I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) - përkthimi makine dhe mbështetje manual përkthimi (Shqiptar)

Mirë se vini në vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Përkthimi makinë dhe mbështetje manual përkthimi (Shqiptar).

 1. Njoftime & Pre-Sales Temat / Postime  Postimi Fundit

  Njoftime & Pre-Sales Pyetjet rreth vBET, (vB) Enterprise Translator vBulletin - Mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual.

  1. Këtu ju do të gjeni një listë të diskutimeve në forume Njoftime vBET në Forumin Translator Enterprise vBulletin. Njoftime vBET forum është ajo ku ju mund të gjeni lajmet e fundit në lidhje me vBulletin Enterprise Translator (vBET) - mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 122
   • Postime: 624
  2. Këtu ju do të gjeni një listë të diskutimeve me tregime të mira që lidhen me Translator vBulletin Ndërmarrjeve. Tregime vBET Mirë forum është ajo ku ju mund të diskutojnë se si është përmirësuar vBET forum tuaj. Sa ju vlerësojmë vBET - Mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual?

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 16
   • Postime: 47
  3. Këtu ju do të gjeni një listë të diskutimeve në Pre-Sales pyetjesh forume në Forumin Translator Enterprise vBulletin - Mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual. Pre-Sales Pyetjet forum është ajo ku ju mund të merrni përgjigje për çdo pyetje që keni në lidhje me vBET para blerjes. Pyetni këtu.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 93
   • Postime: 390
  4. Fitojnë 10% nga urdhërat e bëra nga referime tuaj! Këtu ju mund të shikoni për mbështetjen dhe detajet rreth programit Affiliate vBET

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 3
   • Postime: 3
  5. Këtu ju mund të luajnë vetëm me mesazhe për të testuar Përkthyes vBulletin (vB) Enterprise mundësitë - mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 57
   • Postime: 172
 2. vBET 5.x Plugin / Mod Temat / Postime  Postimi Fundit

  Forum për vBET 5.x plugin për vBulletin 5.x me mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual.

  1. Test vBET 5 në forum test.

  2. Përgjithshëm Diskutimet forum është për tema rreth (vB) Translator Enterprise vBulletin plugin / Mod - Mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 7
   • Postime: 22
  3. Ky forum përfshin lë të kuptohet se në lidhje me integrimin e vBET (mbështetjen për machine translation dhe përkthimi manual) me vBulletin plugins të tjera.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 3
   • Postime: 3
  4. Do të dëshironit funksionalitetit të reja në vBET. Ose ndoshta dëshironi të ndryshoni diçka në vBulletin Translator (vB) Enterprise. Këtu është vendi i duhur në forum për të shkruar për të.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 0
   • Postime: 0

   Postimi Fundit:

   Asnjëherë
  5. Kanë disa probleme me vBET? Nuk mund të konfiguroni ose për të bërë të drejtuar vBulletin (vB) Enterprise Translator - mbështetjen tuaj për machine translation dhe përkthimi manual. Këtu ju do të gjeni ndihmë!

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 4
   • Postime: 51
  6. Gjetur disa bug në vBET - mbështetjen tuaj për machine translation dhe përkthimi manual. Shkruani në lidhje me atë këtu dhe vBulletin (vB) Enterprise Translator stafi do të kujdeset për këtë çështje.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 1
   • Postime: 1
 3. vBET 4.x Plugin / Mod Temat / Postime  Postimi Fundit

  Forum rreth plugin vBET 4.x për vBulletin 4.x me mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual.

  1. Përgjithshëm Diskutimet forum është për tema rreth (vB) Translator Enterprise vBulletin plugin / Mod - Mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 83
   • Postime: 461

   Postimi Fundit:

  2. Ky forum përfshin lë të kuptohet se në lidhje me integrimin e vBET (mbështetjen për machine translation dhe përkthimi manual) me vBulletin plugins të tjera.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 50
   • Postime: 468
  3. Do të dëshironit funksionalitetit të reja në vBET. Ose ndoshta dëshironi të ndryshoni diçka në vBulletin Translator (vB) Enterprise. Këtu është vendi i duhur në forum për të shkruar për të.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 58
   • Postime: 310

   Postimi Fundit:

   Post Për të shpjeguar Go to last post

   06-10-21, 23:31

  4. Kanë disa probleme me vBET? Nuk mund të konfiguroni ose për të bërë të drejtuar vBulletin (vB) Enterprise Translator - mbështetjen tuaj për machine translation dhe përkthimi manual. Këtu ju do të gjeni ndihmë!

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 334
   • Postime: 2,807

   Postimi Fundit:

   Post Për të shpjeguar Go to last post

   06-10-21, 23:38

  5. Gjetur disa bug në vBET - mbështetjen tuaj për machine translation dhe përkthimi manual. Shkruani në lidhje me atë këtu dhe vBulletin (vB) Enterprise Translator stafi do të kujdeset për këtë çështje.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 67
   • Postime: 635

   Postimi Fundit:

  6. Nëse ju doni të shkruani diçka në lidhje me vBET 2.4.x - versioni i lirë i mbështetjes për machine translation për vBulletin 4, ju lutem shkruani këtu.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 43
   • Postime: 289
 4. vBET 3.x Plugin / Mod Temat / Postime  Postimi Fundit

  Forum rreth plugin vBET 3.x për vBulletin 3.8 - mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual.

  1. Përgjithshëm Diskutimet forum është për tema rreth (vB) Translator Enterprise vBulletin plugin / Mod - Mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 61
   • Postime: 251
  2. Ky forum përfshin lë të kuptohet se në lidhje me integrimin e vBET (mbështetjen për machine translation dhe përkthimi manual) me vBulletin plugins të tjera.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 30
   • Postime: 260
  3. Do të dëshironit funksionalitetit të reja në vBET. Ose ndoshta dëshironi të ndryshoni diçka në vBulletin Translator (vB) Enterprise. Këtu është vendi i duhur në forum për të shkruar për të.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 73
   • Postime: 400
  4. Kanë disa probleme me vBET? Nuk mund të konfiguroni ose për të bërë të drejtuar vBulletin (vB) Enterprise Translator - mbështetjen tuaj për machine translation dhe përkthimi manual. Këtu ju do të gjeni ndihmë!

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 301
   • Postime: 2,412
  5. Gjetur disa bug në vBET - mbështetjen tuaj për machine translation dhe përkthimi manual. Shkruani në lidhje me atë këtu dhe vBulletin (vB) Enterprise Translator stafi do të kujdeset për këtë çështje.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 82
   • Postime: 663
  6. Nëse ju doni të shkruani diçka në lidhje me vBET 2.3.x - versioni i lirë i mbështetjes për machine translation për vBulletin 3.8.x, ju lutem shkruani këtu.

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 30
   • Postime: 138
 5. Members Area Temat / Postime  Postimi Fundit

  Këtu është vend i mirë për të takuar njerëz të mirë

  1. Nëse doni të shkruani ndonjë artikull i mirë nuk është e nevojshme për vBET, atëherë këtu është vendi. Vë bast se Translator vBulletin (vB) Enterprise përdoruesit kanë shumë interes. Si nuk ju duan të tregojnë ata tutë?

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 1
   • Postime: 6
  2. Vend i mirë për të qëndruar në kontakt me Forumin përdoruesit vBET. Se çfarë po ndodh? Si e bën atë të shkojë? Dikush pëlqen diçka?

   Veprimet e Forumit:

   Statistikat e Forumit:

   • Temat: 17
   • Postime: 71

Çfarë po ndodh?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) - machine translation and manual translation support (Shqiptar) StatisticsvBulletin Enterprise Translator (vBET) - përkthimi makine dhe mbështetje manual përkthimi (Shqiptar) Statistikat

Temat
1,562
Postime
10,559
Anëtarët
233,315
Anëtarët aktive
713

I Urojmë mirëseardhjen anëtarit tonë më të ri, Chrismourb

Icon LegendIcon Legend

Contains unread forum posts
Postimet e reja forum
Contains no unread forum posts
Asnjë postim i ri forum
Forum is a category
Forumi është një kategori
Forum is a Link
Forumi është një Link