Прывітанне, я магу атрымаць некаторую інфармацыю або пацвярджэнне таго vBET працуе з LiteSpeed калі ласка?
Дзякуй!
Прывітанне, я магу атрымаць некаторую інфармацыю або пацвярджэнне таго vBET працуе з LiteSpeed калі ласка?
Дзякуй!
Гэта тое, што я атрымаў ад маіх хостынгавай кампаніі:
Такім чынам, вы б ведалі, што рабіць адтуль я мяркую.Litespeed сумяшчальны з Apache 2.x стыль перапісвае. Проста змесціце іх у. Htaccess як звычайна з Apache.
Дзякуючы Міхал!
Павінны - таму што мы не тэставалі, але вы заўсёды можаце зрабіць гэта з нашай бясплатнай версіі, калі вы ўсё яшчэ думаеце аб куплі платны. Так што вы можаце праверыць гэта без усякай рызыкі, звернецеся за дапамогай у выпадку праблем, а затым застацца з бясплатным або купіць платны, калі вы хочаце мець яго значна лепш і хутчэй
Калі ласка, скажыце вам патрэбна наша будучая дапамогу тут?![]()
ehhhh ********** дзякуючы Міхал. У мяне ёсць платная версія для 3-х месяцаў, як ужо. (CreativX **********. iSpy ....)
Так - але хто-то яшчэ пытаўся пра гэта і, такім чынам я даў агульны адказ і даў яму спасылку там у PM - прабачце за блытаніну
Як я разумею зараз яна працуе над LiteSpeed і мы можам адзначыць гэтае пытанне вырашана - так?![]()