View Full Version: 404 Fails nav atrasts PhotoPost
Got šādu kļūdu, kad es centos, lai integrētu ar PhotoPost Pro:
Nav atrasts
Pieprasītā URL / testvb / forums / vbet_flag-/ testvb / forums / galerija / netika atrasta uz šī servera.
Bez tam, 404 Not Found radās kļūda mēģinot izmantot ErrorDocument, lai apstrādātu pieprasījumu.
kamilkurczak
11-05-11, 19:06
jūs esat pārliecināts, ka jūs veicat visas integrēšanas pasākumus, labi?
lūdzu - ielīmējiet šeit savu htaccess saturs -. Es to pārbaudīt
Šeit tā ir:
RewriteEngine uz
Opcijas + FollowSymLinks
# RewriteCond% {DOCUMENT_ROOT}% {REQUEST_FILENAME}-f!
# RewriteCond% {DOCUMENT_ROOT}% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9 ]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). Html $ showphoto.php? Foto = $ 2 & cpage = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9 ]+)-(.*). html $ showphoto.php? Foto = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9] +). Html $ showphoto.php? Foto = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*)- lapā ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Cat = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*). html $ showgallery.php? Cat = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ indekss ([0-9 ]+)-([ 0-9] +). Html $ index.php? Cat = $ 2 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ indekss ([0-9] +). Html $ index.php? Cat = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^ m ([0-9 ]+)-(.*)- protype ([0-9] +). Html $ member.php uid = 1 $? & Protype = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ m ([0-9 ]+)-(.*). html $ member.php uid = 1 $? [QSA]
RewriteRule ^ board.html $ board.php [QSA]
RewriteRule ^ b ([0-9 ]+)-(.*). html $ board.php? Msg = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- kaķis ([0-9] +). Html $ showgallery.php ppuser = $ 1 & cat? = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- kaķis ([0-9] +)-lapa ([0-9] +). Html $ showgallery.php ppuser = $ 1 & cat = $? 3 & page = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- lapā ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*). html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*)- lapā ([0-9] +). Html $ showmembers.php? Cat = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*). html $ showmembers.php? Cat = $ 1 [QSA]
RewriteRule / ADDITIONAL_DIRECTORY / 2 $? Language = $ 1 [L, QSA]
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Novirzīts =
RewriteCond% {QUERY_STRING} language =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php novirzīts = $ 1? & Vbet_outside = true [L, QSA]
# RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = true
# RewriteRule ^(.*)$ $ 1 vbet_outside = true [L, QSA]?
kamilkurczak
13-05-11, 16:26
. Htaccess fails izskatās labi - es atrast citu risinājumu tieši Jums
Vai pastāv papildu iestatījumus, kas man ir nepieciešams noteikt, jo tā atrodas apakšmapes vb?
visiem atjauninājumiem? nepieciešams, lai saņemtu to uz augšu asap.
kamilkurczak
18-05-11, 20:54
aghh es aizmirst to, ka jums nav ierakstiet mapes nosaukumu.
Lūdzu, nomainiet "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH", lai jūsu pilnu forumu direktorija ceļš.
Vajadzētu strādāt.
Jo parasti lūdzu, pārbaudiet vēlreiz visu integrācijas pasākumus:
Jūs nozīmē vbenterprisetranslator_front_controller.php?
tas tika darīts šajā līnija:
define ('VBET_FORUMDIR', '<my path> ");
kamilkurczak
19-05-11, 16:10
jā, un mainīt ADDITIONAL_DIRECTORY ar htaccess failu, lai jūsu direktorija nosaukumu.
Par ADDITIONAL_DIRECTORY vērtība ir tāda pati kā uz ceļa es ieraksta vbenterprisetranslator_front_controller.php?
Tas nav darba. Esmu to nomainījuši uz ceļu manu galeriju, atsaucoties uz mana galvenā vietni, kas ir / testvb / forums / galerija, tas arī nedarbojas.
kamilkurczak
21-05-11, 00:24
lūdzu, pārbaudiet vēlreiz visus pasākumus, kas no šejienes:
n vBET paketes / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php pārmaiņas "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH", lai jūsu pilnu forumu direktorija ceļš.
Nelietot "/" beigās. Ja jūs nezināt, kas ir jūsu ceļš:
1. Augšupielādēt failu vBET_package / do-ne-upload / tools / actualdirectory.php uz jūsu forumu direktorijā.
2. Put URL actualdirectory.php failam interneta pārlūku un redzēt rezultātus.
otrkārt: izmaiņas ir ADDITIONAL_DIRECTORY jūsu direktoriju nosaukumu
viss bija izdarīts.
šis ir mans pašreizējais fails:
RewriteEngine uz
Opcijas + FollowSymLinks
RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9 ]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). Html $ showphoto.php? Foto = $ 2 & cpage = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*)- lapā ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Cat = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ indekss ([0-9 ]+)-([ 0-9] +). Html $ index.php? Cat = $ 2 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ m ([0-9 ]+)-(.*)- protype ([0-9] +). Html $ member.php uid = 1 $? & Protype = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- kaķis ([0-9] +). Html $ showgallery.php ppuser = $ 1 & cat? = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- kaķis ([0-9] +)-lapa ([0-9] +). Html $ showgallery.php ppuser = $ 1 & cat = $? 3 & page = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- lapā ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*)- lapā ([0-9] +). Html $ showmembers.php? Cat = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule / Galerija / $ 2? Language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php novirzīts = $ 1? & Vbet_outside = true [L, QSA]
Es neredzu savu licenci, tāpēc es nevaru pārbaudīt, kāda ir jūsu foruma struktūru (ar apakšdirektorijā par forumu vai ne), tādēļ es nevaru pateikt, vai Jūs izmantot attiecīgus ieteikumus. Es varu pateikt, ka Jums nav izmantot to appropriatelly, jo parasti ar valodu kodi, nedrīkst būt šajā. Htaccess failu ... Anyway - lūdzu PM jūsu licences informāciju pirmajā un dot mums savu forumu URL.
kamilkurczak
23-05-11, 23:17
vēlreiz.
Noteikumi šeit:
īstenot. htaccess no YOUT MOD mapes
2. noteikumus, no:
piemēram:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
ielīmēt jūsu htaccess jūsu galvenajā mapē.
Lūdzu, ievietojiet šeit savas divas htaccess failus pēc izmaiņām (no mod mapes, vienu foruma galvenajā direktorijā) un rakstīt, kas ir no galvenajā mapē un rakstīt, kas ir no mod mapes. Es to pārbaudīt.
Photopost htaccess:
RewriteEngine uz
Opcijas + FollowSymLinks
Forum htaccess:
# NOTEIKUMI SEO tulkošanu saišu bez SEO dzinējs (par izejvielām vBulletin saites)
# Ja jūs izmantojat VB "Mod Rewrite Friendly URL", tad ielieciet šie noteikumi tieši pirms vB noteikumi
RewriteRule Arhīvs / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php language =? $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [QSA]
RewriteRule / Galerija / $ 2? Language = $ 1 [L, QSA]
kamilkurczak
26-05-11, 22:16
Jums ir nepieciešams izveidot noteikumus par photopost PIRMS vecos noteikumus vBET.
Piemēram, šo vienu:
Forum htaccess:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
darīts. bet joprojām ir tāda pati kļūda.
Es atbraucu, lai pārbaudītu, kāpēc tas notiek tik ilgi ...
Tu vēl nesūtīja te jūsu forumā URL, tāpēc es nevaru pārbaudīt šo jautājumu.
Es rakstīju jums, ka ir atsevišķas instrukcijas forumi, kas ir attiecīgi apakšdirektoriju un forumiem, kuros neizmanto apakšdirektorijā ar URL. Jūs izmantojat padomus forumi, kas nav apakšdirektorijā ar URL, bet pirmajā post jums deva ceļu "/ testvb / forums / galerija / ', tāpēc es domāju, ka jums ir apakšdirektorijā ar URL un izmantot nepareizi norādījumi ...
Lūdzu, ņemiet vērā, ka jūs vienmēr varat iegādāties integrācijas dienests (http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php) par 30 $. Mūsu forums atbalsts ir bezmaksas, tomēr es redzu, ka jums ir daudz jautājumu uz papuves, ņemot vērā ieteikumus, tāpēc varbūt pērk integrācijas dienests būs labāks risinājums jums.
Anyway, ja jūs vēlaties mums palīdzēt jums ar forumu - lūdzu rakstiet URL uz lapu, kurā mēs redzam problēmu.
Es biju nedaudz aizņemts pēdējo dienu laikā. Es palaist caur soļiem vēlreiz, lai pārliecinātos man nav garām neko out.
kamilkurczak
30-05-11, 18:05
ok, tāpēc mēs gaidām jūsu apstiprinājumu
Pasākumi, kas veikti:
aizstāt SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH ar manu forumu ceļš
aizvietot visas [L] manā htaccess uz [QSA]
pievieno gan noteikumus htaccess
pievieno noteikumu augšpusē forumu htaccess un aizstāt ADDITIONAL_DIRECTORY galerijā kas ir mans apakšmapi
Es joprojām saskaras ar tādu pašu problēmu. Gadījumā, ja es nokavēju iepriekš, šī ir mana testvb pārbaudes vietā setup.
Es jūtos kā mēs esam tikai griešanās ap visu laiku ... Jums nav atbildēt uz svarīgākajiem jautājumiem.
Tu vēl nesūtīja te jūsu forumā URL, tāpēc es nevaru pārbaudīt šo jautājumu.
Es rakstīju jums, ka ir atsevišķas instrukcijas forumi, kas ir attiecīgi apakšdirektoriju un forumiem, kuros neizmanto apakšdirektorijā ar URL. Jūs izmantojat padomus forumi, kas nav apakšdirektorijā ar URL, bet pirmajā post jums deva ceļu "/ testvb / forums / galerija / ', tāpēc es domāju, ka jums ir apakšdirektorijā ar URL un izmantot nepareizi norādījumi ...
Es rakstīju jums šo un vēl neesat nosūtījis URL, pat ja jūs zināt, es neesmu spējīgs pārbaudīt, vai jūs veica atbilstošus pasākumus bez pārbaudes forumā struktūru. Tas ir svarīgi. Es nespēju palīdzēt jums, kamēr jūs sniedzat nepieciešamo informāciju.
Es arī nodot jūsu uzmanību uz atšķirībām integrācijas atbilstoši jūsu foruma struktūru (tas ir tas, kas man ir nepieciešams pārbaudīt). Bet jūs ignorēja to vēlreiz. Man nav atbildes. Jums tikai atkārtot, kādus pasākumus jūs pārņēma - Es zinu, tas jau no savas iepriekšējās ziņas. Lieta ir: ir tie PAREIZA soļi? Un mēs nevaram pateikt, līdz to sniegt galveno informāciju par savu forumu struktūru.
Vēlreiz:
Un atkal: šeit jums ir aprakstītas 2 dažādas lietas - un es, ko jūs izmanto nepareizu vienu, bet es nevaru pateikt, līdz jūs lūdza informāciju. Lūdzu, sūtiet forums URL, kurā mēs redzam problēmu. Arī tikai lūdzu PM piekļuves datus uz FTP un Admin CP - mēs pārbaudīsim jums ir tas uzstādīts kā tam vajadzētu būt.
Vai pm Jums nepieciešamo informāciju.
Just bija klāt - jums nav ieslēgta SEO saites, ... Integrācijas instrukcijas ir pieņemot, ka SEO saites ir ieslēgts ... Tas bija jautājums. Tas ir kāpēc jūs neesat to tulkot, jo jūsu saites uz neko noteikumiem.
Mēs varam mainīt noteikumus - nav problēmu. Pirmais - gala forumā (šeit ir tests), kuru vēlaties to ar SEO saites ieslēgta vai nē? Ja jā, tad lūdzu, vispirms pagrieziet SEO saites uz jūsu forumā, un pārbaudīt, kā tas strādā. Ja nē - paziņojiet mums, mēs sniegsim jums grozītajiem noteikumiem.
Lūdzu, iedodiet man grozītajiem noteikumiem vietā. Paldies.
Es sagatavos tos, un nosūtīt to jums. Tajā brīdī - kā es to redzu uz šo brīdi jums nav Htaccess failu galerijā mapē .... Tā vietā jums ir htaccess failu. Lūdzu, pārliecinieties, ka tas ir OK, lai jūsu serveri.
Par htaccess forumos direktorijā.:
1. Jums vēl ir tur sadalīti noteikumam / ADDITIONAL_DIRECTORY /, kuru jūs mums pastāstīja tika mainīts ... Mēs nevarēsim palīdzēt jums, kad jūs sniedzat nepatiesu informāciju.
2. Kad SEO saites nav izmantoti, tad jums nav nepieciešama nekāda vBET noteikumus tur vispār - jūs varat vienkārši izņemiet to.
Par htaccess galerijā direktorijā.:
1. JUMS NAV IT. Jums ir nepareizs nosaukums, nevis - lūdzu, izlabojiet htaccess ar htaccess.
2. Nr noteikumu izmaiņas, būtu nepieciešams, - jo es redzu, ka ir pieņēmums, ka citi noteikums jau ir mainījies SEO saite uz language = saiti, lai tā būtu jāstrādā labi.
Pastāstiet to darīja palīdzību un kādi ir jautājumi, ja nav.
Esmu noņemt šo noteikumu forumos. Htaccess un pārdēvēta galeriju. Htaccess htaccess.
url:
kļūda:
Nav atrasts
Pieprasītā URL / testvb / forums / vbet_flag-/ testvb / forums / galerija / index netika atrasta uz šī servera.
Bez tam, 404 Not Found radās kļūda mēģinot izmantot ErrorDocument, lai apstrādātu pieprasījumu.
URL ir salauzta - vēl kaut kas nav pareizi un izskatās, ka pieprasījumi netiek nāk mūsu priekšā kontrolieris. Es esmu gatavojas tur, lai pārbaudītu.
Esmu noņemt šo noteikumu forumos. Htaccess un pārdēvēta galeriju. Htaccess htaccess.
Nr jums nav. Jūs tieši bija teicis, lai mainītu vārdu no htaccess uz. Htaccess. Tieši tā:
pareizi htaccess uz. htaccess
Tā vietā jūs mainīts. Htaccess un atkal deva nepatiesu informāciju par pasākumiem, ko veicāt, rakstot, ka tas ir mainīts uz. Htaccess
Lūdzu, papuve ir precīzi un nesniedz nepatiesu informāciju vairs - tas ir iemesls, kāpēc tas bija tik ilgi, jo jūs esat dara viena lieta, un rakstveidā, ka jūs kaut kas cits.
Pastāstiet darīja tas palīdz?
Nr jums nav. Jūs tieši bija teicis, lai mainītu vārdu no htaccess uz. Htaccess. Tieši tā:
Tā vietā jūs mainīts. Htaccess un atkal deva nepatiesu informāciju par pasākumiem, ko veicāt, rakstot, ka tas ir mainīts uz. Htaccess
Lūdzu, papuve ir precīzi un nesniedz nepatiesu informāciju vairs - tas ir iemesls, kāpēc tas bija tik ilgi, jo jūs esat dara viena lieta, un rakstveidā, ka jūs kaut kas cits.
Pastāstiet darīja tas palīdz?
Es nopietni nav ne jausmas par to kas ir reģistrjutīga.
Tas ir tikai darba par manu galveno lapu tagad. Pārējās lapas nav tulkots kad es noklikšķiniet uz tulkošanu, bet es pārvaldīt, lai noteiktu to ar
Šķiet strādā labi tagad. Paldies un atvainojos par nepatikšanas.
Great, ka tas darbojas tagad:) Ja Jums ir kādi citi jautājumi, tad, lūdzu, vienkārši uzrakstīt:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):