СДА

Виев Фулл Версион: Као брендинг бесплатно?

wowglider.de
23-06-10, 11:28
Здраво! Ја сам само ја брендирања за моју Бесплатан Форум Фаирплаи Бот | буи вов форум (хттп://вов.глидер-форум.де/), али текст је и даље доле, како могу да га уклоните | ВоВ / ММО Модел Бот ? МФГ

Здраво, Управо сам купио брендирање бесплатно опција за мој форуму. Али оглас је још увек тамо, како бих се ослободим? Хвала

kamilkurczak
23-06-10, 13:00
По дефаулту Брендирање Бесплатан пакет је уклоњен кредит везу, али пошто ове лиценце вам даје право да се уклони информације верзију, али то морате да урадите сами

Ја ћу припремити детаљне инструкције за вас, а ја ћу послати АМ вам:).

wowglider.de
23-06-10, 14:18
у реду, још увек чека АМ

kamilkurczak
23-06-10, 14:23
порука је послата:)

njm
20-07-10, 11:28
Поздрав ... Молим Вас пошаљите ми и ове информације ... Управо сам брендирање бесплатној верзији. нису преузети још ... ће за неколико дана када је спреман за инсталирање, али би желели да знају како да одмах поправити када сам спреман за инсталацију.

kamilkurczak
20-07-10, 12:18
порука је послата:)

mario06
20-07-10, 18:05
Не можете да га потпуно бесплатно право из кутије?

vBET
20-07-10, 19:41
По дефаулту брендирање бесплатна верзија је бесплатна кредита везе, али било који власник бренда слободном лиценцом је дозвољено да се уклони информације о производу име.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1