PDA

View Full Version: Lahendatud Turvalisuse küsimus admincp lingid

moman
22-01-10, 04:48
Mul on. Htaccess kaitse mu admincp kausta. Samas, kui avada see lang parameeter URL (st site.com / PL / admincp /) siis, et juurdepääs mööda! See tundub üsna raske julgeoleku küsimus, kas see on tõesti viga.

Samuti, kui minu foorum on tõlgitud, siis minu admincp linkide hulka keel paremeter mingil põhjusel-nad ei ole varem.

vBET
22-01-10, 19:07
Nii lisada kaitse ka tõlgitud admincp aadressi või veelgi parem - suunata in. Htaccess tõlgitud acmincp URLid normaalne üks. See sunnib kavatse admincp tavalise tee ja oma turvalisuse töötab. See on konkreetne lahendus kasutada oma foorum - palun võtta seda tegelikku seaded:) Kui vajate abi selle - palun näita mulle oma tegelikke. Htaccess faili.

Kui sa ei taha olla URL jälgimise töötavad admincp lihtsalt kasutada "Ignoreeri Aadressid" variant. Isiklikult arvan, et see ei ole üldse vaja - kui lähete admincp sa ei tee seda tõlgitud leht ja isegi kui, siis saab käsitsi muuta URL. Anyway 'Ignoreeri URL-id hoiab mingit seost sa tahad välja tõlkimine jälgimist.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1