View Full Version: 404 Файлът не е намерен за PhotoPost
Имате следната грешка, когато се опитах да се интегрира с PhotoPost Pro:
Не е намерена
Исканият URL / testvb / форуми / vbet_flag / testvb / форуми / галерия / не е намерен на този сървър.
Освен това, 404 Not Found грешка, докато се опитва да използва ErrorDocument да се справят с искане.
kamilkurczak
11-05-11, 19:06
Сигурни ли сте, че сте направили всички интеграции стъпки добро?
- поставете си Htaccess съдържание - аз ще го проверя
Ето го:
RewriteEngine на
Опции + FollowSymLinks
# RewriteCond% {DOCUMENT_ROOT}% {REQUEST_FILENAME}!-F
# RewriteCond% {DOCUMENT_ROOT}% {REQUEST_FILENAME}! Г
RewriteRule ^(.*)/ P ([0-9 ]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). HTML $ showphoto.php? Снимка = $ 2 и cpage = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ р ([0-9 ]+)-(.*). HTML $ showphoto.php? Снимка = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ P ([0-9] +). HTML $ showphoto.php? Снимка = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^ г ([0-9 ]+)-(.*)- страница ([0-9] +). HTML $ showgallery.php? Котка = $ 1 & страница = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ гр ([0-9 ]+)-(.*). HTML $ showgallery.php? Котка = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ индекс ([0-9 ]+)-([ 0-9] +). HTML $ index.php? Котка = $ 2 & страница = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ индекс ([0-9] +). HTML $ index.php? Котка = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^ ([0-9 ]+)-(.*)- ProType ([0-9] +). HTML $ member.php? UID = $ 1 & ProType = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ ([0-9 ]+)-(.*). HTML $ member.php? UID = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ board.html $ board.php [QSA]
RewriteRule ^ б ([0-9 ]+)-(.*). HTML $ board.php? MSG = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ ф ([0-9 ]+)-(.*)- котка ([0-9] +). HTML $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 и котка = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ ф ([0-9 ]+)-(.*)- котка ([0-9] +) страница ([0-9] +). HTML $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 и котка = $ 3 & страница = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ ф ([0-9 ]+)-(.*)- страница ([0-9] +) HTML $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & страница = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ ф ([0-9 ]+)-(.*). HTML $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ ([0-9 ]+)-(.*)- страница ([0-9] +). HTML $ showmembers.php? Котка = $ 1 & страница = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ ([0-9 ]+)-(.*). HTML $ showmembers.php? Котка = $ 1 [QSA]
RewriteRule / ADDITIONAL_DIRECTORY / $ 2? Език = $ 1 [L, QSA]
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Пренасочени =
Език RewriteCond% {QUERY_STRING} =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Пренасочени = $ 1 & vbet_outside = вярно [L, QSA]
# RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = вярно
# RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = вярно [L, QSA]
kamilkurczak
13-05-11, 16:26
Htaccess файл изглежда добре - аз ще се намери друго решение за вас
Има ли някакви допълнителни настройки, които трябва ли да задавам, тъй като това е в подпапка в VB?
всякакви актуализации? е необходимо да го получите най-скоро.
kamilkurczak
18-05-11, 20:54
aghh пренебрегна факта, че вие не напишете името на папката.
Моля променете "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH до пълния си път форум директория.
Трябва да работи.
В общо, моля, проверете отново всички интеграция стъпки:
искаш да кажеш в vbenterprisetranslator_front_controller.php?
това бе направено в този ред:
DEFINE ("VBET_FORUMDIR", "<my path>");
kamilkurczak
19-05-11, 16:10
Да, и промените ADDITIONAL_DIRECTORY в Htaccess файл с името на директорията.
Стойността за ADDITIONAL_DIRECTORY е същата, както на пътя, вписани в vbenterprisetranslator_front_controller.php?
Това не работи. Аз съм го променя пътя на моята галерия с препратка към сайта ми, който е / testvb / форуми / галерия, тя също не вършат работа.
kamilkurczak
21-05-11, 00:24
моля проверете отново всички стъпки от тук:
N vBET пакет / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php промяна "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH до пълния си път форум директория.
Да не се използва '/' в края. Ако не знаете какъв е пътя ви:
1. Качи файл vBET_package / направи не-качване / инструменти / actualdirectory.php за вашия нов форум директория.
2. Поставете URL actualdirectory.php файл в уеб браузър и да видим резултатите.
Второ: промяна там ADDITIONAL_DIRECTORY на името на директорията
всичко е направено.
това ми е текущия файл:
RewriteEngine на
Опции + FollowSymLinks
RewriteRule ^(.*)/ P ([0-9 ]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). HTML $ showphoto.php? Снимка = $ 2 и cpage = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ г ([0-9 ]+)-(.*)- страница ([0-9] +). HTML $ showgallery.php? Котка = $ 1 & страница = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ индекс ([0-9 ]+)-([ 0-9] +). HTML $ index.php? Котка = $ 2 & страница = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ ([0-9 ]+)-(.*)- ProType ([0-9] +). HTML $ member.php? UID = $ 1 & ProType = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ ф ([0-9 ]+)-(.*)- котка ([0-9] +). HTML $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 и котка = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ ф ([0-9 ]+)-(.*)- котка ([0-9] +) страница ([0-9] +). HTML $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 и котка = $ 3 & страница = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ ф ([0-9 ]+)-(.*)- страница ([0-9] +) HTML $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & страница = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ ([0-9 ]+)-(.*)- страница ([0-9] +). HTML $ showmembers.php? Котка = $ 1 & страница = $ 3 [QSA]
RewriteRule / Галерия / $ 2? Език = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Пренасочени = $ 1 & vbet_outside = вярно [L, QSA]
Не виждам лиценза си, така че не може да провери, каква е структурата на вашия нов форум (с поддиректория на форума или не), така че не мога да кажа, сте използвали подходящи съвети. , Мога да кажа, че не сте го използват appropriatelly, тъй като правило с езикови кодове не трябва да бъде в това. Htaccess файл ... Както и да е - моля PM лиценза си на първо място и да даде своя URL форум.
kamilkurczak
23-05-11, 23:17
отново.
Правилата от тук:
инча Htaccess от MOD Вашата папка
2. правилата от:
като:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
паста в Htaccess в главната си папка.
Моля, паста тук вашите две Htaccess файлове, след като промени (една от Министерството на отбраната папка, един форум главната директория) и напишете, която е от основната папка и пишат, което е от Министерството на отбраната папка. Аз ще го проверите.
Photopost Htaccess:
RewriteEngine на
Опции + FollowSymLinks
Форум Htaccess:
# ПРАВИЛА за превод връзки SEO без никакви двигател SEO (на суровини връзки от Еврофутбол)
# Ако използвате Автоматични "Mod Rewrite Friendly URL адреси" и след това да сложите тези правила, точно преди Автоматични правила
RewriteRule архив / index.php? / $ 2 и език = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? език = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Език = $ 1 [QSA]
RewriteRule / Галерия / $ 2? Език = $ 1 [L, QSA]
kamilkurczak
26-05-11, 22:16
трябва да поставите правила за photopost ПРЕДИ старите правила на vBET.
Подобно на това:
Forum htaccess:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
направено. но все още има същата грешка.
Дойдох тук, за да провери защо е необходимо толкова дълго ...
Вие все още не е пратил тук URL форум, така че не може да провери въпроса.
Аз ви пише, че има отделни инструкции за форуми, които са в поддиректория, и за форуми, които не използват поддиректория в URL. Използвате намеци за форуми, които нямат поддиректория в URL, но в първия пост ти дадох път "/ testvb / форуми / галерия /", така че аз мисля, че имате поддиректория в URL и се използва погрешно намеци ...
Моля, обърнете внимание, че винаги можете да да се купи интеграция на услугите (http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php) за $ 30. Подкрепа на нашия форум е свободен, все още виждам, че имате много въпроси, които лопатар дава съвети, така че може би закупуване на интеграция на услугите ще бъде по-добро решение за вас.
Така или иначе, ако искате да ви помогне, като форум - моля пишете URL на страница, където можем да видим проблема.
Бях малко зает през последните няколко дни. Ще тичам през стъпките отново, за да се уверете, че аз не пропуснете нещо.
kamilkurczak
30-05-11, 18:05
ОК, така че ние сме Очакваме вашето потвърждение
Действията, предприети:
се замени SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH с пътя на моя форум
замени всички [L] в моя Htaccess [QSA]
добави двете правила за Htaccess
правило добавя в горната част на форуми Htaccess и замени ADDITIONAL_DIRECTORY на галерията, която е подпапка ми
Аз все още се натъкне на същия проблем. В случай, че съм пропуснал по-рано, това е моята testvb настройка на тестовата площадка.
Чувствам се като ние просто се обръщат обратно през цялото време ... Вие не отговори на най-важните въпроси.
Вие все още не е пратил тук URL форум, така че не може да провери въпроса.
Аз ви пише, че има отделни инструкции за форуми, които са в поддиректория, и за форуми, които не използват поддиректория в URL. Използвате намеци за форуми, които нямат поддиректория в URL, но в първия пост ти дадох път "/ testvb / форуми / галерия /", така че аз мисля, че имате поддиректория в URL и се използва погрешно намеци ...
Ви писах и отново не изпраща URL, дори когато знаеш, че аз не съм в състояние да провери сте подходящи стъпки без проверка форум структура. Това е от критично значение. Аз не ще може да ви помогне, докато не предоставят необходимата информация.
Аз също се поставя на вниманието ви към разликите в интеграция в съответствие с вашия нов форум структура (това е, което аз трябва да се провери). Но вие го игнорира. Аз получих никакъв отговор на всички. Просто повтори, какви стъпки сте предприели - Знам, че това още от предишните съобщения. Работата е: са тези правилните стъпки? И ние не сме в състояние да ви кажа това, докато ви осигури най-важната информация за вашия нов форум структура.
За пореден път:
И още веднъж: тук имате описват 2 различни случая - и аз нещо, което сте използвали грешния, но не мога да кажа, докато не поиска информация. Моля, изпратете URL форум, където можем да видим проблема. Също така моля само на данни за достъп PM до FTP и Admin CP - ние ще проверим го настроя както трябва да бъде.
Ч. ви необходими подробности.
Просто беше там - не са се превърнали на връзки SEO ... Интеграция инструкции се предположи, че SEO връзки са включени ... Това е въпросът. Ето защо не са преведени, защото връзките си да не ходя на правилата.
Ние можем да се променят правилата - няма проблем. Първи в крайното форум (тук е тест) го искате с SEO връзки включен или не? Ако отговорът е да, то моля, първия завой SEO връзки във вашия форум, и да проверят как тя работи. Ако не - да споделите с нас, ние ще ви дадем променени правила.
Моля, дайте ми модифицирани правила, вместо. Благодаря.
Ще подготви тези и да го изпратите до вас. В този момент, тъй като виждам в този момент не са Htaccess файла в папката на галерията. Вместо това имате Htaccess файл. Моля, уверете се, че това е ОК за вашия сървър.
За Htaccess във форуми директория.
1. Вие все още имате ли счупени правило с / ADDITIONAL_DIRECTORY /, което ви казах, ни е променено ... Ние не сме в състояние да ви помогне, когато се предоставя невярна информация.
2. Когато SEO връзки не са използвани, тогава вие не се нуждаят от vBET там по всички правила - можете просто да го премахнете.
За Htaccess в директорията на галерията.
1. ВАС не разполагат с него. Имате грешно име, а не - моля, поправете Htaccess да Htaccess.
2. Не правило промени трябва да се наложи, тъй като виждам, има предположение, че друго правило вече се промени SEO линк = връзка език, така че трябва да работи добре.
Моля, кажете на помощ и какви са проблемите, ако не.
Съм премахна това правило във форуми. Htaccess и преименувана на галерия Htaccess. Htaccess.
URL адрес:
грешка:
Не е намерена
Исканият URL / testvb / форуми / vbet_flag / testvb / форуми / галерия / индекс не е намерен на този сървър.
Освен това, 404 Not Found грешка, докато се опитва да използва ErrorDocument да се справят с искане.
URL адресът, който е счупен - все още нещо не е наред и тя изглежда като искания не идват от предните ни контролер. Отивам там, за да се провери.
Съм премахна това правило във форуми. Htaccess и преименувана на галерия Htaccess. Htaccess.
Не, не. Ти беше точно казано, за да се промени името от Htaccess. Htaccess. Точно така:
правилното Htaccess. Htaccess
Вместо да се промени. Htaccess и отново даде невярна информация за стъпките, които сте взели, чрез писмено, че е променено. Htaccess
Моля, лопатар посоки точно и не предоставя невярна информация, повече - това е причината, защо отне толкова дълго време, защото вие правите едно нещо и писмено, че си направил нещо друго.
Моля, информирайте та да помогне?
Не, не. Ти беше точно казано, за да се промени името от Htaccess. Htaccess. Точно така:
Вместо да се промени. Htaccess и отново даде невярна информация за стъпките, които сте взели, чрез писмено, че е променено. Htaccess
Моля, лопатар посоки точно и не предоставя невярна информация, повече - това е причината, защо отне толкова дълго време, защото вие правите едно нещо и писмено, че си направил нещо друго.
Моля, информирайте та да помогне?
Аз сериозно нямат представа за това са малки или големи.
Тя работи само за основната си страница. Други страници не са преведени, когато кликнете върху превода, но успяват да го фиксирайте с
Изглежда работи добре сега. Благодаря и съжалявам за неприятностите.
Велики, че се работи в момента:) Ако ще имате някакви други въпроси, моля, просто напишете:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):