View Full Version: Ca branding gratuit?
wowglider.de
23-06-10, 11:28
bună!Am mea doar branding gratuit pentru forumul meu FairPlay bot | WoW/MMO glider bot | WoW Forum (http://wow.glider-forum.de/) dar este achiziţionat, textul este încă în jos, cum se poate elimina?MFG
Buna ziua, am cumparat doar opţiunea de branding gratuit pentru forumul meu. Dar anunţul este încă acolo, cum scap de ea? Mulţumiri
kamilkurczak
23-06-10, 13:00
În mod implicit pachet de branding gratuit ce a eliminat legătură într-credit, dar având în această licenţă vă dă dreptul de a elimina, de asemenea, informaţia despre versiune, dar trebuie să faci singur
Voi pregăti o instrucţiune referitoare la dumneavoastră şi cu mine vom trimite PM pentru dvs.:.)
wowglider.de
23-06-10, 14:18
bine, încă mai aşteaptă un PM
kamilkurczak
23-06-10, 14:23
Mesajul a fost trimis:)
Buna ziua ... poti vă rugăm să trimiteţi-mi acest lucru, de asemenea, informaţii ... tocmai am primit versiunea de branding gratuit. nu au descărcat încă ... va fi, în câteva zile atunci când gata să instalaţi, dar ar dori să ştie cum să se stabilească imediat atunci când sunt gata de instalare.
kamilkurczak
20-07-10, 12:18
Mesajul a fost trimis:)
Poate nu aţi face-l drept marca liberă a casetei?
În mod implicit versiunea branding gratuit este lipsit de legătură într-credit, dar orice proprietar de licenţă Branding gratuit ce este permis de a elimina, de asemenea, informaţii despre numele produsului.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):