PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Bezpečnostný problém s admincp odkazy

moman
22-01-10, 04:48
Mám. Htaccess ochrana na moju admincp zložky. Avšak, keď prístup je s parametrom lang v URL (napr. site.com / PL / admincp /), potom ten prístup je obísť! To vyzerá ako veľmi vážny bezpečnostný problém, ak je to naozaj chyba.

Tiež, keď je moje forum je preložený, potom môj admincp odkazy do jazyka paremeter z nejakého dôvodu, že nie skôr.

vBET
22-01-10, 19:07
Takže pridať ochranu aj prekladal admincp adresy URL, alebo ešte lepšie - presmerovanie v htaccess prekladal acmincp URL normálne .. To bude nútiť ísť do admincp v normálnym spôsobom a zabezpečenia bude fungovať. To je konkrétne riešenie používa pre Vaše fórum - prosím ho prijme na aktuálne nastavenie:) Ak budete potrebovať nápovedu k tejto - Ukážte mi prosím vaše aktuálne htaccess súborov ..

Ak si nechcete, aby URL sledovanie pracovať admincp stačí použiť "Ignorovať URL" možnosť. Osobne si myslím, že to nie je potrebné vôbec - keď idete do admincp nie je to z preložené stránky, a to iv prípade, môžete ručne zmeniť URL. Každopádne "Ignorovať URL" bude mať každý odkaz, ktorý chcete z prekladu sledovania.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1