מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר אבטחה בעיה עם admincp קישורים

moman
22-01-10, 04:48
יש לי. Htaccess הגנה על תיקייה admincp שלי. עם זאת, כאשר הגישה את זה עם פרמטר lang ב-URL (כלומר site.com / PL / admincp /) ולאחר מכן לגשת כי הוא עקף! זה נראה כמו בעיה ביטחונית חמורה למדי אם זה אכן באג.

כמו כן, אם הפורום שלי הוא תירגם, אז קישורים admincp שלי כוללים את paremeter שפה מסיבה כלשהי, הם לא לפני.

vBET
22-01-10, 19:07
אז להוסיף הגנה גם כתובות admincp מתורגמים, או אפילו טוב יותר - להפנות ב htaccess כתובות מתורגם acmincp אחד נורמלי.. זה יהיה כוח הולך admincp בצורה נורמלית האבטחה שלך יעבוד. זהו פתרון ספציפי המשמש הפורום - נא לאמץ אותו הגדרות בפועל:) אם אתה צריך עזרה בשביל זה - נא להראות לי את התיק שלך בפועל htaccess..

אם אינך רוצה להיות כתובת אתר למעקב עובד admincp פשוט להשתמש "התעלם כתובות" אפשרות. אישית, אני חושב שזה לא נחוץ בכלל - כשאתה הולך admincp אתה לא עושה את זה מתוך הדף המתורגם, וגם אם, אז אתה יכול לשנות באופן ידני את כתובת האתר. בכל אופן "התעלם כתובות אתרים 'ישמור כל קישור שאתה רוצה מתוך מעקב תרגום.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1