היי, אני יכול לקבל קצת מידע או אישור אם עובד vBET עם LiteSpeed בבקשה?
תודה!
היי, אני יכול לקבל קצת מידע או אישור אם עובד vBET עם LiteSpeed בבקשה?
תודה!
ברגע זה לא ניסינו להשתמש ב- vBET תחת LiteSpeed. זה אמור לעבוד ללא כל בעיה עם סוג קישורים עם פרמטר שפה. אבל אם אתה רוצה להשתמש בו עם דיו SEO אז חייבת להיות תמיכה בכללי ניתוב מחדש. אנא ספר לנו האם תמיכה כזו קיימת - אם אתה משתמש ב- vBulletin עם vBSEO תחת LiteSpeed וזה עובד אז בוודאות אתה יכול להשתמש ב- vBET שם - רק צריך לשכתב כללים עבור LiteSpeed. במקרה כזה - אנא תן לנו את כללי הניתוב מחדש המלאים שלך ואנו נחזיר לך כללים מעודכנים עבור vBET![]()
זה מה שקיבלתי חברת אירוח שלי:
אז אתה לא יודע מה לעשות משם אני מניח.Litespeed תואם בסגנון Apache 2.x משכתב. פשוט לזרוק אותם לתוך. Htaccess כרגיל עם Apache.
תודה מיכל!
במקרה כזה vBET אמור בדרך כלל לעבוד על LiteSpeed ללא בעיות ועם הוראות התקנה רגילותאם - כי אנחנו לא לבדוק את זה, אבל אתה תמיד יכול לעשות זאת עם גרסת החינם שלנו אם אתה עדיין חושב על לקנות אחד שילם. אז אתה יכול לבדוק את זה ללא כל סיכון, לבקש עזרה במקרה של בעיות, ואז להישאר עם אחד חינם או לקנות אחד שילם אם אתה רוצה לקבל את זה הרבה יותר טוב ויותר מהר
בבקשה תגיד אתה צריך עזרה העתיד שלנו כאן?![]()
ehhhh ********** תודה מיכל. יש לי את הגרסה שילם כמו 3 חודשים כבר. (CreativX **********. iSpy ....)
כן - אבל מישהו אחר היה שואל על זה גם, אז נתתי תשובה כללית ונתן לו שם הקישור PM - מצטער על הבלבול
כפי שאני מבין עכשיו היא עובדת על LiteSpeed ואנחנו יכולים לסמן בעיה זו נפתרה - כן?![]()