PDA

مشاهده نسخه کامل : حل نمایه هنوز رفتن را برای این هفته

badawidollah
10-04-10, 02:33
نقشه سایت آمار بازدیدکنندگان
تعداد آدرس ها : 1026021
فهرست آدرس ها : 25،172

به آرامی رو به کاهش است
پیش از این آن است که حدود 59 ، XXX (تنها باشد)
در حال حاضر خود را گام به گام

صفحه اول من در گوگل پایین بیش از حد
نمایش نتایج : از شماره 1 -- 10 از حدود 92800 از nusantaraku.org شده است. (0.11 ثانیه)

قبل درباره 236.000

badawidollah
10-04-10, 05:02
فهرست آدرس ها : 24،608

badawidollah
10-04-10, 16:13
فهرست آدرس ها : 23،215
ارسال نقشه سایت

پایین دوباره

badawidollah
10-04-10, 16:57
فهرست آدرس ها : 22،552

هنوز هم رو به کاهش است

badawidollah
10-04-10, 17:36
تعداد آدرس ها : 940.000
فهرست آدرس ها : 22،434

badawidollah
10-04-10, 17:41
آنچه اتفاق می افتد با انجمن انجمن های من؟

vBET
10-04-10, 20:29
در نظر ما اینست که هیچ راهی وجود دارد که گوگل واکنش نشان می دهند که به سرعت در تغییر نقشه سایت خود را. من درک می کنم که شما مرتکب نقشه سایت امروز چندین بار و اعلامیه که صفحات ایندکس شده می رویم پایین ، اما این فقط تصادفی است. اگر آنها رو به کاهش است آنها که اگر شما هیچ تسلیم ساخته شده نه در همه انجام دهید. گوگل به سادگی ندارد که سریع با نمایه سازی مجدد واکنش نشان می دهند.

چه چیزی می تواند یک دلیل در اینجا -- آیا شما هر گونه تغییر در نام robots.txt خود را به تازگی ساخته شده؟ این برای اولین بار می رود که به ذهن من فکر می کنم -- برخی از مطالب بی ربط شما بلوک به عنوان ما برای بهینه سازی نشان می دهد؟ اگر بله پس از آن که یک دلیل آن این است -- مسدود صفحات فقط از شاخص حذف درست مانند شما آن را می خواستم.

دلایل دیگر -- لطفا آنچه ما در فروم شما تغییر اخیرا. و با که اخیرا در من معنی نیست که امروز ، اما در گذشته 2 ماه.

badawidollah
11-04-10, 01:43
تعداد آدرس ها : 1031393
فهرست آدرس ها : 21،838
ارسال نقشه سایت

من محتوای بلوک بی ربط نمی کنند.
این نقشه است

شامل نمایش پست صفحات
شامل صفحات بایگانی
شامل نمایش موضوع صفحات
شامل صفحات نمایش انجمن
شامل صفحات برچسب

`خاموش خواهید صفحات برچسب

badawidollah
11-04-10, 01:44
تغییر برخی از subforum بیش از حد.
شاید منم این مشکل بیش از حد

badawidollah
11-04-10, 01:54
نماینده کاربر : *
قائل نشدن : / admincp /
قائل نشدن : / cgi - bin قرار /
قائل نشدن : / clientscript /
قائل نشدن : / شامل /
قائل نشدن : / نصب /
قائل نشدن : / modcp /
قائل نشدن : / نقشه سایت /
قائل نشدن : / برچسب ها /

نماینده کاربر : *
قائل نشدن : / printthread.php
قائل نشدن : / subscription.php
قائل نشدن : / payments.php
قائل نشدن : / profile.php
قائل نشدن : / faq.php
قائل نشدن : / calendar.php
قائل نشدن : / private.php
قائل نشدن : / sendmessage.php
قائل نشدن : / sendmessage.php انجام =
قائل نشدن : / showgroups.php
قائل نشدن : / reputation.php
قائل نشدن : / report.php
قائل نشدن : / threadrate.php
قائل نشدن : / postings.php
قائل نشدن : / newthread.php
قائل نشدن : / search.php می
قائل نشدن : / newreply.php
قائل نشدن : / register.php
قائل نشدن : / login.php
قائل نشدن : / faq.php
قائل نشدن : / image.php
قائل نشدن : / cron.php
قائل نشدن : / joinrequests.php
قائل نشدن : / usercp.php
قائل نشدن : / member.php

من در نام robots.txt با قرار دادن یک دقیقه پیش

badawidollah
11-04-10, 08:59
تعداد آدرس ها : 1030240
فهرست آدرس ها : 21،709

vBET
11-04-10, 14:55
تغییر برخی از subforum بیش از حد.
شاید منم این مشکل بیش از حد

این می تواند یک دلیل به خاطر لینک های قدیمی ، دیگر وجود ندارد. لطفا توجه داشته باشید که آنچه شما را در ابزار وب مستر را ببینید که چگونه بسیاری از صفحات شما را فهرست بندی نکرده اند. تنها به شما می گوید که چگونه بسیاری از آدرسها را از نقشه سایت خود را در شاخص است. همانطور که می دانید شما باید نمایه صفحات بسیار بیشتر (در نقشه سایت نیستند). بنابراین اگر تغییر URL در نقشه سایت (مثل بعد از هر تغییر subforum) سپس آن را فهرست نشده است تحت این آدرس (باز هم می تواند تحت قدیمی یکی می شود) و ابزار وب مستر شما آدرس ها کمتر نمایه شده نشان می دهد. از آنجا که آن را تمام URL های نمایه شده نشان می دهد نیست ، اما چگونه بسیاری از آدرسها را از نقشه سایت فهرست. شما می توانید تمام آن را با ساخت پرس و جو پیشرفته در گوگل را ببینید.

اگر شما از تغییر مسیر 301 از لینک های قدیمی به امکانات جدید و سپس کسانی که باید از شاخص نمی شود -- فقط دوباره نمایه شده است. البته تا آن را دوباره نمایه ابزار وب مستر شما آدرس ها کمتر نشان می دهد.

لطفا توجه داشته باشید که تغییرات گوگل چنین را می توان همچنین در تمام نه با اقدامات خود را مرتبط -- می توان آن را توسط گوگل مزارع تکرار سرور ، تغییر الگوریتم و گوگل تنها می داند چه چیز دیگری ایجاد می شود. البته آن است که همیشه خوب نگه داشتن دست بر روی نبض و بررسی می کند آن است که به اعمال ما وابسته نیست ، بنابراین شما می تواند در چنین مواردی واکنش نشان می دهند.

vBET
11-04-10, 15:07
من در نام robots.txt با قرار دادن یک دقیقه پیش

لطفا توجه داشته باشید که این مطالب مسدود شده را از شاخص حذف. از آنجا که آن مطالب مرتبط خوبی برای جستجوگرها شما (سطل زباله خارج از شاخص = مطالب ارزشمند در فهرست مطالب) از آن خواهد شد.

vBET
11-04-10, 15:08
تعداد آدرس ها : 1030240
فهرست آدرس ها : 21،709

گوگل به شما نشان می دهد که خطاها در نقشه؟

badawidollah
11-04-10, 15:38
گوگل به شما نشان می دهد که خطاها در نقشه؟

بله
آنها گفتند : تغییر مسیر صفحات

من بیش از حد

نمایش نتایج : از شماره 1 -- 10 از اطلاعات مربوط به 87100 از لطفا شما ادم زبان (http://www.nusantaraku.org) را انتخاب کنید. (0.34 ثانیه)

قبل از اینکه من رو 236.000
و هنوز هم رو به کاهش بیش از حد

badawidollah
11-04-10, 15:40
من امیدوارم که این خوب است در 2-3 ماه است.
من در مورد نام subforum 50 ٪ تغییر کرد.

vBET
11-04-10, 22:42
بله
آنها گفتند : تغییر مسیر صفحات

من بیش از حد

نمایش نتایج : از شماره 1 -- 10 از اطلاعات مربوط به 87100 از لطفا شما ادم زبان (http://www.nusantaraku.org) را انتخاب کنید. (0.34 ثانیه)

قبل از اینکه من رو 236.000
و هنوز هم رو به کاهش بیش از حد

شما می توانید در مورد تغییرمسیر در نقشه سایت آرام باشد. گوگل توصیه برای قرار دادن فقط آدرس ها نهایی وجود دارد ، اما هنوز هم می دانم که مسئولیت رسیدگی به تغییرمسیر و هنوز URL شاخص های نهایی (که پس از تغییر مسیر). در این لحظه ما ترجمه آدرس ها را به نقشه سایت فقط اضافه کردن زبان قرار نیست ، زیرا به دلایل عملکرد. ترجمه هر آدرس در هر زبان را در یک لحظه در طول نسل نقشه سایت خواهد بود بیش از حد گران است. به هر حال ما در مورد برخی از راه حل در این زمینه فکر می کنم.

vBET
11-04-10, 22:43
من امیدوارم که این خوب است در 2-3 ماه است.
من در مورد نام subforum 50 ٪ تغییر کرد.

پس این را می توان دلیل قطعی. هنوز هم آن باید اگر نه شما واقعا 301 از قدیمی به جدید یکی تغییر مسیر است ، اما آنچه واقعا اتفاق می افتد در سمت گوگل است رمز و راز.

هنوز که شما برخی از مطالب جدید به نام robots.txt ارسال به یاد داشته باشید -- تا آن آدرس ها مسدود خواهد شد و باید از شاخص ناپدید می شوند.

badawidollah
12-04-10, 04:07
آدرس ها به دنبال نیست
هنگامی که ما یک نمونه از آدرس ها از نقشه سایت خود را مورد آزمون ، ما متوجه شدیم که برخی از آدرس ها را به نقاط دیگر تغییر مسیر است. ما توصیه می کنیم که نقشه سایت خود را شامل URL ها به آن مرحله را به مقصد نهایی به جای تغییر مسیر خود را به دیگری URL (تغییر مسیر هدف).
خطا در HTTP : 301
URL : رفتن به URLhttp : / / www.nusantaraku.org/forum/en/85735-post1.html
مشکل شناسایی شده در : آوریل 11 ، 2010

vBET
12-04-10, 12:49
من می بینم 2 مسائل وجود دارد :
1. جای لینک شما عجیب و غریب به نظر می رسد -- شما اطمینان حاصل کنید که شما ادغام با ژنراتور نقشه سایت ساخته شده مناسب هستند؟
2. من می بینم که شما وجود دارد ، دو برابر تغییر مسیر (تغییر مسیر 301 دو بار -- یکی پس از دیگری) است. لطفا ادغام باشد مناسب -- اینجا را ببینید برای جزئیات بیشتر در مورد تغییرات بایگانی ادغام :

badawidollah
13-04-10, 13:16
RewriteEngine در تاریخ

RewriteBase تنظیم نمائید / انجمن /

٪ RewriteCond {HTTP_HOST} ^ WWW \\. nusantaraku \\. ORG
RewriteRule به (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L ، R = 301]

RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / فایل index.php [L ، QSA]
RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ 2 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron را)
RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
RewriteRule به دلار vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | cron را | vbseo_sitemap)
RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbseo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} / (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
RewriteRule به ^(.+)$ vbseo.php [L ، QSA]

است درست است؟

و برای آدرس در نقشه سایت
که کدام یک باید انتخاب کنید ،
/ EN / یا زبان = EN

من با استفاده از پیش فرض در حال حاضر ، اما اضافه کردن این زیر <؟ پی اچ پی
چرا که نمی تونم بدون این کد اجرا

require_once (DIR. / شامل / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php ') ؛
DEFINE ('DIR' ، dirname (__FILE__).'/../')؛

تعداد آدرس ها : 331647
فهرست آدرس ها : 9،047

با تشکر

vBET
14-04-10, 01:01
است درست است؟

و برای آدرس در نقشه سایت
که کدام یک باید انتخاب کنید ،

من با استفاده از پیش فرض در حال حاضر ، اما اضافه کردن این زیر <؟ پی اچ پی
چرا که نمی تونم بدون این کد اجرا

با تشکر

قوانین شما OK به نظر می رسد. لطفا بررسی readme.html در بسته بندی فعال تصدی و ببینید که چه تغییرات در فایل های بایگانی شما باید انجام دهید. من می بینم که لینک داد که شما هنوز هم دو برابر تغییر مسیر (شما می توانید آن را در اپرا به عنوان مثال).

در مورد خود را تغییر دهید در فایل ژنراتور نقشه سایت -- استفاده از یکی برای / EN /
همچنین require_once که شما آن را با اضافه کردن -- که فایل؟ من می توانید ببینید که این غلط است ، زیرا DIR تعریف شده است پس از آن استفاده شده است -- شما باید آن را در فایل اشتباه. لطفا برای یکپارچه سازی ژنراتور نقشه سایت اینجا را ببینید :

لطفا آیش دقیقا دستورالعمل های یکپارچه سازی برای بایگانی و نقشه سایت ژنراتور. اگر شما مطمئن نیستید که به شما مراحل انجام می شود و که نه -- فقط از فایل های اصلی شروع و انجام تغییرات دوباره اما دقیقا.
اگر شما احساس می کنید مانند آن است که مشکل را برای شما می تواند به شما این ادغام به عنوان ارتقا خدمات (http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php) (30 دلار) ارائه دهد.

همچنین اگر همه لینک های که شما در نقشه سایت خود را مثل این یکی که شما داد ، این می تواند دلیل از مسائل خود را ادغام نقشه سایت -- اشتباه است. لطفا توجه داشته باشید که لینک که شما داد شکسته است -- هیچ عنوان شامل. لینک های اصلی (بدون کد زبان) را نیز شکسته است؟ لطفا PM من محتوا نقشه سایت کامل خود را.

badawidollah
14-04-10, 18:14
vbseo_sitemap_functions.php اصلاح شده است.

<؟ پی اچ پی
require_once (DIR. / شامل / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php ') ؛

vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id : $ forumid ، thread_id : $ threadrow [موضوعات] ، تعداد پست ها : $ totalposts ، صفحات : $ totalpages ، نظرات : $ threadrow [نمایش] $ قبل") ؛
/ / کد اضافی
دلار alanguages آرایه = ('تاریخ' ، 'zh - CN' ، 'EN' ، 'MS' ، 'RU' ، 'امین') ؛
(! $ آرشیو) {
$ strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/")؛
currentthreadurl دلار = vbseo_url_thread ($ threadrow ، 1 ، $ آرشیو) ؛
$ currentthreadurl_before = substr (currentthreadurl $ ، 0 ، $ strlenhost) ؛
$ currentthreadurl_after = "/" substr (currentthreadurl $ ، $ strlenhost).
$ lastpost = $ threadrow ['lastpost'] ؛
$ vbseo_stat ['T'] + = sizeof مقدار ($ alanguages) ؛
حلقه foreach ($ alanguages دلار زبان) {
vbseo_add_url (دلار currentthreadurl_before دلار زبان $ currentthreadurl_after ، قبل ، $ lastpost ، ماژولهای عملیاتی $..) ؛
}
}
/ / پایان کدهای اضافی

(P $ = 1 $ P <= $ totalpages ؛ $ P + +)

به طور پیش فرض من "ID"
با تشکر

** من با استفاده از ژنراتور نقشه سایت بایگانی 2.6 بتا 1
من با استفاده از نمونه / EN / آدرس
کاربران من پایین 15 ٪

vBET
14-04-10, 22:57
این به نظر می رسد OK سمت راست در حال حاضر است. همچنین PM من فایل های خود را نقشه سایت نتیجه واقعی -- من نوشت : لینک که شما داد قبل از اینکه به نظر می رسد شکسته شده (بدون عنوان) من می خواهم برای دیدن باز هم اتفاق می افتد و اگر بله پس برای لینک اصلی نیز می باشد. در چنین صورتی من آن را در سمت خود را چک و تعمیر آن.

توجه : شما هنوز هم دو برابر تغییر مسیر -- لطفا ادغام باشد مناسب است. عملکرد بی ارزش شل.

badawidollah
16-04-10, 13:41
آدرس ها به دنبال نیست
هنگامی که ما یک نمونه از آدرس ها از نقشه سایت خود را مورد آزمون ، ما متوجه شدیم که برخی از آدرس ها را به نقاط دیگر تغییر مسیر است. ما توصیه می کنیم که نقشه سایت خود را شامل URL ها به آن مرحله را به مقصد نهایی به جای تغییر مسیر خود را به دیگری URL (تغییر مسیر هدف).
خطا در HTTP : 301
URL : رفتن به URLhttp : / / www.nusantaraku.org/forum/ru/obat-obatan-dan-farmasi/116222-pintar-membaca-obat.html
مشکل شناسایی شده در : آوریل 16 ، 2010

** در حال حاضر فعال تصدی از نقشه سایت حذف کنم.
شاخص من گوگل هنوز هم رو به کاهش است

نمایش نتایج : از شماره 1 -- 10 از حدود 79200 از nusantaraku.org شده است. (0.10 ثانیه)

vBET
16-04-10, 15:52
من می بینم که شما انجام تاییدیه دو نمی -- آن را به شما عملکرد ذخیره کنید. من هم می بینیم که لینک خود را برای ترجمه صفحات در نقشه سایت نمی شکسته.

همانطور که من در آغاز نوشته است ما باور نمی کنیم که محتوای نقشه سایت خود را با صفحات ناپدید از شاخص خود را برای انجام هر چیزی است. 1 -- گوگل تنها واکنش نشان می دهند نه چندان سریع پس از آن واکنش در نقشه سایت خود را نیست ؛ 2 -- نقشه سایت تا به چیزی برای انجام با صفحات حذف شده از شاخص نقشه سایت به سادگی نشان می دهد که شما می خواهم آن را نمایه می کند و چیزی بیشتر.
بنابراین از بین بردن آدرس ها ترجمه از نقشه خواهد این مسئله را حل نمی کند. این هشدار گوگل اطلاعات مربوط به 301 تغییر مسیر ناپدید می شوند. لطفا توجه داشته باشید که گوگل را می دانید و شاخص های ترجمه شما صفحات به هر حال. گوگل لینک به آن به طور مستقیم در فروم خود را پیدا کنید ، اما نمایه سازی آن می توانید زمان بیشتری است که اگر آنها در نقشه هستند.

لطفا به خاطر داشته باشید که شما مدخل های اضافه شده جدید به نام robots.txt و برخی از صفحات را مسدود. بنابراین آن صفحات مسدود خواهد شد و باید از فهرست گوگل برداشته شده است. ابزار وب مستر در گوگل شما حتی می توانید دقیقا که URL های ارسال شده توسط نام robots.txt (-- کسانی که به روز رسانی دوره ای لطفا توجه داشته باشید که این داده ها انجام تاریخ) مسدود چک کنید.

همچنین فکر می کنم چه تغییرات دیگری شما در فروم خود را انجام داد. شما می نوشت که شما تغییر نام بیش از 50 ٪ از انجمن است. باید دلیل اگر شما از تغییر مسیر 301 -- هنوز هم آن را نه تنها باید. لطفا فکر می کنم شما نیز برخی از امتیازات در فروم تغییر؟ اگر شما مسدود دسترسی به برخی از انجمن ها برای مهمانان ، سپس قطعی این می تواند دلیل. لطفا به یاد داشته باشید که گوگل به انجمن خود را به عنوان مهمان. اگر شما مسدود برخی از مطالب و سپس بر روی صفحاتی که قبلا نمایه سازی شده گوگل را ببینید ارتباط برقرار مشابه در مورد امتیازات کافی نیست. و چنین در صورت حذف آن شکل شاخص به عنوان تقلید از محتوا (تمام صفحات مسدود همان). لطفا به یاد داشته باشید که من به نوشتن در اینجا در مورد مسدود کردن دسترسی های vB توسط نام robots.txt که همچنین می تواند دلیل.

یکی دیگر -- فکر می کنم چه تغییرات دیگری در فروم خود را در 2 ماه گذشته ساخته شده بود.

همچنین -- شما قادر به تعیین کدام یک از صفحات خود را از فهرست ناپدید می شوند؟ شاید از بین می رود فقط کسانی که شما را با نام robots.txt مسدود و ما هیچ مسئله در همه. اگر شما قادر به نوشتن بعضی از ربات که به لینک های واقعی خود را نمایش داده شده توسط گوگل جمع آوری و مقایسه تفاوت های بین یک برداشت و دیگر ، و سپس شما می توانید ببینید چه چیزی از دست رفته است (من نمی دانم که گوگل می دهد برخی از راه حل های آماده) است.

و یک چیز دیگر وجود دارد -- لطفا به خاطر داشته باشید که در نتایج جستجو گوگل تنها تعداد تقریبی از نتایج را نشان می دهد. و گوگل در حال تغییر است الگوریتم و کش خود را در همه زمان ها است. پس لطفا به خاطر داشته باشید که اعداد نشان داده شده در جستجو نتایج واقعی نیستند و کسانی که می توانید تغییر دهید (دادن تقریب بهتر یا بدترین) حتی اگر شما هنوز هم همان صفحات نمایه شده. البته در صفحات مورد شما واقعا ناپدید است ، دلیل این که شما برخی در نام robots.txt مسدود

badawidollah
18-05-10, 17:58
اول رفتن و برگشت به حالت عادی.
هیچ تغییر مسیر بیشتر

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1