מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: CMPS הנושא שפת ברירת המחדל

vidal
19-01-10, 08:00
שלום,

Im באמצעות cmps VB ו שפת ברירת המחדל שלי היא אנגלית. אבל forumer שלי להשתמש המלאי.

השאלה שלי. האם CMPS Vbet תמיכה? והוא זה בשפה זו הפעם הראשונה ברירת המחדל תהיה זהה ואחרי שאנחנו לחץ שפה אחרת ואז זה יהיה לבצע?

תודה.

vBET
19-01-10, 20:42
CMPS הוא mod נפרדים ברגע זה vBET יכול לשתף פעולה עם זה, אבל לא רשמית לתמוך בה. כפי שאנו יודעים מהמשתמשים שלנו דפים מתורגמים ויש נושא אחד עם כותרות ההודעות שנכתבו בשפות אחרות, אבל יש לתקן רשמי לכך (ראה כאן לפרטים: vBET ו CMPS

אני לא ממש בטוח שהתשובה הזאת מכסה את השאלה שלך, אז אתה מוזמן לשאול עוד אם אתה צריך לדעת:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1