj Google index stále klesá
Výsledky 1 - 10 z približne 79.200 z nusantaraku.org. (0,10 sekúnd)
Vidím, že nemáte dvojité presmerovanie už - to vám ušetrí výkon. Vidím tiež, že vaše odkazy na stránky v preložený Mapa nie sú rozbité už nie.
Ako som napísal na začiatku Nemyslíme si, že váš súbor Sitemap obsah má niečo spoločného s vašou stránok zmizol z indexu. 1. - Google proste nereaguje tak rýchlo, tak to nie je reakcia na Sitemap, 2. - Mapa nemá nič spoločné so stránkami odstránené z indexu Sitemap len ukazuje, čo by ste chceli mať indexované a nie je nič viac.
Takže odstránenie prekladal z URL Mapa nevyrieši problém. To bude Google upozornenie na presmerovanie 301 zmizne. Vezmite prosím na vedomie, že Google bude vedieť aj vaše index preložených strán rovnako. Google nájdete odkazy na to priamo na fóre, ale indexovanie môže trvať dlhšiu dobu, že ak sú v Sitemap.
Prosím, majte na pamäti, že ste pridali nové položky do robots.txt a zablokoval niektoré stránky. Tak tie stránky budú zablokované, a musí byť odstránené z indexu Google. V Google Webmaster Tools si môžete skontrolovať ešte presne, ktorá URL je blokované robots.txt (Vezmite prosím na vedomie, že tieto údaje nie sú až do dátumu - to sú pravidelne aktualizované).
Tiež si prosím, aké ďalšie zmeny, ktoré sa na fóre. Písal si, že ste zmenili mená viac ako 50% fór. To by nemalo byť dôvodom, ak máte presmerovanie 301 - stále je to len nemal. Prosím, premýšľajte ste sa tiež zmenilo niektoré privilégia na fóre? Ak máte zablokovala prístup k niektorým fóra pre hostí, potom to môže byť s konečnou platnosťou dôvod. Majte prosím na pamäti, že Google pozri fórum ako hosť. Ak máte nejaký obsah, potom blokované na stránkach, ktoré boli predtým indexované Google pozri rovnakej komunikácii asi nie je dostatočné oprávnenia. A v takom prípade odstrániť tie tvoria index je kopírovanie obsahu (všetky blokované stránky sú rovnaké). Majte prosím na pamäti, že píšem tu o blokovanie práva vB nie robots.txt, ktorý môže byť aj dôvod.
Ešte raz - myslím, aké ďalšie zmeny boli vykonané na fóre v posledných 2 mesiacoch.
I - ste schopní určiť, ktoré z vašich stránok, zmizne z indexu? Možno zmizne iba tie, ktoré ste zablokovaných pomocou súboru robots.txt a nemáme problém vôbec. Ak ste schopní napísať nejaký robot, ktorý bude zhromažďovať vaša skutočná zobrazujú odkazy Google a porovnať rozdiely medzi jednotlivými zberu a druhou, potom ste mohli vidieť, čo chýba (neviem, spoločnosť Google poskytuje niektorých hotových riešení).
A je tu ešte jedna vec - prosím, majte na pamäti, že vo výsledkoch vyhľadávania Google ukazuje len priblížil počet výsledkov. A Google sa mení jeho algoritmy a vyrovnávaciu pamäť po celú dobu. Takže prosím, majte na pamäti, že čísla uvedené v hľadaní výsledky nie sú skutočné, a tie môžu meniť (čo lepšie, alebo najhoršie priblíženie), aj keď ešte stále rovnaké indexovaných stránok. Samozrejme v prípade, stránky sú naozaj mizne, pretože zablokoval niektoré v robots.txt
badawidollah
18-05-10, 17:58
Index ísť hore a späť do normálneho stavu.
Žiadne ďalšie presmerovanie
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):