PDA

مشاهده نسخه کامل : به عنوان نام تجاری رایگان است؟

wowglider.de
23-06-10, 11:28
سلام! من فقط به من نام تجاری برای من حاضر در انجمن رایگان انجمن FAIRPLAY | وای خرید انجمن (http://wow.glider-forum.de/)، اما از متن است که هنوز هم به پایین، چگونه می توانید آن را حذف کنم | انجمن / MMO هواپیمای بی موتور حاضر در انجمن ؟ MFG

میهمان گرامی ، من فقط گزینه نام تجاری آزاد انجمن من خریداری شده است. اما آگهی هنوز هم وجود دارد ، چگونه من از آن خلاص شوید؟ تشکر

kamilkurczak
23-06-10, 13:00
به طور پیش فرض رایگان بسته برند تا به حذف لینک های اعتباری ، اما با داشتن این مجوز به شما حق حذف نیز اطلاعات نسخه می دهد ، اما شما باید برای انجام آن خودتان

من به یک دستور العمل دقیق را برای شما آماده و من PM برای شما ارسال :.)

wowglider.de
23-06-10, 14:18
خوب ، هنوز هم انتظار PM

kamilkurczak
23-06-10, 14:23
پیام فرستاده شد :)

njm
20-07-10, 11:28
سلام... می تواند به شما لطفا ارسال این اطلاعات نیز... فقط میخوام نسخه نام تجاری رایگان است. دریافت نشده است... در چند روز آماده نصب است ، اما می خواهم بدانم چگونه به رفع بلافاصله پس از آماده نصب است.

kamilkurczak
20-07-10, 12:18
پیام فرستاده شد :)

mario06
20-07-10, 18:05
آیا می توانید آن را با نام تجاری از حق آزاد از جعبه؟

vBET
20-07-10, 19:41
نسخه به طور پیش فرض نام تجاری رایگان از لینک های اعتباری رایگان است ، اما هر صاحب مجوز آزاد برند مجاز به حذف اطلاعات در مورد نام محصول.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1