СДА

Виев Фулл Версион: Решити Безбедносно питање са админцп везе

moman
22-01-10, 04:48
Имам хтаццесс заштите на мом админцп директоријум.. Међутим, када је приступити са сад параметар у УРЛ-у (тј. сите.цом / ПЛ / админцп /), онда да је приступ је премошћен! Ово изгледа као прилично озбиљан безбедносни проблем ако је заиста у грешку.

Такође, ако је мој форум је преведен, онда је моја админцп везе укључују језик пареметер из неког разлога-нису пре тога.

vBET
22-01-10, 19:07
Дакле, Додавање заштите и за преведене админцп УРЛ, или још боље - преусмеравање у хтаццесс преведен ацминцп УРЛ нормална.. Ово ће натерати ће админцп на нормалан начин и вашу безбедност ће радити. Ово је специфично решење за ваш форум - молимо Вас да усвоји да стварно поставке:) Ако вам је потребна помоћ за ово - молимо Покажи ми своју стварну хтаццесс фајл..

Ако не желите да се УРЛ адреса за праћење ради админцп само користите 'Игнориши УРЛ' опцију. Лично мислим да није потребно уопште - кад одете у админцп га не раде са преведене странице, а чак и ако, онда ручно да промените УРЛ адресу. У сваком случају 'Игнориши УРЛ адресе "ће наставити да све линкове желите од превода праћење.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1