PDA

View Full Version: Nagu branding tasuta?

wowglider.de
23-06-10, 11:28
Tere!Mul kaevanduse lihtsalt branding tasuta minu foorum ausa mängu eest | WoW/MMO glider bot | WoW Foorum (http://wow.glider-forum.de/) kuid on ostetud, tekst on ikka ette, kuidas seda eemaldada?TOOTM

Tere, mul on just ostetud branding vaba valik minu foorum. Aga reklaam on endiselt olemas, kuidas ma sellest lahti saan? Tänan

kamilkurczak
23-06-10, 13:00
Vaikimisi Branding Tasuta pakett on eemaldatud krediidi link, kuid millel selle litsentsi annab teile õiguse eemaldada ka versioon teavet, aga sa pead seda ise teha

Ma valmistada üksikasjalikku teavet teie ja ma saadan PM sulle.:)

wowglider.de
23-06-10, 14:18
okei, ootab endiselt PM

kamilkurczak
23-06-10, 14:23
sõnumi saatis:)

njm
20-07-10, 11:28
tere ... kas te saaksite saata mulle selle informatsiooni ka ... just branding tasuta versioon. pole alla laadinud veel ... siis mõne päeva pärast, kui valmis paigaldada, kuid tahaksin teada, kuidas seda parandada kohe, kui olen valmis paigaldada.

kamilkurczak
20-07-10, 12:18
sõnumi saatis:)

mario06
20-07-10, 18:05
Kas sa ei oleks brändi vaba õigus karbist?

vBET
20-07-10, 19:41
Vaikimisi branding tasuta versioon on tasuta krediiti link, kuid iga omanik Branding tasuta litsentsi lubatud eemaldada ka teavet toote nimi.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1