Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: LiteSpeed

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Default LiteSpeed

Здравейте, мога да получа някаква информация или потвърждение за това дали vBET работи с LiteSpeed, моля?

Благодаря!

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

В този момент не се опитахме да използваме vBET под LiteSpeed. Тя трябва да работи без никакъв проблем с връзки тип с езиков параметър. Но ако искате да го използвате със SEO мастила, тогава трябва да има подкрепа за правилата за пренасочване. Моля, кажете ни, че съществува такава поддръжка - ако използвате vBulletin с vBSEO под LiteSpeed и тя работи тогава със сигурност можете да използвате vBET там - просто трябва да пренапишете правилата за LiteSpeed. В такъв случай - моля, дайте ни пълните си правила за пренасочване и ние ще ви върнем актуализираните правила за vBET

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Това е, което имам от моя хостинг компания:

Litespeed е съвместим с Apache 2.x стил пренаписва. Просто ги пуснете в. Htaccess както обикновено с Apache.
    Така вие ще знаете какво да направите от там съм и предполагам.

Благодарение Михал!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

В такъв случай vBET обикновено трябва да работи на LiteSpeed без никакви проблеми и с нормални инструкции за инсталиране В случай, защото ние не го тестваме, но вие винаги може да го направи с нашата безплатна версия, ако все още сте мисля за закупуване на платени едно. Така че може да го проверите без никакъв риск, да поиска помощ в случай на въпроси, а след това остана с безплатен едногодишен или купуват платени едно, ако искате много по-добре и по-бързо

Моля ви кажа направи, се нуждаят от нашата бъдеща помощ тук?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

ehhhh ********** благодарение Михал. Имам платена версия, като от 3 месеца вече. (CreativX **********. iSpy ....)

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да - но някой друг иска за него, така че дадох генерични отговор и му даде връзка там в PM - съжалявам за объркването

Както разбирам сега тя работи на LiteSpeed и ние да маркирате този проблем е решен - да?

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •