I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: LiteSpeed

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default LiteSpeed

Hi, mund të marr disa info ose konfirmim nëse punon vBET me LiteSpeed ju lutem?

Thanks!

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Kjo është ajo që kam marrë nga kompania ime hosting:

Litespeed është në përputhje me stilin apache 2.x rewrites. Thjesht rënia e tyre në. Htaccess si ju normalisht do me apache.
    Pra, ju do të dini çfarë të bëni nga atje unë mendoj.

Thanks Michal!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Duhet - sepse nuk kemi provuar atë, por ju gjithmonë mund ta bëjë këtë me versionin tonë të lirë, nëse ju jeni ende duke menduar për blerjen e një paguar. Kështu që ju mund të kontrolloni atë pa ndonjë rrezik, të kërkojë ndihmë në rast të çështjeve, dhe pastaj të qëndrojnë me një lirë apo të blerë një të paguar në qoftë se ju doni të keni atë shumë më mirë dhe më të shpejtë

Ju lutem tregoni nuk keni nevojë për ndihmë të ardhmen tonë këtu?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

ehhhh ********** Michal sajë. Kam versionin e paguar për të si 3 muaj tashmë. (CreativX **********. iSpy ....)

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po - por dikush tjetër ishte i kërkuar për këtë edhe, kështu që i dha përgjigje të përgjithshme dhe i dha atij lidhje ka në PD - keq për konfuzion

Me sa kuptoj unë tani ajo është duke punuar për LiteSpeed dhe ne mund të shënojë këtë çështje zgjidhet - po?

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •