КПК

Прагляд поўнай версіі: CMPS пытанне і мова па змаўчанні

vidal
19-01-10, 08:00
Добры дзень,

Im выкарыстаннем VB CMPS і мой мову па змаўчанні англійская. Але мой Forumer выкарыстоўваць малая.

У мяне пытанне. З'яўляецца CMPS Vbet падтрымкі? і гэта ў першы мову па змаўчанні час будзе такім жа і пасля мы націскаем на іншай мове, то ён будзе выконваць?

Дзякуй.

vBET
19-01-10, 20:42
CMPS асобна мод і ў гэты момант vBET могуць супрацоўнічаць з ім, але афіцыйна не падтрымліваюць яго. Як мы ведаем з нашых карыстальнікаў старонак пераводзяцца і ёсць адно пытанне, з назвы паведамленні, напісаныя на іншых мовах, але ёсць неафіцыйныя выправіць гэта (гл. тут для дэталяў: vBET і CMPS

Я не зусім упэўнены, што гэты адказ пакрывае ваша пытанне, таму не саромейцеся пытаць больш, калі вам трэба ведаць:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1