Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: ЛитеСпеед

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Default ЛитеСпеед

Здраво, могу ли добити неке информације или потврде да вБЕТ ради са ЛитеСпеед молим вас?

Хвала!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

U ovom trenutku nismo pokušali da koristimo vBET pod LiteSpeedom. Trebalo bi da radi bez problema sa tipom veza sa jezičkim parametrom. Ali ako želite da ga koristite sa SEO mastilima onda mora postojati podrška za pravila preusmeravanja. Molimo vas da nam kažete da li takva podrška postoji - ako koristite vBulletin sa vBSEO pod LiteSpeed-om i radi onda sigurno možete da koristite vBET tamo - samo je potrebno da prepravite pravila za LiteSpeed. U tom slučaju - molimo vas da nam date vaša puna pravila preusmeravanja i mi ćemo vam vratiti ažurirana pravila za vBET

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

То је оно што сам добио од моје хостинг фирму:

ЛитеСпеед је компатибилан са Апацхе 2.к стилу преписе. Једноставно спусти их у хтаццесс. Као и обично са Апацхе.
    Тако да би знали шта да радите одатле ваљда.

Хвала Михал!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

U tom slučaju vBET bi trebalo normalno da radi na LiteSpeedu bez ikakvih problema i sa normalnim instrukcijama za instalaciju Треба - јер нисмо га тестирамо, али увек можете да урадите са нашим бесплатну верзију ако и даље размишљате о куповини плаћа један. Тако да можете да проверите без икаквог ризика, затраже помоћ у случају проблема, а онда боравак са слободним једног или купите платили један, ако желите да га много боље и брже

Реците да вам је потребно овде наша будућност помоћ?

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

ехххх ********** хвала Михал. Ја сам платио верзију за сличне 3 месеца већ. (ЦреативКс **********. иСпи ....)

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да - али је неко други питао о томе, такође, тако да сам дао генерички одговор и дао му везу тамо у пм - жао за конфузију

Као што сам сада разумем да ради на ЛитеСпеед и можемо означити ово питање решено - Да?

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •