Zobrazit plnou verzi: 404 Soubor nebyl nalezen pro PhotoPost
Dostal jsem následující chybě při pokusu o integraci s PhotoPost Pro:
Not Found
Požadovaná adresa URL / testvb / Fórum / vbet_flag-/ testvb / Fórum / GALERIE / nebyla nalezena na tomto serveru.
Dále, 404 Not Found došlo k chybě při pokusu o použití ErrorDocument zpracovávat žádosti.
kamilkurczak
11-05-11, 19:06
Jste si jisti, že všechny integrační kroky dobré?
Prosím - zde vložte váš htaccess obsah -. Budu se podívat
Tady to je:
RewriteEngine on
Možnosti + FollowSymLinks
# RewriteCond% {DOCUMENT_ROOT}% {REQUEST_FILENAME}!-F
# RewriteCond% {DOCUMENT_ROOT}% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteRule ^(.*)/ P ([0-9 ]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). Html $ showphoto.php? Fotka = $ 2 & cpage = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ P ([0-9 ]+)-(.*). html $ showphoto.php? Fotka = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ P ([0-9] +). Html $ showphoto.php? Fotka = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*)- stránky ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Kočka = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*). html $ showgallery.php? Cat = $ 1 [QSA]
^(.*)/ RewriteRule index ([0-9 ]+)-([ 0-9] +). Html $ index.php? Kočka = $ 2 & page = $ 3 [QSA]
^(.*)/ RewriteRule index ([0-9] +). Html $ index.php? Kočka = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^ m ([0-9 ]+)-(.*)- ProType ([0-9] +). Html $ member.php? Uid = $ 1 & ProType = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ m ([0-9 ]+)-(.*). html $ member.php? Uid = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ $ board.html board.php [QSA]
RewriteRule ^ b ([0-9 ]+)-(.*). html $ board.php? Msg = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- kočky ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & cat = 3 dolary [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- kočky ([0-9] +)-strana ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & cat = 3 dolary & page = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- stránky ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*). html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*)- stránky ([0-9] +). Html $ showmembers.php? Kočka = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*). html $ showmembers.php? Cat = $ 1 [QSA]
RewriteRule / ADDITIONAL_DIRECTORY / $ 2? Language = $ 1 [L, QSA]
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Přesměrován =
RewriteCond% {QUERY_STRING} language =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Přesměrováni = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
# RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = true
# RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = true [L, QSA]
kamilkurczak
13-05-11, 16:26
. Htaccess vypadá dobře - já se najít jiné řešení pro Vás
Je nějaká další nastavení, které jsem třeba nastavit, protože je to v podsložce ve VB?
všechny aktualizace? je třeba si ho co nejdříve.
kamilkurczak
18-05-11, 20:54
aghh jsem přehlédl, že nezadáte název složky.
Změňte prosím "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" k vaší cestě forum Directory.
By měl fungovat.
V obecně zkontrolujte ještě jednou všechny integrační kroky:
myslíš v vbenterprisetranslator_front_controller.php?
tomu bylo v tomto řádku:
define ('VBET_FORUMDIR', '<Služba> cesta>');
kamilkurczak
19-05-11, 16:10
Ano, a změny v ADDITIONAL_DIRECTORY htaccess soubor do adresáře.
Hodnota ADDITIONAL_DIRECTORY je stejný jako na cestu, jsem vstoupil do vbenterprisetranslator_front_controller.php?
Je to nefunguje. Já jsem to změnil na cestě mé galerie s odkazem na můj hlavní stránky, která je / testvb / forums / galerie, ale také nefungují.
kamilkurczak
21-05-11, 00:24
Zkontrolujte prosím ještě jednou všechny kroky zde:
n vBET balení / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php změny "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" k vaší cestě forum Directory.
Nepoužívejte '/' na konci. Pokud nechcete vědět, co je vaší cesty:
1. Nahrát soubor vBET_package / Do-Not-upload / tools / actualdirectory.php do fóra adresáře.
2. Vložte URL pro actualdirectory.php soubor ve webovém prohlížeči a podívat se na výsledky.
Za druhé: Změna je ADDITIONAL_DIRECTORY do adresáře
bylo vše hotovo.
To je moje aktuální soubor:
RewriteEngine on
RewriteRule ^(.*)/ P ([0-9 ]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). Html $ showphoto.php? Fotka = $ 2 & cpage = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*)- stránky ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Kočka = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
^(.*)/ RewriteRule index ([0-9 ]+)-([ 0-9] +). Html $ index.php? Kočka = $ 2 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ m ([0-9 ]+)-(.*)- ProType ([0-9] +). Html $ member.php? Uid = $ 1 & ProType = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- kočky ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & cat = 3 dolary [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- kočky ([0-9] +)-strana ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & cat = 3 dolary & page = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- stránky ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*)- stránky ([0-9] +). Html $ showmembers.php? Kočka = $ 1 & page = $ 3 [QSA]
RewriteRule / GALERIE / 2 dolar? Language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Přesměrováni = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
Nevidím vaše licence, takže nemůžu kontrolovat, co je vaše forum struktura (podadresáře s fórem, nebo ne), takže nemůžu říct, to jste vhodné rady. Mohu vám říci, že tomu tak není, že appropriatelly, protože pravidla se kódy jazyka by neměla být v tomto souboru. Htaccess ... Mimochodem - prosím PM licenční údaje první a dát sem na fórum URL.
kamilkurczak
23-05-11, 23:17
znovu.
Pravidla zde:
dal v roce. htaccess ze složky MOD yout
2. Pravidla od:
jako:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
vložte do svého htaccess v hlavní složce.
Vložte prosím zde své dvě htaccess po změnách (jeden z mod složky, jedna fórum hlavním adresáři) a zápisu, která je od hlavní složky a zápisu, která je ze mod složky. Budu zkontrolovat.
Htaccess PhotoPost:
RewriteEngine on
Forum htaccess:
# Pravidla pro překlad odkazů SEO bez motoru, SEO (odkazy na surové vBulletin)
# Pokud používáte VB mod rewrite friendly URL "vraťte se tato pravidla těsně před vB pravidla
RewriteRule Archiv / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 dolary? Language = $ 1 [QSA]
RewriteRule / GALERIE / 2 dolar? Language = $ 1 [L, QSA]
kamilkurczak
26-05-11, 22:16
musíte dát pravidla pro PhotoPost než starý pravidla vBET.
Jako je tento:
Forum htaccess:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Hotovo. ale stále se stejnou chybou.
Přišel jsem na kontrolu, proč to trvá tak dlouho ...
Pořád neposlal tu fórum URL, takže nemohu zkontrolovat problém.
Psal jsem vám, že existují samostatné pokyny pro fóra, které jsou v podadresáři a fóra, které nepoužívají podadresář v URL. Používáte rady pro fóra, které nemají v adresáři URL, ale v prvním příspěvku, který dal cestu "/ testvb / Fórum / GALERIE / ', takže si myslím, že jste v adresáři URL a použité špatné rady ...
Vezměte prosím na vědomí, že vždy můžete koupit integračních služeb (http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php) za 30 dolarů. Naše forum podpora je zdarma, přesto vidím, že máte spoustu otázek, daňků dané rady, takže možná nákup integračních služeb bude lepší řešení.
Každopádně, pokud chcete, abychom vám Forum - prosím, napište URL na stránku, kde můžeme vidět problém.
Byl jsem trochu zaneprázdněný během několika posledních dnů. Já se projít kroky znovu ujistit, že jsem neměl nechat ujít nic ven.
kamilkurczak
30-05-11, 18:05
OK, takže jsme čekali na potvrzení
Kroky:
nahradit SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH se svou cestou forum
nahradit všechny [L] v mém htaccess na [QSA]
přidal i pravidla pro htaccess
přidáno pravidlo, v horní části fóra htaccess a nahradit ADDITIONAL_DIRECTORY do galerie, která je má podsložky
I přesto narazí na stejný problém. V případě, že jsem vynechal z minulosti, to je moje testvb testovací místo instalace.
Mám pocit, že jsou jen otočit celou dobu ... Nemusíte odpovídat na nejdůležitější otázky.
Pořád neposlal tu fórum URL, takže nemohu zkontrolovat problém.
Psal jsem vám, že existují samostatné pokyny pro fóra, které jsou v podadresáři a fóra, které nepoužívají podadresář v URL. Používáte rady pro fóra, které nemají v adresáři URL, ale v prvním příspěvku, který dal cestu "/ testvb / Fórum / GALERIE / ', takže si myslím, že jste v adresáři URL a použité špatné rady ...
Napsal jsem ti to a opět jste se poslat URL, i když vím, že nejsem schopen ověřit, jste se příslušné kroky bez kontroly struktury fóra. To je důležité. Nebudu schopen pomoci, dokud vám poskytne požadované informace.
Také dejte pozor na rozdíly v zapojení podle fórum struktury (to je to, co musím ověřit). Ale vy jste to ignoroval znovu. Nemám odpověď vůbec. Stačí opakovat kroky, které jste si - vím, že to už z předchozích zpráv. Jde o to: Jsou správné kroky? A my nejsme schopni říct, dokud vám poskytne nejdůležitější informace o struktuře fóra.
Ještě jednou:
A ještě jednou: Zde máte popsány 2 různé případy - a to, co jste použili špatný, ale nemůžu říct, dokud poskytnutí informací požádal. Prosím pošlete forum URL, kde můžeme vidět problém. Také jen prosím podrobnosti hodin přístup k FTP a správce CP - budeme kontrolovat, zda si to nastavit, jak má být.
Už hodin vám potřebné informace.
Jen tam byl - nemáte zapnutý odkazy SEO ... Integrace instrukce jsou za předpokladu, že SEO odkazy jsou zapnuté ... To byl problém. To je důvod, proč si nemůžete nechat přeložit, protože odkazy na nešel do pravidel.
Můžeme změnit pravidla - není tam žádný problém. První - v konečném forum (tady je test), který chcete s SEO odkazy zapnutý nebo ne? Pokud ano, pak si prosím první odbočce SEO odkazy ve vašem fóru, a kontrolovat, jak to funguje. Pokud tomu tak není - dejte nám vědět, my Vám upravených pravidel.
Prosím, dejte mi místo toho upravených pravidel. Díky.
Připravím ti a odeslat ji na vás. V této chvíli - jak to vidím já v tuto chvíli nemáte htaccess souborů v galerii složky .... Místo toho jste htaccess. Ujistěte se, že je to v pořádku pro váš server.
Pro htaccess v adresáři fóra.:
1. Pořád jsou tam rozbité pravidlo / ADDITIONAL_DIRECTORY /, které jste nám řekl, bylo změněno ... Nejsme schopni pomoci, když uvedete nepravdivé informace.
2. Když se SEO odkazy nejsou použity, pak nepotřebujete žádné vBET pravidla tam vůbec - můžete jednoduše odstranit.
Pro htaccess v adresáři Galerie.:
1. NEMÁTE IT. Máte špatné jméno místo - Opravte htaccess do htaccess.
2. Žádné pravidlo, změny by měly být potřebné - jak vidím, je předpoklad, že jiné pravidlo již změnila SEO odkazy na language = link, takže by to mělo fungovat dobře.
Prosím, řekni, že to pomůže a jaké jsou problémy, ne-li.
Já jsem toto pravidlo odstraněno ve fóru. Htaccess a přejmenoval htaccess do galerie. Htaccess.
URL:
Chyba:
Not Found
Požadovaná adresa URL / testvb / Fórum / vbet_flag-/ testvb / Fórum / GALERIE / index nebyla nalezena na tomto serveru.
Dále, 404 Not Found došlo k chybě při pokusu o použití ErrorDocument zpracovávat žádosti.
URL, které jste se dělí - stále něco není v pořádku a vypadá to, že požadavky nejsou přichází naše front controller. Jdu tam zkontrolovat.
Já jsem toto pravidlo odstraněno ve fóru. Htaccess a přejmenoval htaccess do galerie. Htaccess.
Ne, ne. Ty právě vyzváni, abyste změnili jméno na htaccess. Htaccess. Přesně tak:
htaccess na správné. htaccess
Místo toho, aby jste změnili. Htaccess a znovu dával falešné informace o krocích, které jste pořídili, tím, že píše, že se změní na. Htaccess
Prosím ladem směrech přesně a neposkytují nepravdivé informace už - to je důvod, proč to trvalo tak dlouho, protože děláte jednu věc a psát, že děláte něco jiného.
Prosím, řekněte to pomohlo?
Ne, ne. Ty právě vyzváni, abyste změnili jméno na htaccess. Htaccess. Přesně tak:
Místo toho, aby jste změnili. Htaccess a znovu dával falešné informace o krocích, které jste pořídili, tím, že píše, že se změní na. Htaccess
Prosím ladem směrech přesně a neposkytují nepravdivé informace už - to je důvod, proč to trvalo tak dlouho, protože děláte jednu věc a psát, že děláte něco jiného.
Prosím, řekněte to pomohlo?
Já vážně nemám ponětí o tom, že malá a velká písmena.
Je to jen práce pro mou hlavní stránce nyní. Další stránky nejsou přeloženy, když kliknu na překladu, ale se mi podaří opravit ji
Zdá se, že pracuje dobře. Díky a omlouvám se za potíže.
Velký, že je již funkční:) Pokud budete mít jakékoliv další otázky, prosím stačí napsat:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):