PDA

View Full Version: Rezolvate Traducere inversă de posturi de lucru nu

MOGmartin
15-09-10, 16:58
Bună acolo,

Am adăugat câteva posturi în limba spaniolă, pe meu / es / obţinute.

când am vedea aceste posturi în mod implicit (în engleză) cu privire la rădăcină, ele apar în limba spaniolă.

EXEMPLU: Regatul Unit subforum face totul Rusă (http://seoforums.org/feedback-suggestions/4419-uk-subforum-makes-everything-russian.html # post21608)

Acest post a fost adăugat în limba spaniolă, pe subsite-ul spaniol, dar nu este tradus.

Am nevoie de a avea limba stabilite în panoul de control înainte de vBET va traduce înapoi, sau ar trebui să lucreze doar prin recunoaşterea pe care o parte a site-ului pe care îl utilizaţi când adăugaţi mesaj?

(Dacă am nevoie ca aceasta să fie stabilite în panoul de control, în cazul în care mai exact?)

mulţumiri

Martin.

MOGmartin
16-09-10, 09:25
Am nevoie de ajutor pe această Cât mai curând posibil, după cum chiar acum muncă traducerile, dar ei nu este posibil ca oamenii sa interract în alte limbi.

(Motivul pentru care am cumparat versiune plătită)

Multumesc anticipat,

Martin

vBET
16-09-10, 15:54
Vă rugăm să citiţi acest articol şi spuneţi-aveţi nevoie de mai mult ajutor în acest domeniu.

În caz de mesaj a subliniat - nu a fost marcat ca scris în altă limbă. Acum trebuie să-l editaţi şi marca de lang bbcode. Va rugam sa cititi articolul de mai jos - se descrie cum se face acest lucru şi, de asemenea, cum se fac vBET recunoaşte limba în mod automat (pentru mesaje noi - unul existente, va trebui să editaţi manual şi se adaugă lang BBCode).

MOGmartin
16-09-10, 16:26
vă mulţumesc pentru confirmare - poate ghidul selecta limba lui implicit oriunde după înregistrare? Nu pot găsi în etc userCP

mulţumiri pentru ajutorul dvs.

MOGmartin
17-09-10, 09:25
vă mulţumesc pentru confirmare - poate ghidul selecta limba lui implicit oriunde după înregistrare? Nu pot găsi în etc userCP

De asemenea, cred că ar fi mai bine dacă ar fi plugin-ul Autodetectie limba de post şi îl va traduce, sau, alternativ, se traduce în cazul în care a fost postat pe o versiune tradusă.

vreo sansa?

vBET
17-09-10, 10:51

Utilizatorul poate selecta limba lui implicit în timpul înregistrării şi în CP Manual de utilizare. De asemenea, puteţi vigoare utilizatori deja existente, pentru a seta limba lor implicite - vă rugăm să consultaţi opţiunile de vBET în secţiunea Misc:)

vBET
17-09-10, 10:53
De asemenea, cred că ar fi mai bine dacă ar fi plugin-ul Autodetectie limba de post şi îl va traduce, sau, alternativ, se traduce în cazul în care a fost postat pe o versiune tradusă.

vreo sansa?

Deja finanţate. Ţi-am dat legătură într articol şi de a vedea nu ai citit-o;) Doar du-te la vBET opţiunile din secţiunea Google, veţi găsi această configuraţie.

Ai nevoie de unele asista aici sau problema este rezolvata? :)

MOGmartin
17-09-10, 12:28
Cred ca Ive luat-o pereche, a scos una îndoială ultimul, dar Im posta că într-un fir nou.

mulţumesc din nou,

MOGmartin

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1