PDA

Επιστροφή στο Forum: ΣΔΠΖ θέμα και προεπιλεγμένη γλώσσα

vidal
19-01-10, 08:00
Γεια σας,

Im χρησιμοποιώντας vb ΔΕΑ και η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι τα αγγλικά μου. Αλλά forumer μου χρήση της Μαλαισίας.

Η ερώτησή μου. Είναι Vbet ΔΕΑ υποστήριξη; και είναι για πρώτη φορά προεπιλεγμένη γλώσσα θα είναι η ίδια και μετά κάνουμε κλικ σε άλλη γλώσσα, τότε θα εκτελέσει;

Χάρη.

vBET
19-01-10, 20:42
ΔΕΑ είναι ξεχωριστή mod και αυτή τη στιγμή vBET μπορεί να συνεργαστεί μαζί της, αλλά δεν υποστηρίζει επισήμως. Όπως γνωρίζουμε από τους χρήστες μας σελίδες μεταφράζονται και υπάρχει ένα θέμα με τους τίτλους των μηνυμάτων γραμμένα σε άλλες γλώσσες, αλλά υπάρχει ανεπίσημη επιδιόρθωση για αυτό (δείτε εδώ για λεπτομέρειες: vBET και ΔΕΑ

Δεν είμαι σίγουρος ότι η απάντηση αυτή καλύπτει το ερώτημά σας, έτσι αισθάνεται ελεύθερη να ζητήσει περισσότερο αν χρειάζεται να ξέρετε:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1