PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta reversas vertimo Forumų neveikia

MOGmartin
15-09-10, 16:58
Hi there,

Aš įtraukėme keletą pranešimų ispanų, mano / es / vertimas.

kai aš peržiūrėti šių pranešimų default (anglų k.) šaknų, jie yra ispanų kalba.

Pavyzdys: JK subforum daro viską, Rusijos (http://seoforums.org/feedback-suggestions/4419-uk-subforum-makes-everything-russian.html # post21608)

Šis įrašas buvo įtraukta ispanų, ispanų antrinę svetainę, tačiau nėra išverstas.

Ar man reikia kalbą valdymo skydelyje prieš vBET vers jį atgal, ar ji turėtų dirbti tik pripažįstant, svetainės dalis, jūs naudojate, kai jūs pridedate po?

(Jei man reikia tai nustatyti valdymo skydelyje, kur tiksliai?)

ačiū

Martinas.

MOGmartin
16-09-10, 09:25
Man reikia pagalbos this ASAP, kaip dabar vertimų darbo, bet jos neįmanoma žmonėms interract kitomis kalbomis.

(Priežastis, kodėl aš nusipirkau mokama versija)

ačiū iš anksto,

Kregždė

vBET
16-09-10, 15:54
Prašome perskaityti šį straipsnį ir pasakykite, kad jums reikia daugiau pagalbos šioje srityje.

Pažymėjo pranešimo atveju - ji nebuvo pažymėta, kaip parašyta kita kalba. Dabar jūs turite jį redaguoti, ir pažymėti jį lang bbcode. Prašome perskaityti žemiau nurodytą straipsnį - ji aprašoma, kaip daryti tai ir taip pat, kaip vBET automatiškai atpažinti kalbą (naujų pranešimų - esamą, turite rankiniu būdu redaguoti ir pridėti lang bbcode).

MOGmartin
16-09-10, 16:26
ačiū už patvirtinimą - vartotojas gali pasirinkti savo numatytąją kalbą bet kur po registracijos? Aš negaliu rasti userCP tt

ačiū už jūsų pagalbą

MOGmartin
17-09-10, 09:25
ačiū už patvirtinimą - vartotojas gali pasirinkti savo numatytąją kalbą bet kur po registracijos? Aš negaliu rasti userCP tt

ačiū už jūsų pagalbą

Be to, manau, būtų geriau, jei įskiepiai Autodetect paštu kalba ir jį išversti, arba jį išversti, jei jis buvo paskelbtas vertimas.

bet šansas?

vBET
17-09-10, 10:51

ačiū už jūsų pagalbą

Vartotojas gali pasirinkti savo numatytąją kalbą registracijos metu ir Vartotojo KP. Taip pat galite priversti jau esamiems vartotojams nustatyti savo numatytąją kalbą - žr. VBET variantų Įvairūs skyriuje:)

vBET
17-09-10, 10:53
Be to, manau, būtų geriau, jei įskiepiai Autodetect paštu kalba ir jį išversti, arba jį išversti, jei jis buvo paskelbtas vertimas.

bet šansas?

Jau pritarė. Daviau jums nuorodą į straipsnį, ir tu negali skaityti;) Tiesiog nueikite į vBET Google skyriuje jūs rasite šios konfigūracijos.

Ar jums reikia, kai padėti čia, ar problema išspręsta? :)

MOGmartin
17-09-10, 12:28
Manau, Ive got tai matės, turime vieną paskutinį abejonių, bet IM komandiravimo, kad naują temą.

Dar kartą ačiū,

MOGmartin

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1