مشاهده نسخه کامل : حل شماره امنیتی با admincp پیوندها
من حفاظت htaccess تغییر نام دهید در پوشه admincp من. با این حال ، هنگامی که آن را با یک پارامتر در آدرس اینترنتی (یعنی site.com / PL / admincp /) زبان قابل دسترسی است که دسترسی دور زدن! این به نظر می رسد مانند یک مسئله امنیتی نسبتا جدی ، اگر آن را در واقع یک باگ.
همچنین ، در صورتی که انجمن من ترجمه ، و سپس لینک admincp من عبارتند از : paremeter زبان برای برخی از دلایل آنها نه قبل از انجام.
بنابراین حفاظت برای ترجمه آدرس ها admincp نیز اضافه کنید ، و یا حتی بهتر -- تغییر مسیر در URL ها acmincp ترجمه htaccess تغییر نام دهید به یکی از عادی.. این را مجبور به رفتن در راه عادی admincp و امنیت شما کار خواهد کرد. این راه حل خاص انجمن شما استفاده می شود -- لطفا به اتخاذ آن به فضای واقعی :) اگر شما نیاز به کمک برای این -- لطفا واقعی شما فایل htaccess را به من نشان می دهد..
اگر شما نمی خواهید ردیابی URL به کار برای admincp 'نادیده گرفتن آدرس ها" گزینه استفاده کنید. من شخصا فکر می کنم آن است که لازم نیست در همه -- هنگامی که شما بروید به admincp شما آن را از صفحه ترجمه انجام نیست ، و حتی اگر شما دستی می تواند تغییر URL. به هر حال آدرس ها "نادیده گرفتن" هر لینک که می خواهید از ردیابی ترجمه نگه دارید.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):