View Full Version: Atrisinātas Drošības Problēma ar AdminCP saites
Esmu. Htaccess aizsardzība uz manu AdminCP mapi. Tomēr, piekļūstot tam ar lang parametrs URL (ti, site.com / pl / AdminCP /), tad, ka piekļuve ir apieta! Izskatās diezgan nopietnu drošības jautājumu, ja tas ir patiešām bug.
Tāpat, ja mans forums tiek tulkots, tad mans AdminCP saites ietver valodu paremeter kāda iemesla dēļ, tie nav pirms tam.
Tātad papildu aizsardzību arī tulkoto AdminCP URL, vai vēl labāk - novirzīt jo htaccess tulkots acmincp URL normālu vienu.. Šis liks gatavojas AdminCP normālā veidā, un jūsu drošību strādās. Tas ir īpašs risinājums, ko izmanto jūsu forumu - lūdzu pieņem to faktiskajam iestatījumi:) Ja Jums ir nepieciešama palīdzība par šo - lūdzu, parādiet man jūsu faktisko htaccess failu..
Ja jūs nevēlaties, lai būtu URL izsekošanas strādā AdminCP tikai izmantot "Ignorēt URL" iespēju. Personīgi es domāju, ka tas nav nepieciešams vispār - kad jūs apmeklējat AdminCP jums nav darīt to no tulkoto lapu, un pat ja, tad var manuāli mainīt URL. Anyway 'Ignorēt URL "saglabās jebkuru saiti, jūs vēlaties no tulkošanas izsekošanu.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):