View Full Version: 404 Ne najdem datoteke za PhotoPost
Got napaki, ko sem poskušal povezati z PhotoPost Pro:
Not Found
Zahtevanega URL-ja / testvb / forums / vbet_flag-/ testvb / forums / gallery / bilo mogoče najti v tem strežniku.
Poleg tega je bilo 404 Not Found se pojavile napake, medtem ko poskuša uporabiti ErrorDocument za obravnavanje prošnje.
kamilkurczak
11-05-11, 19:06
ste prepričani, da naredite vse korake integracije dobro?
prosim - prilepite tukaj vašega htaccess vsebine -. bom preveril
Tukaj je:
RewriteEngine na
Možnosti + FollowSymLinks
# RewriteCond% {DOCUMENT_ROOT}% {REQUEST_FILENAME}!-F
# RewriteCond% {DOCUMENT_ROOT}% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9 ]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). Html $ showphoto.php? Photo = $ 2 & cpage = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9 ]+)-(.*). html $ showphoto.php? Photo = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9] +). Html $ showphoto.php? Photo = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*)- stran ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Cat = $ 1 & page = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*). html $ showgallery.php? Cat = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ indeks ([0-9 ]+)-([ 0-9] +). Html $ index.php? Cat = $ 2 & page = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ indeks ([0-9] +). Html $ index.php? Cat = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^ m ([0-9 ]+)-(.*)- protype ([0-9] +). Html $ member.php uid = $ 1? & Protype = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ m ([0-9 ]+)-(.*). html $ member.php uid = $ 1? [QSA]
RewriteRule ^ board.html $ board.php [QSA]
RewriteRule ^ b ([0-9 ]+)-(.*). html $ board.php? Msg = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- cat ([0-9] +). Html $ showgallery.php ppuser = $ 1 & cat? = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- cat ([0-9] +)-stran ([0-9] +). Html $ showgallery.php ppuser = $ 1 & cat = $? 3 & stran = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- stran ([0-9] +). Html $ showgallery.php ppuser = $ 1 & stran? = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*). html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*)- stran ([0-9] +). Html $ showmembers.php? Cat = $ 1 & page = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*). html $ showmembers.php? Cat = $ 1 [QSA]
RewriteRule / ADDITIONAL_DIRECTORY / 2 $? Jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Preusmerjen =
RewriteCond% {QUERY_STRING} jezik =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Preusmerjen = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
# RewriteCond% {QUERY_STRING} vbet_outside =! Res
# RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = true [L, QSA]
kamilkurczak
13-05-11, 16:26
. Htaccess datoteko izgleda dobro - bom najti drugo rešitev za vas
Ali obstaja dodatne nastavitve, ki moram določiti, saj je v podmapo v vb?
vse posodobitve? morali vstati asap.
kamilkurczak
18-05-11, 20:54
aghh sem spregledal dejstvo, da ne vnesete ime mape.
Prosimo, da spremembe "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH 'to vaše polno pot imenika forum.
Če delo.
Na splošno preverite še enkrat vse integracija korake:
mislite v vbenterprisetranslator_front_controller.php?
je bilo storjeno v tej vrstici:
define ('VBET_FORUMDIR', '<my delovnega zvezka>');
kamilkurczak
19-05-11, 16:10
ja, in spremembe ADDITIONAL_DIRECTORY v htaccess datoteko na vaše ime imenika.
Vrednost za ADDITIONAL_DIRECTORY je enak kot na poti, sem vstopil v vbenterprisetranslator_front_controller.php?
To ne deluje. Sem jo spremenil na pot moji galeriji glede na moje glavno mesto, ki je / testvb / forums / galerija, prav tako ne dela.
kamilkurczak
21-05-11, 00:24
preverite še enkrat vse korake od tukaj:
n vBET paket / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php spremembe "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH 'to vaše polno pot imenika forum.
Ne uporabljajte "/" na koncu. Če ne veste, kaj je vaša pot:
1. Naloži datoteko vBET_package / ne-ne-upload / orodja / actualdirectory.php na vaš forum imenik.
2. Put URL do actualdirectory.php datoteke v spletni brskalnik in si oglejte rezultate.
drugič: sprememba je ADDITIONAL_DIRECTORY na vaše ime imenika
vse je bilo narejeno.
to je moj trenutni datoteke:
RewriteEngine na
RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9 ]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). Html $ showphoto.php? Photo = $ 2 & cpage = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*)- stran ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Cat = $ 1 & page = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ indeks ([0-9 ]+)-([ 0-9] +). Html $ index.php? Cat = $ 2 & page = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^ m ([0-9 ]+)-(.*)- protype ([0-9] +). Html $ member.php uid = $ 1? & Protype = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- cat ([0-9] +). Html $ showgallery.php ppuser = $ 1 & cat? = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- cat ([0-9] +)-stran ([0-9] +). Html $ showgallery.php ppuser = $ 1 & cat = $? 3 & stran = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- stran ([0-9] +). Html $ showgallery.php ppuser = $ 1 & stran? = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*)- stran ([0-9] +). Html $ showmembers.php? Cat = $ 1 & page = 3 $ [QSA]
RewriteRule / Gallery / 2 $? Jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Preusmerjen = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
Ne vidim vaše licence, tako da ne morem preveriti, kaj je vaš forum strukturo (z podimenik za forum ali pa ne), tako da ne morem povedati si se uporabljajo ustrezne namigov. Lahko povem, da si ne uporabljate appropriatelly, saj pravilo v jezikovni kod ne bi smela biti v tem. Htaccess datoteko ... Kakorkoli že - prosim PM vaš licenco podrobnosti prva in da tukaj vaš forum URL.
kamilkurczak
23-05-11, 23:17
še enkrat.
Pravila od tukaj:
vzpostaviti. htaccess od MOD mape yout
2. pravil iz:
kot so:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
paste v vašem htaccess v glavni mapi.
Prosim prilepite tukaj tvoja dva htaccess datoteke po spremembah (ena od mape mod, eden glavnih forum directory) in pisanje, ki se iz glavne mape in pisanje, ki se iz mape mod. Bom preveril.
PhotoPost htaccess:
RewriteEngine na
Forum htaccess:
# PRAVILA za prevod povezave SEO brez motorja SEO (na surovine povezave vBulletin)
# Če uporabljate vB "Mod Reportaža Friendly URLs" nato pa se ta pravila tik pred pravila vB
RewriteRule Arhiv / index.php? / $ 2 & jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Jezik = $ 1 [QSA]
RewriteRule / Gallery / 2 $? Jezik = $ 1 [L, QSA]
kamilkurczak
26-05-11, 22:16
boste morali dati pravila za PhotoPost PRED stara pravila vBET.
, Kot je ta:
Forum htaccess:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
storiti. vendar še vedno z isto napako.
Sem sem prišel, da preverite, zakaj je potrebno toliko časa ...
Še vedno ni poslal sem svoj forum URL, tako da ne morem preveriti vprašanje.
Sem ti napisal, da obstajajo ločena navodila za forume, ki so v podimeniku in forumi, ki ne uporabljajo podimenik v URL. Uporabljate namigov za forume, ki nimajo podimenik v URL, temveč v prvi post vam dal pot "/ testvb / forums / gallery /", tako mislim, da ste podimenik v URL in se uporablja napačne nasvete ...
Prosimo, upoštevajte, da se lahko vedno kupite integracije storitev (http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php) za 30 $. Naš forum pomoč je brezplačna, še vedno vidim, da imate veliko vprašanj, na prah zaradi namigov, tako da morda bo odkup integracija storitev boljša rešitev za vas.
Kakorkoli že, če želite, da vam pomagajo s forum - pišite URL na stran, kjer lahko vidimo vprašanje.
Bil sem malo zaseden v zadnjih nekaj dneh. Bom šel skozi korake še enkrat in se prepričajte nisem pogrešal ničesar ven.
kamilkurczak
30-05-11, 18:05
ok, tako da smo čakajo na vaš potrditev
Ukrepi:
zamenjajte SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH z mojim forum poti
nadomestiti vse [L] v mojem htaccess na [QSA]
dodana pravila za htaccess
dodal pravilo na vrhu forumov htaccess in zamenjati ADDITIONAL_DIRECTORY v galerijo, ki je moj podmapa
Jaz se še vedno soočajo z isto težavo. V primeru, da sem zamudil že prej, to je moj testvb poligonu setup.
Počutim se, kot smo pravkar obrača okoli ves čas ... Ti se ne odzivajo na najbolj pomembna vprašanja.
Še vedno ni poslal sem svoj forum URL, tako da ne morem preveriti vprašanje.
Sem ti napisal, da obstajajo ločena navodila za forume, ki so v podimeniku in forumi, ki ne uporabljajo podimenik v URL. Uporabljate namigov za forume, ki nimajo podimenik v URL, temveč v prvi post vam dal pot "/ testvb / forums / gallery /", tako mislim, da ste podimenik v URL in se uporablja napačne nasvete ...
Napisal sem ti to in še niste poslali URL, tudi ko veš, da nisem mogel preveriti, si vzel potrebne ukrepe brez preverjanja forum strukturo. To je ključnega pomena. Ne bom mogla pomagati, dokler ne zagotavljajo potrebne informacije.
Prav tako sem dal vašo pozornost na razlike v vključevanju v skladu z vašimi forum strukturo (to je tisto, kar moram preveriti). Ampak ga ne upošteva še enkrat. Nimam odgovora na vse. Ti samo ponovi korake, ki si ga vzel - vem to že iz vaših prejšnjih sporočil. Stvar je v tem: Ali PRAVILNO koraki? In ne moremo, da vam povem to, dokler vam najbolj pomembne informacije o vašem forumu strukturo.
Še enkrat:
In še enkrat: Tukaj ste opisane 2 različni primeri - in sem stvar, ki jo uporablja narobe, ampak ne morem povedati, dokler ne zagotavljajo vprašal informacije. Prosim, pošljite URL forum, kjer bomo lahko videli vprašanje. Tudi samo prosim PM podrobnosti dostop do FTP in Admin CP - mi pa bomo preverili ste jo nastavite kot bi moralo biti.
Ali ste pm potrebne podrobnosti.
Samo je bil tam - vam ni vklopljen povezave SEO ... Integracija navodila so ob predpostavki, da so SEO povezave vklopljen ... To je bilo vprašanje. To je razlog, zakaj se vam ni treba to prevesti, ker vaše povezave ne gredo na pravila.
Mi lahko spremenite pravila - ni problem. Najprej - v končni forum (tukaj je test) na želeno mesto s SEO povezave vklopljen ali ne? Če je odgovor da potem se prosimo najprej obrnili na SEO povezave v vašem forumu, in preverite, kako deluje. Če ne - sporočite nam dali vam bomo spremenjeni predpisi.
Prosim, da me spremembe pravil, namesto. Hvala.
Bom pripravo oseb, in jo pošlje vam. V tem trenutku - kot vidim v tem trenutku vam ne bo htaccess datoteke v mapo Galerija .... Namesto tega imate htaccess. Prepričajte se, da je v redu za vaš strežnik.
Za htaccess na forumih imenik.:
1. Še vedno so tam prekršila pravilo z / ADDITIONAL_DIRECTORY /, ki je povedal, nam je bilo spremenjeno ... Mi nismo mogli, da vam pomaga, če vam napačne informacije.
2. Ko so SEO povezave ne uporablja, potem vam ni treba vsak vBET pravila tam sploh - lahko preprosto odstranite.
Za htaccess v imeniku galeriji.:
1. Ga ne STA. Ste napačno ime namesto - prosim popravi htaccess v htaccess.
2. Nobeno pravilo spremembe, bi bilo potrebno - kot vidim, da je predpostavka, da druga pravila že spremenili SEO povezavo do jezika link = tako da bi moral delovati v redu.
Obvestite se je to pomoč, in kaj so vprašanja, če ne.
Sem odstranili, da je pravilo na forumih. Htaccess in preimenovali v galeriji htaccess. Htaccess.
url:
Napaka:
Not Found
Zahtevanega URL-ja / testvb / forums / vbet_flag-/ testvb / forums / gallery / index ni bilo najti v tem strežniku.
Poleg tega je bilo 404 Not Found se pojavile napake, medtem ko poskuša uporabiti ErrorDocument za obravnavanje prošnje.
URL imate je pokvarjen - še vedno nekaj ni v redu in izgleda, da zahteve ne prihajajo z naše spredaj krmilnik. Jaz sem tam dogaja, da preverite.
Sem odstranili, da je pravilo na forumih. Htaccess in preimenovali v galeriji htaccess. Htaccess.
Ne, ni. Ti je bil ravno rekel, da spremenite ime iz Htaccess do. Htaccess. Točno tako:
pravilno htaccess da. htaccess
Namesto tega se spremeni v. Htaccess in spet je dal napačne informacije o korakih, ki si ga vzel, s pisanjem, da se spremeni v. Htaccess
Prosimo, neobdelana smeri natančno in ne dajejo lažne informacije, več - to je razlog, zakaj je trajalo tako dolgo, ker delaš eno stvar in pisanja, da si storil nekaj drugega.
Obvestite se je to pomoč?
Ne, ni. Ti je bil ravno rekel, da spremenite ime iz Htaccess do. Htaccess. Točno tako:
Namesto tega se spremeni v. Htaccess in spet je dal napačne informacije o korakih, ki si ga vzel, s pisanjem, da se spremeni v. Htaccess
Prosimo, neobdelana smeri natančno in ne dajejo lažne informacije, več - to je razlog, zakaj je trajalo tako dolgo, ker delaš eno stvar in pisanja, da si storil nekaj drugega.
Obvestite se je to pomoč?
Jaz resno ne vem, o tem pa velike in male črke.
To je le delo za moje glavno stran zdaj. Druge strani niso prevedene, ko sem kliknite na prevod, ampak sem uspel popraviti z
Zdi se dela lep zdaj. Hvala in žal za težave.
Great, da je zdaj dela:) Če boste imeli kakršne koli druge zadeve, potem prosim, napišite:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):