Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: LiteSpeed

Default LiteSpeed

Привіт, я можу отримати деяку інформацію або підтвердження того vBET працює з LiteSpeed будь ласка?

Спасибі!

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Це те, що я отримав від моїх хостингу компанії:

Litespeed сумісний з Apache 2.x стиль переписує. Просто помістіть їх в. Htaccess як завжди з Apache.
    Таким чином, ви б знали, що робити звідти я припускаю.

Завдяки Міхал!

Повинні - тому що ми не тестували, але ви завжди можете зробити це з нашої безкоштовної версії, якщо ви все ще думаєте про покупку платний. Так що ви можете перевірити це без жодного ризику, зверніться за допомогою в разі проблем, а потім залишитися з безкоштовним або купити платний, якщо ви хочете мати його набагато краще і швидше

Будь ласка, скажіть вам потрібна наша майбутня допомогу тут?

ehhhh ********** завдяки Міхал. У мене є платна версія для 3-х місяців, як вже. (CreativX **********. iSpy ....)

Так - але хтось ще запитував про це і, таким чином я дав загальний відповідь і дав йому посилання там в PM - вибачте за плутанину

Як я розумію зараз вона працює над LiteSpeed і ми можемо відзначити це питання вирішене - так?

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •