PDA

مشاهده نسخه کامل : 404 فایل برای PhotoPost یافت نمی شود

Schmike
11-05-11, 15:12
خطا زیر را زمانی که من سعی کردم با PhotoPost نرم افزار یکپارچه سازی :

یافت نشد

URL درخواست / testvb / انجمن / vbet_flag / testvb / انجمن ها / گالری / بر روی این سرور نمی یافت می شود.

علاوه بر این ، 404 یافت نشد خطا و در حالی که تلاش برای استفاده از ErrorDocument که مسئولیت رسیدگی به درخواست مواجه شد.

kamilkurczak
11-05-11, 19:06
آیا شما مطمئن است که شما می توانید تمام یکپارچگی مراحل خوب؟
-- چسباندن مطالب خود را htaccess تغییر نام دهید -- من آن را چک کنید.

Schmike
12-05-11, 02:44
در اینجا آن است :

RewriteEngine در تاریخ
گزینه ها + FollowSymLinks

# RewriteCond ٪ {DOCUMENT_ROOT} ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
# RewriteCond ٪ {DOCUMENT_ROOT} ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D

RewriteRule به ^(.*)/ P ([0-9]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). HTML دلار showphoto.php؟ عکس = $ 2 & cpage = $ 4 [QSA]
RewriteRule به ^(.*)/ P ([0-9]+)-(.*). HTML دلار showphoto.php؟ عکس = $ 2 [QSA]
RewriteRule به ^(.*)/ P ([0-9] +) HTML دلار showphoto.php؟ عکس = $ 2 [QSA]

RewriteRule به ^ گرم ([0-9]+)-(.*)- صفحه ([0-9] +). HTML $ showgallery.php؟ گربه = $ 1 & صفحه = $ 3 [QSA]
RewriteRule به ^ گرم ([0-9]+)-(.*). HTML دلار showgallery.php؟ گربه = $ 1 [QSA]

RewriteRule به ^(.*)/ اول ([0-9]+)-([ 0-9] +). HTML دلار فایل index.php؟ گربه = $ 2 & صفحه = $ 3 [QSA]
RewriteRule به ^(.*)/ اول ([0-9] +). HTML فایل index.php؟ گربه = $ 2 [QSA]

RewriteRule به ^ متر ([0-9]+)-(.*)- protype ([0-9] +). HTML دلار member.php؟ UID = $ 1 & protype = $ 3 [QSA]
RewriteRule به ^ متر ([0-9]+)-(.*). HTML دلار member.php؟ UID = $ 1 [QSA]

RewriteRule به ^ board.html $ board.php [QSA]
RewriteRule به ^ B ([0-9]+)-(.*). HTML $ board.php؟ MSG = $ 1 [QSA]

RewriteRule به ^ U ([0-9]+)-(.*)- گربه ([0-9] +). HTML دلار showgallery.php؟ ppuser = 1 دلار و گربه = $ 3 [QSA]
RewriteRule به ^ U ([0-9]+)-(.*)- گربه ([0-9] +) صفحه ([0-9] +). HTML دلار showgallery.php؟ ppuser = $ 1 و گربه = $ 3 & صفحه = $ 4 [QSA]
RewriteRule به ^ U ([0-9]+)-(.*)- صفحه ([0-9] +). HTML دلار showgallery.php؟ ppuser = $ 1 & صفحه = $ 3 [QSA]
RewriteRule به ^ U ([0-9]+)-(.*). HTML دلار showgallery.php؟ ppuser = $ 1 [QSA]

RewriteRule به ^ ([0-9]+)-(.*)- صفحه ([0-9] +). HTML دلار showmembers.php؟ گربه = $ 1 & صفحه = $ 3 [QSA]
RewriteRule به ^ ([0-9]+)-(.*). HTML دلار showmembers.php؟ گربه = $ 1 [QSA]

RewriteRule به / ADDITIONAL_DIRECTORY / $ 2؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {QUERY_STRING} هدایت می شوید =
RewriteCond ٪ {QUERY_STRING} زبان =
RewriteRule به ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php؟ هدایت می شوید = $ 1 & vbet_outside = صحیح است [L ، QSA]

# RewriteCond ٪ {QUERY_STRING} vbet_outside = درست
# RewriteRule به ^(.*)$ $ 1؟ vbet_outside = صحیح است [L ، QSA]

kamilkurczak
13-05-11, 16:26
فایل htaccess تغییر نام دهید خوب به نظر می رسد -- من راه حل دیگری را برای شما پیدا

Schmike
13-05-11, 16:29
هر گونه تنظیمات اضافی که من نیاز به مجموعه ای از آن را در زیر پوشه ها در VB وجود دارد؟

Schmike
18-05-11, 03:23
هر به روز رسانی؟ نیاز به آن را دریافت ASAP.

kamilkurczak
18-05-11, 20:54
aghh من این واقعیت که شما نام پوشه را تایپ را نادیده گرفته است.
لطفا تغییر 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH' مسیر کامل پوشه آن پوشه انجمن خود را.
باید کار کند.
به طور کلی لطفا بررسی کنید و بار دیگر همه مراحل ادغام :

Schmike
19-05-11, 13:55
شما در vbenterprisetranslator_front_controller.php چیست؟

آن را در این خط انجام می شود شده بود :
DEFINE ('VBET_FORUMDIR' ، '<mypath>') ؛

kamilkurczak
19-05-11, 16:10
بله ، و تغییر ADDITIONAL_DIRECTORY به نام پوشه خود را در فایل htaccess.

Schmike
19-05-11, 17:40
ارزش برای ADDITIONAL_DIRECTORY همان در راه من در vbenterprisetranslator_front_controller.php وارد است؟

کار نمی کنه. من آن را با ارجاع به سایت اصلی من که / testvb / انجمن ها / گالری به مسیر از گالری من تغییر ، آن را نیز کار نمی کنند.

kamilkurczak
21-05-11, 00:24
لطفا چک بار دیگر همه مراحل از اینجا :

بسته فعال تصدی N / تغییر do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH' مسیر کامل پوشه آن پوشه انجمن خود را.
آیا استفاده از '/' را در انتهای نیست. اگر شما نمی دانید که آنچه که مسیر شما :

1. بارگذاری پرونده vBET_package / DO - نه آپلود / ابزار / actualdirectory.php به دایرکتوری سایت شما.
2. به عبارت URL را به فایل actualdirectory.php در مرورگر وب و نتایج را ببینید.

در مرحله دوم : تغییر وجود دارد ADDITIONAL_DIRECTORY به نام دایرکتوری

Schmike
22-05-11, 05:58
همه انجام شد.

این فایل فعلی من است :
RewriteEngine در تاریخ

RewriteRule به ^(.*)/ P ([0-9]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). HTML دلار showphoto.php؟ عکس = $ 2 & cpage = $ 4 [QSA]

RewriteRule به ^ گرم ([0-9]+)-(.*)- صفحه ([0-9] +). HTML $ showgallery.php؟ گربه = $ 1 & صفحه = $ 3 [QSA]

RewriteRule به ^(.*)/ اول ([0-9]+)-([ 0-9] +). HTML دلار فایل index.php؟ گربه = $ 2 & صفحه = $ 3 [QSA]

RewriteRule به ^ متر ([0-9]+)-(.*)- protype ([0-9] +). HTML دلار member.php؟ UID = $ 1 & protype = $ 3 [QSA]

RewriteRule به ^ U ([0-9]+)-(.*)- گربه ([0-9] +). HTML دلار showgallery.php؟ ppuser = 1 دلار و گربه = $ 3 [QSA]
RewriteRule به ^ U ([0-9]+)-(.*)- گربه ([0-9] +) صفحه ([0-9] +). HTML دلار showgallery.php؟ ppuser = $ 1 و گربه = $ 3 & صفحه = $ 4 [QSA]
RewriteRule به ^ U ([0-9]+)-(.*)- صفحه ([0-9] +). HTML دلار showgallery.php؟ ppuser = $ 1 & صفحه = $ 3 [QSA]

RewriteRule به ^ ([0-9]+)-(.*)- صفحه ([0-9] +). HTML دلار showmembers.php؟ گربه = $ 1 & صفحه = $ 3 [QSA]

RewriteRule به / گالری / $ 2؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]

RewriteRule به ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php؟ هدایت می شوید = $ 1 & vbet_outside = صحیح است [L ، QSA]

vBET
22-05-11, 16:14
من گواهینامه خود را ببینید ، بنابراین من نمی توانم آنچه که ساختار انجمن (با زیر شاخه انجمن یا نه) ، بنابراین من نمی تواند بگوید که آیا شما با استفاده از نکات مناسب. من می توانم بگویم که شما از آن استفاده نشود appropriatelly ، زیرا حکومت با کدهای زبان نمی باید در این فایل htaccess... به هر حال -- لطفا PM جزئیات مجوز خود را برای اولین بار و به آدرس انجمن خود را اینجا.

kamilkurczak
23-05-11, 23:17
یک بار دیگر.
قوانین از اینجا :

را در. htaccess تغییر نام دهید از پوشه MOD yout

2. قواعد از :
مانند :
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
قرار دادن در htaccess تغییر نام دهید خود را در پوشه اصلی خود را.

لطفا رب شما دو فایل htaccess تغییر نام دهید بعد از تغییرات (یکی از پوشه وزارت دفاع ، یکی از انجمن دایرکتوری اصلی) و نوشتن است که از پوشه های اصلی و نوشتن است که از پوشه وزارت دفاع. من آن را بررسی کنید.

Schmike
26-05-11, 17:04
Photopost htaccess تغییر نام دهید :
RewriteEngine در تاریخ

انجمن htaccess تغییر نام دهید :
# قوانین برای لینکهای SEO ترجمه بدون هر نوع موتور جستجوگرها (بر روی لینک های اصلی اولیه)
# اگر شما با استفاده از کد vB مد بازنویسی آدرس ها دوستدار 'سپس این قوانین را درست قبل از قوانین کد vB قرار دهید
RewriteRule به آرشیو / فایل index.php؟ / 2 دلار و زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به فایل index.php؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
RewriteRule به $ 2؟ زبان = $ 1 [QSA]
RewriteRule به / گالری / $ 2؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]

kamilkurczak
26-05-11, 22:16
شما نیاز به قرار دادن قوانین برای photopost قبل از قوانین قدیمی از فعال تصدی.
مثل این یکی :

Forum htaccess:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

Schmike
27-05-11, 03:25
انجام می شود. اما هنوز هم با همان خطا.

vBET
29-05-11, 15:24
من اینجا آمده برای بررسی و چرا از آن طول می کشد تا زمانی...

شما هنوز هم ارسال کنید آدرس انجمن خود را اینجا ، بنابراین من می توانم این مسئله را بررسی کنید.

من به شما نوشته است که دستورالعمل جداگانه ای برای انجمن ها که در زیر شاخه و انجمن ها که زیر شاخه استفاده نکنید در آدرس وجود دارد. شما با استفاده از نکات برای انجمن ها که لازم نیست که زیر شاخه در URL ، اما در اولین پست به شما داد مسیر / testvb / انجمن ها / گالری / '، بنابراین من فکر می کنم که شما در دایرکتوری فرعی در URL و با استفاده از نکات اشتباه...

لطفا توجه داشته باشید که شما همیشه می توانید خرید خدمات ادغام (http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php) برای 30 دلار. انجمن ما رایگان است ، هنوز هم می بینم که شما باید تعداد زیادی از مسائل به آیش تذکرات داده شده ، بنابراین شاید خرید خدمات ادغام راه حل بهتر برای شما خواهد بود.

به هر حال اگر شما می خواهید ما به شما توسط انجمن کمک -- نوشتن آدرس صفحه که در آن ما می توانیم این موضوع را ببینید.

Schmike
30-05-11, 05:08
من کمی شلوغ است در طول چند روز گذشته بود. من را از طریق مراحل را اجرا کنید دوباره تا مطمئن شویم که من چیزی از دست ندهید.

kamilkurczak
30-05-11, 18:05
خوب ، پس ما در انتظار تایید شما

Schmike
01-06-11, 15:03
اقدامات انجام شده :
جایگزین SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH با مسیر انجمن من
جایگزین همه [L] در htaccess تغییر نام دهید من به [QSA]
افزود : هر دو از قواعد برای htaccess تغییر نام دهید
قاعده در بالای انجمن ها htaccess تغییر نام دهید اضافه و جایگزین ADDITIONAL_DIRECTORY به گالری است که زیر پوشه من

من هنوز هم مشکل مشابه روبرو می شوند. در مورد من که قبلا از دست رفته ، این testvb تست راه اندازی سایت من است.

vBET
02-06-11, 22:07
من احساس می کنم ما تنها چرخش در اطراف تمام وقت... شما به مسائل مهم پاسخ نمی دهند.

شما هنوز هم ارسال کنید آدرس انجمن خود را اینجا ، بنابراین من می توانم این مسئله را بررسی کنید.

من به شما نوشته است که دستورالعمل جداگانه ای برای انجمن ها که در زیر شاخه و انجمن ها که زیر شاخه استفاده نکنید در آدرس وجود دارد. شما با استفاده از نکات برای انجمن ها که لازم نیست که زیر شاخه در URL ، اما در اولین پست به شما داد مسیر / testvb / انجمن ها / گالری / '، بنابراین من فکر می کنم که شما در دایرکتوری فرعی در URL و با استفاده از نکات اشتباه...

من نوشت و دوباره شما انجام URL ارسال کنید ، حتی زمانی که شما می دانید من قادر به تأیید آیا شما گام های مناسب را بدون چک کردن ساختار انجمن در زمان نیست. این بسیار مهم است. من قادر خواهد بود به شما کمک کند تا اطلاعات مورد نیاز شما را فراهم نیست.

من هم با قرار دادن توجه خود را به تفاوت در ادغام با توجه به ساختار انجمن (این همان چیزی است که نیاز به چک کردن است). اما شما آن را نادیده گرفته دوباره. من بدون جواب در تمام. شما فقط تکرار است که گام های شما در زمان -- من می دانم که این در حال حاضر از پیام های قبلی شما. چیز این است : که قدم های صحیح هستند؟ و ما می توانند به شما بگویم این تا زمانی که شما اطلاعات مهم در مورد ساختار انجمن خود را ارائه نمی کنند.

یکبار دیگر :

و یک بار دیگر : در اینجا شما را تشریح 2 مورد مختلف -- و من چیزی که شما استفاده می شود اشتباه یکی است ، اما من نمی توانم بگویم تا زمانی که شما ارائه اطلاعات خواسته شده. لطفا آدرس انجمن که در آن ما می توانیم این موضوع را ببینید. همچنین در این تنها PM به جزئیات دسترسی به FTP و CP مدیریت -- ما چک شما آن را آنطور که باید باشد مجموعه.

Schmike
04-06-11, 03:58
PM شما لازم جزئیات.

vBET
05-06-11, 10:25
فقط وجود دارد -- شما در لینک های SEO تبدیل... دستورالعمل ادغام فرض کنید که لینک های SEO روشن... این مسئله شد. به همین دلیل است که شما لازم نیست که آن را ترجمه می شود ، زیرا لینک خود را به قوانین است.

ما می توانیم قوانین را تغییر دهید -- هیچ مشکلی. اول -- در انجمن نهایی (تست) شما آن را می خواهم با لینک SEO روشن است یا نه؟ اگر بله پس برای اولین بار تبدیل لینک های SEO در انجمن شما و بررسی چگونگی آن را در حال کار. اگر نه -- به ما اطلاع دهید ما به شما قوانین تغییر می دهد.

Schmike
05-06-11, 10:30
لطفا قوانین اصلاح شده به جای می دهد. با تشکر.

vBET
05-06-11, 10:41
من به آن و آماده شدن آن برای شما ارسال. در این لحظه -- که من در این لحظه شما فایل htaccess در پوشه گالری ندارد... در عوض شما باید فایل htaccess. لطفا اطمینان حاصل کنید که آن را OK برای سرور خود.

vBET
05-06-11, 10:49
برای htaccess در پوشه انجمن ها :
1. شما هنوز هم وجود دارد شکسته با حکومت ، که به شما گفته ما بود تغییر / ADDITIONAL_DIRECTORY /... ما نمی تواند به شما کمک کند ، هنگامی که شما ارائه اطلاعات نادرست.
2. هنگامی که لینک های SEO استفاده می شود ، پس شما هیچ قواعد فعال تصدی وجود دارد در تمام نیاز ندارد -- شما به سادگی می توانید آن را حذف.

برای htaccess در دایرکتوری گالری :
1. شما آن را ندارید. شما باید به جای نام اشتباه -- لطفا htaccess تغییر نام دهید درست به htaccess تغییر نام دهید.
2. هیچ تغییر حکومت باید لازم باشد -- آنگونه که من فرض است که قانون دیگر در حال حاضر به تغییر لینک در جستجوگرها به زبان لینک = پس از آن باید کار خوب وجود دارد.

لطفا به آن کمک کند و چه مسائل اگر نه.

Schmike
05-06-11, 11:18
من که حاکمیت در انجمن حذف خواهند شد. htaccess تغییر نام دهید و تغییر نام گالری htaccess تغییر نام دهید. htaccess تغییر نام دهید.

URL :

خطا :
یافت نشد

URL درخواست / testvb / انجمن / vbet_flag / testvb / انجمن ها / گالری عکس / صفحه اول بر روی این سرور نمی یافت می شود.

علاوه بر این ، 404 یافت نشد خطا و در حالی که تلاش برای استفاده از ErrorDocument که مسئولیت رسیدگی به درخواست مواجه شد.

vBET
06-06-11, 00:55
URL شما شکسته است -- چیزی هنوز هم درست است نیست و به نظر می رسد مانند درخواست توسط کنترل کننده جلوی ما نیست. من قصد دارم به بررسی کنید.

vBET
06-06-11, 01:03
من که حاکمیت در انجمن حذف خواهند شد. htaccess تغییر نام دهید و تغییر نام گالری htaccess تغییر نام دهید. htaccess تغییر نام دهید.

خیر شما نیست. شما دقیقا گفته شد به تغییر نام از htaccess تغییر نام دهید به. htaccess تغییر نام دهید. همان :

htaccess تغییر نام دهید درست به. htaccess تغییر نام دهید
در عوض شما را به. htaccess تغییر نام دهید تغییر و دوباره اطلاعات نادرست در مورد مراحل که شما در زمان ارائه داد ، با نوشتن آن است که به. htaccess تغییر نام دهید تغییر

لطفا جهت آیش دقیقا و اطلاعات نادرست ارائه نمی -- این دلیل است که چرا از آن زمان تا زمانی است ، چرا که شما انجام می دهند یک چیز و نوشتن است که شما چیز دیگری است.

لطفا به آن کمک کند؟

Schmike
06-06-11, 03:05
خیر شما نیست. شما دقیقا گفته شد به تغییر نام از htaccess تغییر نام دهید به. htaccess تغییر نام دهید. همان :

در عوض شما را به. htaccess تغییر نام دهید تغییر و دوباره اطلاعات نادرست در مورد مراحل که شما در زمان ارائه داد ، با نوشتن آن است که به. htaccess تغییر نام دهید تغییر

لطفا جهت آیش دقیقا و اطلاعات نادرست ارائه نمی -- این دلیل است که چرا از آن زمان تا زمانی است ، چرا که شما انجام می دهند یک چیز و نوشتن است که شما چیز دیگری است.

لطفا به آن کمک کند؟

من به طور جدی هیچ نظری ندارم در مورد آن به حروف حساس است.

این فقط برای صفحه اصلی من کار در حال حاضر است. صفحات دیگر ترجمه نشده است زمانی که من در ترجمه را کلیک کنید اما من مدیریت آن را برطرف

به نظر می رسد از کار خوب در حال حاضر است. تشکر و پوزش از مشکل.

vBET
06-06-11, 17:11
بزرگ آن است که حال حاضر : :) اگر شما هر گونه مسائل دیگر داشته باشند ، پس لطفا فقط بنویسید :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations