PDA

Žiūrėti pilną versiją: Kaip prekės ženklo nemokamai?

wowglider.de
23-06-10, 11:28
labas!Aš gavau mano tik ženklų nemokamai mano forumui FairPlay robotas | WoW/MMO sklandytuvas bot | WoW forumo (http://wow.glider-forum.de/) bet yra perkamos, tekstas yra vis žemyn, kaip man jį pašalinti?MFG

Sveiki, Aš ką tik įsigijo prekės ženklo nemokamai variantas mano forumas. Tačiau skelbimas vis dar ten, kaip man atsikratyti jo? Ačiū

kamilkurczak
23-06-10, 13:00
Pagal nutylėjimą pažymėtas paketą Free pašalinta kredito nuorodą, tačiau ši licencija suteikia Jums teisę taip pat informacija apie versiją pašalinti, bet jūs turite tai padaryti patys

Aš paruošti jums išsami instrukcija, ir aš atsiųsime PM jums:)

wowglider.de
23-06-10, 14:18
gerai, vis dar laukia PM

kamilkurczak
23-06-10, 14:23
pranešimas buvo išsiųstas:)

njm
20-07-10, 11:28
Sveiki ... galite siųskite man šią informaciją taip pat ... just got pažymėtas nemokamą versiją. nėra siunčiama ... kelias dienas, kai pasirengę įdiegti, tačiau norėtų žinoti, kaip nustatyti iš karto, kai esu pasirengęs įdiegti.

kamilkurczak
20-07-10, 12:18
pranešimas buvo išsiųstas:)

mario06
20-07-10, 18:05
Tu negali padaryti jį visiškai nemokamą teisę out of the box?

vBET
20-07-10, 19:41
Pagal nutylėjimą pažymėtas nemokama versija yra nemokama kredito nuorodą, tačiau bet Branding Nemokama licencijos savininkas yra leidžiama pašalinti, taip pat informacija apie produkto pavadinimą.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1